__Lara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Przy okazji, zajrzyjcie proszę na wątek bezdomnych kociaków: http://www.dogomania.pl/threads/178753-Ponad-70-bezdomnych-g%C5%82odnych-kot%C3%B3w-potrzebne-na-STERYLKI!!!?p=16326650#post16326650 zbieramy teraz na sterylkę żeby się nie mnożyły. Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1465716752 za 18,40zł. Podajcie mi proszę namiary to wkleję do allegro. Quote
Saphira Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Lara ! Przepraszam, ale przez tydzień wyłam z bólu bo dopadły mnie korzonki. Telefon mogę podać tylko mój 605 85 14 85 lub adres [email protected]. Chyba, że ktoś jeszcze wyrazi zgodę. Dziękuję za piękne allegro. Quote
Saphira Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Byłam wczoraj w schronisku. Bambo został przeniesiony na wybieg ogólny dla psów. Ma duzo wiecej miejsca do biegania, ale i ilość kolegów z którymi można się pokłócić wzrosła. z allegro miałam jedno zapytanie. Na razie cisza. Quote
Saphira Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Do Bambo nikt nie zagląda. Ostatnio był jeszcze w schronisku. Myślę , że nadal tam jest.............. Quote
maarit Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A ja sobie zaznaczę... Śliczny psiak i taki nieszczęśliwy :( Quote
ilon_n Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Bambo nadal w schronie, znów przeflancowany na wybieg ogólny z innymi psami. Jest zupełnie bezkonfliktowy, ufny, poznaje swoje imię, reaguje na wołanie. Niestety dziś dowiedziałam się, że Bambo jest na liście do eutanazji w najbliższym czasie. Siedzi w schronie już bardzo długo, nikt się nim nie interesuje, nie ma pytań o niego, mimo ogłaszania na stronie schroniska i licznych pakietów ogłoszeń w necie, a do tego wet schroniskowy uznał, że pies jest już starszy, nieadopcyjny i ostatnio wymagał leczenia, co nadszarpnęło schroniskowy budżet. Musimy jakoś się zmobilizować i coś dla Bambo zrobić, zadziałać jakoś skuteczniej .. poprosiłam kierowniczkę, żeby dała nam czas do końca sierpnia. To mało, wiem, ale też i dużo w skali czasu jaki pozostałby mu w schronie bez tej szansy. Pomóżcie proszę znaleźć dla Bambo alternatywę!! Quote
Szarotka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Trzeba mu koniecznie zrobic ogloszenia i wydarzenie na f.b., bo jego godziny sa policzone ........!!!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ilon_n napisał(a):Bambo nadal w schronie, znów przeflancowany na wybieg ogólny z innymi psami. Jest zupełnie bezkonfliktowy, ufny, poznaje swoje imię, reaguje na wołanie. Niestety dziś dowiedziałam się, że Bambo jest na liście do eutanazji w najbliższym czasie. Siedzi w schronie już bardzo długo, nikt się nim nie interesuje, nie ma pytań o niego, mimo ogłaszania na stronie schroniska i licznych pakietów ogłoszeń w necie, a do tego wet schroniskowy uznał, że pies jest już starszy, nieadopcyjny i ostatnio wymagał leczenia, co nadszarpnęło schroniskowy budżet. Musimy jakoś się zmobilizować i coś dla Bambo zrobić, zadziałać jakoś skuteczniej .. poprosiłam kierowniczkę, żeby dała nam czas do końca sierpnia. To mało, wiem, ale też i dużo w skali czasu jaki pozostałby mu w schronie bez tej szansy. Pomóżcie proszę znaleźć dla Bambo alternatywę!! Masakra, usypiać zdrowego psa :( w głowie mi się to nie mieści :( :( :( Może do hotelu? Coś wątpię, ze znajdziemy mu na JUŻ domek jak tak długo go znaleźć nie umie. Quote
mc_mother Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Umieściłam go na forum OP w dziale "Przyjaciele szukają pomocy", poprosiłam tez o wstawienie go na stronę naszej fundacji, może ktoś go zobaczy ... Quote
Szarotka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 mc_mother napisał(a):Umieściłam go na forum OP w dziale "Przyjaciele szukają pomocy", poprosiłam tez o wstawienie go na stronę naszej fundacji, może ktoś go zobaczy ... Hm trzeba by zrobic wydarzenie na f.b. bo tam jest zdecydowanie wiecej ludzi........ Quote
mc_mother Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No ja niestety o FB nie mam pojęcia. Jestem tam zalogowana ale nic poza tym... Quote
Szarotka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 mc_mother napisał(a):No ja niestety o FB nie mam pojęcia. Jestem tam zalogowana ale nic poza tym... Jak troche sie pozbieram, to albo zrobie sama, albo znajde kogos kto zrobi. Quote
mc_mother Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 józwa zrobiła chłopakowi allegro:) Dziękujemy! http://allegro.pl/bambo-ma-czas-tylko-do-konca-sierpnia-i1720768323.html Quote
Saphira Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Bardzo dziękuję za allegro i zainteresowanie. Na razie Bambo był na badaniach w klinice. Stwierdzono jedynie łojotokowe zapalenie skóry. Dostał już konieczne leki , ale fajnie byłoby go też zawieźć do kąpieli. Wet przepisał mu szampon. Ma nieco podwyższone parametry wątrobowe, ale w schronisku na inną dietę nie może liczyć. Przydałby się DT.......w schronie nie ma większych szans. Quote
Saphira Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='mc_mother']józwa zrobiła chłopakowi allegro:) Dziękujemy! http://allegro.pl/bambo-ma-czas-tylko-do-konca-sierpnia-i1720768323.html Kontakt komórkowy jest podany chyba na Cajusa JB. Nie wiem czy jest aktualny i czy wie o tym ? Quote
__Lara Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Kto może pozapraszać tu więcej ludzi? Ma czas? Quote
mc_mother Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Saphira napisał(a):Kontakt komórkowy jest podany chyba na Cajusa JB. Nie wiem czy jest aktualny i czy wie o tym ? Kurka, bo to nr tel. z plakatu... Zaraz napisze by podać Twój Quote
Saphira Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Byłam dzisiaj u Bambo w schronisku. Zawiozłam szampon zapisany przez weta. Bambo będzie wykapany i uczesany. Czekamy tylko na domek............. Quote
Recommended Posts