Jump to content
Dogomania

Pies wyrzucony z furgonetki Pilot juz w Hotelu ,prosimy o wsparcie na karmę !!!!

Recommended Posts

Posted

CZekam na odpowiedz ws ogłoszeń .
Przyszły wpłaty Lucy sxy 100zł ( deklaracja stała na kwiecień )
Maruda666 za bazarek -25zł
Funia za bazarek -28zł
ubocze cegiełka -10zł

• Replies 844
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Moze ppoprosze o allegro ,miałam kogos kto robił .Czy on ma ,bo ja sie juz pogubiłam

To ja załatwiam to allegro:) cioteczka Isadora7 obiecała zrobić.Wysłałem jej już materiały.:) A odpowiedź na pytania odnośnie zachowań psa do ogłoszeń dała Weszynoska na wątku..

Posted

Tak wiem Nikus, ze weszynoska pisała o zachowanich bo to skopiowałam do ogłoszeń .Dostałam dzisiaj odpowiedz od amensalizm ,ze Pilot wrzucony w kolejkę do ogłoszeń.

Posted

Witajcie

Karme dla Pilota zapłaciłam z tych pięniędzy co był nadmiar.(20 kg husse pro extra- 130 zł) Zostało 15 zł. ma ją do około początku maja. Hotel był opłacony od 6.03.-6.04. 2010

Pilocik ma się dobrze, ostatnio u nas zaczął się czas cieczek, to ma zawrót głowy ;)

Dzis mocno pada, to spacerki tylko na rozruszanie kości niestety :( ale juz coraz cieplej, on fajnie się wygrzewa jak świeci słońce)

Posted

Przelałam 300zł na hotel ( przepraszam za opóznienie )
Tereso twoja wpłata doszła 30zl .Dziękujemy
Belka 123 wpłaciła 5zł cegiełka dzieki
Wunia wplaciła 15 zł cegielka dziękujemy

Posted

To ja też przepraszam bo ktoś obiecał mi zrobić allegro ..ale niestety nie wywiązuje się z tego...W związku z tym poproszę kogoś innego i pokryję wszelkie koszty.