Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jotpeg']sluchajcie, to jest maly pies, moze mu cos znajdziemy.[/QUOTE]

Oby, on już tak długo czeka:shake:

Cioteczki, czy jest nadzieja na nowe zdjęcia Mańka? Która z Was byłaby tak miła i obfociła psiaczka? Pomyślimy o nowych ogłoszeniach.

Posted

Poprosimy naszą Anię - robi boskie zdjęcia! [quote name='dorota1']Oby, on już tak długo czeka:shake:

Cioteczki, czy jest nadzieja na nowe zdjęcia Mańka? Która z Was byłaby tak miła i obfociła psiaczka? Pomyślimy o nowych ogłoszeniach.[/QUOTE]

Posted

Ja korzystałam ze starych zdjęć i tekstów do ogłoszeń. Mi sie nie udało mu zrobić zdjęci bo przez te gęste kraty kiepsko widać. Fajnie jakby miał nowe, nawet takie zwykłe. Dominika i dziewczyny pleaseee.

Posted

Cioteczki, zdjęcia pilnie potrzebne. Mozna by poprosić tamb o ogłoszenie Mańka w Dzienniku Polskim. Z Dziennika domek znalazła siostra Misi (Mila) też z jastrżębskiego schroniska.

Posted

Skoro nie ma nowych zdjęć, tamb wybierze do ogłoszenia w Dzienniku Polskim, któreś z tych poniżej. Ja wymyśliłam taki tekst, ale konieczny jest namiar na osobę, która potrafi dużo o Mańku opowiedzieć, poinformuje potencjalny dom o konieczności wizyty przedadopcyjnej. W tekście celowo nie napisałam, że Maniek nie bardzo do innych psów, bo to mozna powiedzieć jak już ktoś zadzwoni, a może ten ktoś pomoże w szukaniu mu domu bez innych psiaków?
Bardzo proszę o ewentualne uwagi i uzupełnienia tekstu, bo może jest jeszcze coś istotnego, co należy tam uwzględnić?

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Maniek to mały, około czteroletni kundelek, który już od jesieni czeka w schronisku na swojego człowieka. Na kogoś, komu będzie mógł okazywać swą miłość i oddanie, bo Maniek kocha wszystkich i nie może zrozumieć, dlaczego jego nikt nie chce. Ktoś kiedyś wyrzucił go na ulicę i skazał na bezdomność, chłód i głód. Teraz ma co jeść i pić, ale jest bardzo nieszczęśliwy. Wciska swój mały pyszczek między kraty i patrzy wyczekującym wzrokiem na każdego zbliżającego się człowieka. [COLOR=#3e3e3e]Ale jak długo jeszcze będzie musiał czekać? Już kiedyś miał nadzieję na dom, bo ktoś się nim zainteresował, wyprowadził na spacer, miał wrócić i zabrać do siebie, ale nie wrócił, dał tylko nadzieję i znów zawiódł. A Maniek nadal czeka.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jeżeli możesz dać dom i zapewnić troskliwą opiekę temu uroczemu rudemu pieskowi, zadzwoń: [/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black][B]519 058 615[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#3e3e3e]Proponuję to zdjęcie:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#3e3e3e][IMG]http://i48.tinypic.com/w0mb20.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT]

[FONT=Times New Roman][COLOR=#3e3e3e]lub to zdjęcie:[/COLOR][/FONT]

[IMG]http://i46.tinypic.com/awqfjb.jpg[/IMG]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]Cioteczki, co o tym sądzicie? Mogą być te zdjęcia i ten tekst?[/COLOR][/SIZE][/FONT]