Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę byli ludzie po pieska.Maniek miał szanse...ale nie chciał wyjsc z boksu trzeba było go wynieśc na rekach,a potem zachowywał sie troche dziko i ludzie zrezygnowali.Zabrali innego...
udało mi sie mu zrobic jedna fotke;

Posted

fajnie wyszły. Tylko biedny Maniek miał znów pecha...
swoja drogą on chyba jeszcze nie jest bezjajeczny?bo juz nie pamiętam...Jakos nie zajrzałam.Jak nie jest to chyba narazie nie bedzie...:/

Posted

"troszkę" zdziczał...ale ajk pamiętam zawsze taki wrażliwszy był, nie wszędzie chciał byc, najfajniej czuł sie sam w boksie...No ale niestety takie rzeczy niemożliwe.
Ale trzym sie chłopaku, jak Tosia pojedzie do domku to rusze twoimi z ogłoszeniami.
No chyba ze Maniek juz bedzie w domu, a my nie bedziemy nic wiedziec w końcu dogo nie jest najważniejsze.

Posted

Maniek nadaje się do jakiegoś DT lub hoteliku, gdzie wyzbędzie się tej lękliwości, ale skąd znowu wziąć kasę. Ja mogłabym zadeklarować 20zł miesięcznie, no ale to kropla w morzu. Wilczku, masz jakiś pomysł?

Posted

Ten kto mówi, że pieniądze szczęścia nie dają jest w błędzie. Dla Mańka to życie w lepszym życiu.

On mi przypomina psiaka, którego kiedyś ktoś wyrzucił pod dom mojej mamy. Przez miesiąc nosiłam mu jedzenie, rozmawiałam z nim, dzikus był straszny. Jak się oswoił wzieli go sąsiedzi nie mieszka w domu, ale ma podwórko do dyspozycji i jest bezpieczny. Na wsi to ma wielkie znaczenie bo głupich ludzi nie brakuje. Gdyby tak Mańkowi poświęcić czas to napewno sprawił by komuś wiele radości jako domowy pupil