Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaglądam do Buni .. co u dziewczynki niedomaga???
jak pomóc??

EDIT

a dopytam dokładniej: jakiego rozmiaru jest Bunia? słowo "średnia" to mało obrazuje .. może jakaś fotka z człowiekiem obok się znajdzie??

Posted

[quote name='ilon_n']

a dopytam dokładniej: jakiego rozmiaru jest Bunia? słowo "średnia" to mało obrazuje .. może jakaś fotka z człowiekiem obok się znajdzie??[/QUOTE]
fotki są na wątku - kopiuję
[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/5640/b12b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/416/b14na.jpg[/IMG]

[IMG]http://img534.imageshack.us/img534/87/b24ri.jpg[/IMG]

Posted

UUU, to spora kobietka. Myślałam o jednym domku dla Niej, ale tam szukają delikatnej, małej suni - zadzwonię jednakże, nie zaszkodzi.
Dzięki Ronja za skopiowanie fotek.
Niestety nie mam możliwości przetrawić cały wątek a wdepnęłam tu dopiero wczoraj wieczorem.

To dla pewności zapytam jeszcze w biegu o sterylkę? - rozumiem, że jest już po, bo gdzieś w pierwszym poście widziałam opłatę za ubranko po sterylce ..
warto by było wyodrębnić gdzieś w pierwszym wszystkie zabiegi jakie Bunia ma zaliczone.

resztę już sobie powoli doczytam ..

Posted

[quote name='ilon_n']UUU, to spora kobietka. Myślałam o jednym domku dla Niej, ale tam szukają delikatnej, małej suni - zadzwonię jednakże, nie zaszkodzi.
Dzięki Ronja za skopiowanie fotek.
Niestety nie mam możliwości przetrawić cały wątek a wdepnęłam tu dopiero wczoraj wieczorem.

To dla pewności zapytam jeszcze w biegu o sterylkę? - rozumiem, że jest już po, bo gdzieś w pierwszym poście widziałam opłatę za ubranko po sterylce ..
warto by było wyodrębnić gdzieś w pierwszym wszystkie zabiegi jakie Bunia ma zaliczone.

resztę już sobie powoli doczytam ..[/QUOTE]
Bunia jest delikatna i wrażliwa:) może by się nadawala;)
jeżeli potrzebujesz jej najładniejsze zdjęcia, podaj maila, wyślę Ci, bo mam bardzo dużo jej zdjęć.
jest przyjacielska do psów, suk i kotów. akceptuje każdego czlowieka, ale niepewna jest w stosunku do mężczyzn. początkowo posikiwała na widok mojego męża. od kiedy mieszka z Polusiem, zrobiła się odważniejsza.

Posted

Dzięki za link, suni nie można poniewierać, wiadomo że z małą ilością deklaracji sprawa wymaga doglądania nieustannego. Cioteczki które zadeklarowały jakąś kwote nie porzuciły może suni z zamysłem ale mogły zapomnieć. czy przypomniałyście im o suni w potrzebie? Ja sama w mnogości deklaracji raz zapomniałam o deklaracji na Mikunię i byłam wdzięczna za przypomnienie. może trzeba przypomnieć. Narazie zapisuję watek pomogę w jakikolwiek sposób w miarę możliwości.

Posted

Aguś wsylalam Ci na maila adres ;)

Aguś ale na 1 stronie jest tak:

[FONT=Clarendon Condensed][COLOR=#004d00][CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][SIZE=3][B]Delaracje miesięczne ZADEKLAROWANE [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]aga35- 50 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]vasco-30 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000000]Anusia bajlu - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]ulvhedin - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]alekso - 20 zł

A te dwie ostatnie Cioteczki ani razu nie wplacily :(
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/COLOR][/FONT]