ilon_n Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 zaglądam do Buni .. co u dziewczynki niedomaga??? jak pomóc?? EDIT a dopytam dokładniej: jakiego rozmiaru jest Bunia? słowo "średnia" to mało obrazuje .. może jakaś fotka z człowiekiem obok się znajdzie?? Quote
Lolalola Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 dobranoc Bunieczko:)widzisz, juz jakies ciocie sie pojawily;) Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ilon_n'] a dopytam dokładniej: jakiego rozmiaru jest Bunia? słowo "średnia" to mało obrazuje .. może jakaś fotka z człowiekiem obok się znajdzie??[/QUOTE] fotki są na wątku - kopiuję [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/5640/b12b.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/416/b14na.jpg[/IMG] [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/87/b24ri.jpg[/IMG] Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 UUU, to spora kobietka. Myślałam o jednym domku dla Niej, ale tam szukają delikatnej, małej suni - zadzwonię jednakże, nie zaszkodzi. Dzięki Ronja za skopiowanie fotek. Niestety nie mam możliwości przetrawić cały wątek a wdepnęłam tu dopiero wczoraj wieczorem. To dla pewności zapytam jeszcze w biegu o sterylkę? - rozumiem, że jest już po, bo gdzieś w pierwszym poście widziałam opłatę za ubranko po sterylce .. warto by było wyodrębnić gdzieś w pierwszym wszystkie zabiegi jakie Bunia ma zaliczone. resztę już sobie powoli doczytam .. Quote
AGA35 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 bunia jest po sterylce, ma wszystkie szczepienia i jest odrobaczona Quote
ronja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='ilon_n']UUU, to spora kobietka. Myślałam o jednym domku dla Niej, ale tam szukają delikatnej, małej suni - zadzwonię jednakże, nie zaszkodzi. Dzięki Ronja za skopiowanie fotek. Niestety nie mam możliwości przetrawić cały wątek a wdepnęłam tu dopiero wczoraj wieczorem. To dla pewności zapytam jeszcze w biegu o sterylkę? - rozumiem, że jest już po, bo gdzieś w pierwszym poście widziałam opłatę za ubranko po sterylce .. warto by było wyodrębnić gdzieś w pierwszym wszystkie zabiegi jakie Bunia ma zaliczone. resztę już sobie powoli doczytam ..[/QUOTE] Bunia jest delikatna i wrażliwa:) może by się nadawala;) jeżeli potrzebujesz jej najładniejsze zdjęcia, podaj maila, wyślę Ci, bo mam bardzo dużo jej zdjęć. jest przyjacielska do psów, suk i kotów. akceptuje każdego czlowieka, ale niepewna jest w stosunku do mężczyzn. początkowo posikiwała na widok mojego męża. od kiedy mieszka z Polusiem, zrobiła się odważniejsza. Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 oj Bunieczko,moze w koncu Twoj los sie odmieni:)bo te okropne pieniazki nie rosna na drzewie:( Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Lolalola dzieki za zaproszenie.......:):) Wieczorkiem przeczytam ale juz teraz jestem z Wami......:) Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Aimez_moi super,ze jestes:)dziekuje bardzo:) Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dzięki za link, suni nie można poniewierać, wiadomo że z małą ilością deklaracji sprawa wymaga doglądania nieustannego. Cioteczki które zadeklarowały jakąś kwote nie porzuciły może suni z zamysłem ale mogły zapomnieć. czy przypomniałyście im o suni w potrzebie? Ja sama w mnogości deklaracji raz zapomniałam o deklaracji na Mikunię i byłam wdzięczna za przypomnienie. może trzeba przypomnieć. Narazie zapisuję watek pomogę w jakikolwiek sposób w miarę możliwości. Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dziekuje bardzo rowniez za obecnosc pani Tereso!ano trzeba przypominac ciotkom bo nie mozna psu tego zrobic,zeby nagle z hoteliku wrzucic ja Bog wie gdzie..........:( Quote
monika55 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jestem na zaproszenie. Nie bardzo mam jak pomoc, sama zbieram na dwie sunie. Mysle jakby pomoc. Quote
Wisełka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja tylko podniosę :/ ale lepsze to niż nic ;) Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Aga czy pisalas do dziewczyn zalegajacych z wplatami - PW?? Quote
AGA35 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 nikt nie zalega z zapłatą deklaracji .Bunia poprostu tak mało ich nazbierała :-(. Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Aguś wsylalam Ci na maila adres ;) Aguś ale na 1 stronie jest tak: [FONT=Clarendon Condensed][COLOR=#004d00][CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000][SIZE=3][B]Delaracje miesięczne ZADEKLAROWANE [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]aga35- 50 zł[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#000000]vasco-30 zł.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#000000]Anusia bajlu - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]ulvhedin - 20 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]alekso - 20 zł A te dwie ostatnie Cioteczki ani razu nie wplacily :( [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/COLOR][/FONT] Quote
Lolalola Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Aga35 dostalas moje wiadomosci???co myslisz na ten temat? dobranoc Bunieczko:) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja czekam na wyplate, to wpalce juz razem 100zł ;) z bazarku 55zł + 20zł deklaracja + 25zł ;) Quote
ilon_n Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Cajus JB']Zapisuję do przeczytania.[/QUOTE] streszczę Ci przy najbliższej okazji..będzie szybciej ;) Quote
Recommended Posts