Kana Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dziewczyny a ja zapraszam na jej wątek : http://www.dogomania.pl/threads/1810...3#post14222753 Quote
andzia69 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 fioneczka napisał(a):qrde jak pomóc :( przy poważnej chorobie skóry to chyba tylko szpitalik jakiś ... skąd wziąć kasę gdyby można zrobić jej zdjęcia ... takie obrazujące jej poważny stan to może rozpaczliwe allegro cegiełkowe by grosz przyniosło jesli to świerzb to stronhod go załatwi i po problemie:) na nu zyc e to raczej nei wyglada - tylko się cieszyć;) śliczna ta suczynka... Dineh - czy podjęłaś decyzję co do dania tego dt którejś suni? Quote
fioneczka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kana zmień tytuł ... sunia oddana do schronu po dwóch dniach od adopcji ... powód: kaszel i biegunka Quote
Kana Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 sunia ruda, która ma swój wątek w happy endach, a w schronisku jest na leczeniu. Tak pisze Doddy na amstaffowym. To znaczy że po wyleczeniu wraca do wlaściciela? Quote
fioneczka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Kana']Tak pisze Doddy na amstaffowym. To znaczy że po wyleczeniu wraca do wlaściciela?[/QUOTE] a myślisz że ten "właściciel" ją odbierze ? bo mi się jakoś nie wydaje .... Quote
dineh Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 właściciel prosił żeby mu zadzwonić jak sunia dojdzie do zdrowia- schronisko jednak stwierdziło że nie odda suni bo to nie zabawka i skoro nie ma dla niej teraz czasu to co będzie później ...nie chciał jej przecież leczyć i zostawił bo miała biegunkę ... Quote
chita Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 biegunke:shake: dineh czy ty masz mozliwosc tam do niej podjechac? zaraz znajdzie sie kolejny debil co psa wezmie i odda bo ma biegunke:angryy: Quote
andzia69 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 na szybko: http://www.dogomania.pl/threads/181544-Adidas-House-Reporter-Vero-Moda-i-inne-na-ratowanie-bullowatych-do-20-marca?p=14267640#post14267640 Quote
Alicja Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dziewczyny wpłacę 20 zł z bazarku jak mi pieniążki spłyna Quote
doddy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dzięki dziewczyny za pomoc i pamięć o suniach. Ja dzisiaj wysiadam więc tylko Wam podziękuję za deklaracje, bazarki i pomoc. Quote
andzia69 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ty mi tu nie wysiadaj!!! ;)ja dzisiaj z Bubolindą na kroplówy biegałam...:( i siakoś se poradziłam...co prawda nic nie zmierzyłam...ale zdjęcia mi sie udało:) no i dogo nie działa...albo inaczej - działa kiedy chce:angryy: Quote
doddy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Eee wysiadam po całym dniu jeżdżenia po hotelach i wizytach z psiakami u wetów. Rufusa musiałam przywieźć do ortopedy i odbyć spotkanie z panią zainteresowaną Garo (niestety porażka). Teraz wróciłam, a przede mną masa pracy do nadrobienia. Quote
andzia69 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 no...z tymi burkami to idzie się wykończyc:( Quote
Grosziwo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Deklaruję na dziewczynkę 10 zł. miesięcznie. Quote
Kana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Grosziwo dziękuje. Keiti czy mogę podać konto do przelewów na fundację? Quote
fioneczka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 póki co nie zbieramy kasy fizycznie ... zaczniemy prosić o wpłaty deklaracji jak się nazbiera na hotelowanie ... Kasia nie chce żeby był problem z odsyłaniem jesli się nie uda Grosziwo dziękujemy za deklarację :Rose: Kana i dopisz moje dwie dyszki ... deklarowałam zanim ruda poszła do adopcji Quote
Kana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Fioneczko z wielką przyjemnością je dopisze ;) Quote
fioneczka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Kana napisał(a):Fioneczko z wielką przyjemnością je dopisze ;) więcej nie dam rady bom biedna jak mysza kościelna ... ale ziarnko do ziarnka jak to gadają Quote
Kana Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Pamiętaj że nie zawsze kasa się liczy ale chęci i jak w moim przypadku chęci fizyczne i miejsce w domu ;) Quote
jo_joanna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :oops:nie doczytałam czy kaskę już zbieracie? w każdym razie moglabym coś dorzucić. Także prosze o nr konta na pw lub info później, jak zaczniecie zbierać Quote
Kana Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Pierw zbieramy deklaracje stale. Jak już Fundacja będzie pewna że będzie na hotelowanie to zabierze suczkę i wtedy będzie można wplacać na konto. Quote
fioneczka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jo_joanna napisał(a)::oops:nie doczytałam czy kaskę już zbieracie? w każdym razie moglabym coś dorzucić. Także prosze o nr konta na pw lub info później, jak zaczniecie zbierać jeśli możesz złożyć deklarację bardzo prosimy o informację tutaj na wątku (kwota) ... bardzo dziękujemy :) Quote
jo_joanna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 fioneczka napisał(a):jeśli możesz złożyć deklarację bardzo prosimy o informację tutaj na wątku (kwota) ... bardzo dziękujemy :) minimum 30zł, niewiele tego, ale zawsze coś. Nie jestem na dogo codziennie także prosze -jakby co- pisać na pw Quote
doddy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc. :) Oby się udało sunieczkom pomóc. Quote
Recommended Posts