Jump to content
Dogomania

Amstaff ka - chora i wyniszczona! Oddana z biegunką i kaszlem! Wrócila do domu!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
qrde jak pomóc :(
przy poważnej chorobie skóry to chyba tylko szpitalik jakiś ... skąd wziąć kasę

gdyby można zrobić jej zdjęcia ... takie obrazujące jej poważny stan to może rozpaczliwe allegro cegiełkowe by grosz przyniosło

jesli to świerzb to stronhod go załatwi i po problemie:) na nu zyc e to raczej nei wyglada - tylko się cieszyć;)

śliczna ta suczynka...

Dineh - czy podjęłaś decyzję co do dania tego dt którejś suni?

Posted

sunia ruda, która ma swój wątek w happy endach, a w schronisku jest na leczeniu.

Tak pisze Doddy na amstaffowym.
To znaczy że po wyleczeniu wraca do wlaściciela?

Posted

[quote name='Kana']Tak pisze Doddy na amstaffowym.
To znaczy że po wyleczeniu wraca do wlaściciela?[/QUOTE]

a myślisz że ten "właściciel" ją odbierze ?
bo mi się jakoś nie wydaje ....

Posted

właściciel prosił żeby mu zadzwonić jak sunia dojdzie do zdrowia- schronisko jednak stwierdziło że nie odda suni bo to nie zabawka i skoro nie ma dla niej teraz czasu to co będzie później ...nie chciał jej przecież leczyć i zostawił bo miała biegunkę ...

Posted

ty mi tu nie wysiadaj!!! ;)ja dzisiaj z Bubolindą na kroplówy biegałam...:( i siakoś se poradziłam...co prawda nic nie zmierzyłam...ale zdjęcia mi sie udało:) no i dogo nie działa...albo inaczej - działa kiedy chce:angryy:

Posted

Eee wysiadam po całym dniu jeżdżenia po hotelach i wizytach z psiakami u wetów. Rufusa musiałam przywieźć do ortopedy i odbyć spotkanie z panią zainteresowaną Garo (niestety porażka). Teraz wróciłam, a przede mną masa pracy do nadrobienia.

Posted

póki co nie zbieramy kasy fizycznie ... zaczniemy prosić o wpłaty deklaracji jak się nazbiera na hotelowanie ... Kasia nie chce żeby był problem z odsyłaniem jesli się nie uda

Grosziwo dziękujemy za deklarację :Rose:

Kana i dopisz moje dwie dyszki ... deklarowałam zanim ruda poszła do adopcji

Posted

Pierw zbieramy deklaracje stale. Jak już Fundacja będzie pewna że będzie na hotelowanie to zabierze suczkę i wtedy będzie można wplacać na konto.

Posted

jo_joanna napisał(a):
:oops:nie doczytałam czy kaskę już zbieracie?
w każdym razie moglabym coś dorzucić. Także prosze o nr konta na pw lub info później, jak zaczniecie zbierać

jeśli możesz złożyć deklarację bardzo prosimy o informację tutaj na wątku (kwota) ... bardzo dziękujemy :)

Posted

fioneczka napisał(a):
jeśli możesz złożyć deklarację bardzo prosimy o informację tutaj na wątku (kwota) ... bardzo dziękujemy :)

minimum 30zł, niewiele tego, ale zawsze coś. Nie jestem na dogo codziennie także prosze -jakby co- pisać na pw