Jump to content
Dogomania

Amstaff ka - chora i wyniszczona! Oddana z biegunką i kaszlem! Wrócila do domu!

Recommended Posts

Posted

Kana napisał(a):
Też mi się tak wydaje... ciekawe jak wytłumaczył się w schronisku i jak ją tam znalazł.
No i dlaczego znalazła się w tym schronisku w takim stanie.

nic nie mów cioteczko
szczerze to ja bardzo żałuję że Fundacja jej nie przejęła ... ale to tylko takie moje "prywatne odczucia"

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylyśmy blisko Asiu... nie zawsze nam się uda być pierwsze...
Ale następnym razem będziemy we dwie jeszcze bardziej żebrać... :)

Posted

Pragniemy bardzo podziękować wszystkim tym, którzy przesunęli swoje wpłaty na pozostałe 2 sunie. To bardzo cenna pomoc z Waszej strony.
W sobotę sunie zostaną przywiezione do nas do Warszawy i od razu zaczynamy diagnostykę.

Posted

fioneczka napisał(a):
ale ona chyba nie była wysterylizowana przed wydaniem ... zaraz po kwarantannie wziął ją jakiś #$%^& i oddał bo chora, teraz niby własciciel ją zabrał więc wątpię zeby w tym czasie była sterylka

nie.. mnie chodziło o szczeniaki które miała w schronisku!!!!

Posted

czy to nie ta sunia co miała szczeniaki w schronisku i musiała poczekać na adopcję dwa tygodnie zanim nie odchowa maluchów?? :roll:
czy popieprzyłam coś :roll:

Posted

Dostałam jakiś czas temu pw z apelem o pomoc astkom... Finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc, ale mogę w przyszłym tygodniu ogłoszeniowo. Czy ta sunia ma jakieś ogłoszenia?

Posted

Koosiek, jak widnieje w tytule sunia już w domu. Odnalazł się jej właściciel. ;) Pozostałe 2 sunie przywieźliśmy w sobotę do Wawy i obecnie leczymy.
Koosiek, jakbyś miała chwilę to mamy nieco psiaków do oglaszania.