Jump to content
Dogomania

Amstaff ka - chora i wyniszczona! Oddana z biegunką i kaszlem! Wrócila do domu!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):

witaj, dopiero teraz odczytalam twoja wiadomosc, bo nie mam dostepu do netu. podaj mi nr konta, ja postram sie wplacac chocby 10 zl miesiecznie, :roll:malo ale zawsze cos. pozdrawiam.

taką wiadomość dostałam na PW ... wpiszcie deklarację
justysiek dziękuję :)

Posted

fioneczka napisał(a):
wpłatę stałą jo_joanny ... 30 zł ?

dziewczynki, moja deklaracja jest wstępnie jednorazowa :( Wpłacam też czasem na inne bidy, nie tylko z dogo, a na dogo kupuję jeszcze na bazarkach :oops:
do tego jeszcze koty osiedlowe, kot w pracy....
obiecuję-jak tylko będę w stanie-to chętnie pomogę każdego miesiąca
A jakie sa plany co do suniek?? Czy Dilneh którąś zabiera? czy jakis hotelik?

ps
mam kilka fajnych rzeczy po synku-ubranka, na bazarek, ale nie mam czasu żeby się tym zająć. Moglabym komuś przekazać
:oops:

Posted

Jo_joanna, na razie niestety hotelik mamy w planach dla suczek, bo niestety nie ma DT. Liczę na adopcje, co by zwolnić DT.
Jeśli zaglądają tu cioteczki ogłoszeniowe, to ogromna prośba o ogłaszanie Chico, Bolo, Arvenki.

Posted

doddy napisał(a):
An1a, ozłocę Cię, a przy okazji dam kubek i odbiorę rzeczy na bazar :)

Super :loveu: jeszcze przypomnę się z kalendarzem :)

I dorzucam jednorazowo 100zł od koleżanki z pracy - dopiszcie do deklaracji Katarzyna K.

Posted

Ja mam zaburzone poczucie czasu, wiem najczęściej która jest godzina, ale przez brak kalendarza mam problem z datami :evil_lol:
Podziękowania przekazane ;)

Posted

Przejrzałam dokładnie wątek tu i na niebieskim.
Brakuje 2 wpłat w rozliczeniu.
Wklejam więc pełne:

DEKLARACJE STALE:

1. Grosziwo - 10 zł
2. Fioneczka - 20 zl
3. justysiek - 10 zl
4. Karinsien - 10 zl

Wpłaty jednorazowe :

jo_joanna - 30 zł
an1a - 50 zl
Karinsien - 100 zl
Alicja - 20zł (z bazarku)
chita 20zł
Katarzyna K. 100zł (koleżanka An1a)

RAZEM: 320zł

Posted

Dzisiaj mam ciężki dzień, głównie z uwagi na Rufusa i jego operację. Naszły mnie czarne myśli i chyba czas się nimi podzielić. Przemyślenia na temat psiaków które już mamy, przemyślenia także o suniach bytomskich.
Wnioski mam takie, że chyba nie damy rady pomóc tym suniom, bo po prostu nie damy rady finansowo ich udźwignąć.

Kilka danych:
Styczeń:
Na konto fundacji w dniach 1.01.2010 do 31.01.2010 wpłynęło: 7 464,09 zł
Wydatki fundacji w dniach 1.01.2010 do 31.01.2010 wyniosły: 14 007,77 zł.

Luty:
Sytuacja podobna (nie mam dokładnych kwot bo nie robiłam jeszcze zestawienia)

Marzec:
Na konto fundacji do dzisiaj wpłynęło ok. 3tys zł.
Wydatki: 7107,35zł (+ za dzisiejszą operację Rufusa musimy dzisiaj zapłacić 1200zł).

Jak widzicie, sytuacja jest taka, że niestety wpłat jest o połowę mniej niż wydatków, ale gorzej. Po zapłaceniu za Rufusa zostajemy z 2 tys na koncie.
Jeszcze w ostatnich 2 latach sytuacja była taka, że spokojnie dawaliśmy radę co miesiąc uzbierać na bieżące potrzeby. Dzisiaj już tak nie jest, choć wpływy są od większej liczby osób (kwoty się jednak zmniejszyły).

Patrząc na to wszystko strasznie się boję wziąć sunie bytomskie. Nie chcę aby była sytuacja taka, że nie będziemy mogli ich leczyć, utrzymać.
Deklaracji jest mało i przestaje wierzyć, że uda się im pomóc w postaci naszej pomocy.
Może ktoś lepiej zorganizowany, mający więcej funduszy da radę.
Ja niestety wysiadam... chyba te codziennie jeżdżenie, wożenie psów, kilkakrotne wizyty w ciągu dnia z psami dały mi się we znaki, a wnioski jakie są, każdy może przeczytać...

Posted

Kana, przestałam wierzyć w pełne deklaracje. :(
Na koncie suni w najcięższym stanie jest 20zł na jej hotelowanie. Sunia ma coś ze skórą, coś poważnego z okiem.... koszty leczenia, koszty hotelu, nie zamkną się w 20zł.