Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3] Oscarek ma się już dużo lepiej. Apetyt dopisuje. Po konsultacji z dr Jagielskim, okazało się, że możemy zacząć już zmniejszać dawki leku (tego sterydu), a także popracować nad ustaleniem optymalnej dawki Luminalu. Ze względu na problemy z trawieniem wszystkie leki wspomagające i osłaniające przewód pokarmowy – zostają. Następna wizyta przewidziana jest za ok.10 –14 dni, ale już dziś wiem, że do niej nie dojdzie. Ze względu na różnicę opinii w postrzeganiu faktów obu stron, postanowliliśmy zakończyć współpracę z dr Jagielskim. [/SIZE][/FONT]

Posted

Dziś na spacerku Oskarek bawił się z kolegą:lol: Zachęcony do zabawy przybierał typowo psie pózki, okazując radość i chęć do zabawy. Nawet zrobił kilka susów to w jedną, to w drugą stronę i co najważniejsze - ZAMERDAŁ DO PIESKA OGONKIEM!!! :loveu: :crazyeye: :multi: :-o

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Dopiero teraz dotarłam do tego tematu. Przeczytałam go całego. Nie powiem, że czytając strona po stronie bardzo się bałam, że zaraz przeczytam, że to już konieć.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][COLOR=black]Konisiu[/COLOR] dzielnie walczysz o zycie tego małego psiulka. On też walczył o każdy dzien.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][COLOR=blue]Oskarku[/COLOR] wracaj do zdrowia i machaj ogonkiem.[/COLOR][/B]