boksiedwa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Konisia odzwij się bo klawiatury pogryziemy z ciekawości i nie pewności Quote
boksiedwa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Aga ja zrobię plakat, tylko podeślij mi na e-mail jakies foty i tekścik. tylko pewnie dopiero w poniedziałek, bo w wekeend to wystawa i tz kompa zajmuje. Quote
joaaa Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Konisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Quote
AgaiTheta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Na 100% jest dobrze nie martwcie się, jak by było coś nie tak to by konisia się odezwała. Nie gniewajcie się na nią, ale czasu biedulka nie ma. Quote
Bodziulka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :multi: Oscarku zdrowiej tak dalej!! :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 boziulku...o co chodzi?...co powiedział doktor bo ja albo się pogubiłam albo brakuje jakiś wątków :-( Quote
_beatka_ Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 czekamy na konisię z utesknieniem..konisiu odezwij się co u oskarka? Quote
konisia Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3] Oscarek ma się już dużo lepiej. Apetyt dopisuje. Po konsultacji z dr Jagielskim, okazało się, że możemy zacząć już zmniejszać dawki leku (tego sterydu), a także popracować nad ustaleniem optymalnej dawki Luminalu. Ze względu na problemy z trawieniem wszystkie leki wspomagające i osłaniające przewód pokarmowy – zostają. Następna wizyta przewidziana jest za ok.10 –14 dni, ale już dziś wiem, że do niej nie dojdzie. Ze względu na różnicę opinii w postrzeganiu faktów obu stron, postanowliliśmy zakończyć współpracę z dr Jagielskim. [/SIZE][/FONT] Quote
konisia Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Dziś na spacerku Oskarek bawił się z kolegą:lol: Zachęcony do zabawy przybierał typowo psie pózki, okazując radość i chęć do zabawy. Nawet zrobił kilka susów to w jedną, to w drugą stronę i co najważniejsze - ZAMERDAŁ DO PIESKA OGONKIEM!!! :loveu: :crazyeye: :multi: :-o Quote
Bodziulka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Oscarku - zdrowiej i zdrowiej! I żebyśmy w końcu jakiś zlot warszawskich bokserów zrobili :razz: ;) Quote
Aganiok Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Bardzo się cieszę, że Oskar dobrzeje! :) baaardzo :) Quote
_beatka_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 super wieści!:multi: a oskarkowi życze, zeby więcej machal swoim uroczym ogonkiem:loveu: konisiu, kiedy bedą nowe fotki?:cool3: Quote
Bodziulka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='_beatka_'] konisiu, kiedy bedą nowe fotki?:cool3:[/quote] podpisuję się pod tym pytaniem :p ;) Quote
brazowa1 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ZAMERDAL OGONKIEM!!!!:multi: ZAMERDAL,ZAMERDAL,ZAMERDAL!!!!:loveu: :loveu: :loveu: tak dlugo na to czekalam! Quote
Agga Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Dopiero teraz dotarłam do tego tematu. Przeczytałam go całego. Nie powiem, że czytając strona po stronie bardzo się bałam, że zaraz przeczytam, że to już konieć.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][COLOR=black]Konisiu[/COLOR] dzielnie walczysz o zycie tego małego psiulka. On też walczył o każdy dzien.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][COLOR=blue]Oskarku[/COLOR] wracaj do zdrowia i machaj ogonkiem.[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts