Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ja widze wszystkie trzy.... kurcze, ona wygląda jak by miała słoniową skórę normalnie :( Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nawet zacytowane w poznanskim watku zdjecie - i link do imageshacka mi sie nie wyswietla... edit - dziewczyny - a zacytujcie to trzecie zdjecie prosze... Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 gonia66 napisał(a):GDzie są trzy????:o jakies jaja..??Przeciez są dwa Reniu....kurde..o co chodzi...?? ja w pierwszym poście u Pauliny widze 3 i 3 wstawiłam(to najgorsze,poranione tez).W razie co zapisałam je sobie tez w swoich zdjęciach.Stamtąd mi juz nie zabiorą:mad: Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):ja widze wszystkie trzy.... kurcze, ona wygląda jak by miała słoniową skórę normalnie :( EJ..no ale jak to mozliwe ze Wy widzicie trzy a ja dwa..?? Reniu..a mozesz po kolei skopiowac każde..?? Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ja nie widze... ide spac - do zobaczenia rano... mam nadzieje, ze schron pusci sunie... Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 gonia66 napisał(a):EJ..no ale jak to mozliwe ze Wy widzicie trzy a ja dwa..?? Reniu..a mozesz po kolei skopiowac każde..?? Może to zależy od przeglądarki? Juz kopiuje wszystkie Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 O Asiorku,własnie miałam Cie poprosic o cytowanie mnie.czytasz w mych myslach;) Gonia teraz widzisz? Quote
ollalaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 gonia66 napisał(a):Mogla to zrobic tylko Paulina a ona juz chyba dawno spi...:( Nie wiem jak jest na dogo, ale wiem, że na różnych innych forach, to też moderator może z postów usówać. A zdjęcia ja też widzę tylko dwa. Brakuje tego gdzie suczka stoi. Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Renata5 napisał(a):O Asiorku,własnie miałam Cie poprosic o cytowanie mnie.czytasz w mych myslach;) Gonia teraz widzisz? Nie..teraz w poscie Asior jest tylko Twoj cytat- a w cytacie Twoj nick nic wiecej...:o Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 usunął ktoś zdjęcie :roll: z serwera.. zobaczcie co się wyświetla kiedy się wkleja link do zdjecia: http://img21.imageshack.us/img21/1701/hpim3678.jpg Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 jesli Renato zacytowalas zdjecie to ja i tak go nie widze - Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):usunął ktoś zdjęcie :roll: z serwera.. zobaczcie co się wyświetla kiedy się wkleja link do zdjecia: http://img21.imageshack.us/img21/1701/hpim3678.jpgJak komus moze na tym zależeć..???Nie..no czy ja zawsze musze miec takie szczescie..??? Reniu..masz ta fotkę??Przeslij mi na maila...bo do allegro musi byc wrazie "W"... Quote
ollalaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja wkleiłam taki link tam gdzie się wpisuje adres strony i pokazało mi to kolejna tragedia Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ja tez poprosze - ewentualnie nowy link do imageshacka - sciagne sobie na dysk Quote
TERESA BORCZ Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 to niekoniecznie musi byc coś bardzo poważnego. te polanki, a nie łyse placuszki wskazują na wygryzienia, miałam juz taki przypadek. tym bardziej że jak ktoś zauważył, na pyszczku tego nie ma . bo na pyszczku własnym nie mogła tego wygryzć. forma tych ranek wskazuje na to co już widziałam. mogła się próbować drapać po pyszczku pocierając o coś i to może być przyczyną ranki widocznej. świerzbowiec byłby na całym ciele, także nużyca. mogę się mylić ale już leczyłam takie właśnie zjawisko, i na własne oczy widziałam jak pies te polanki wygryzał w okamgnieniu. Ponieważ psinia jest w brudzie i wilgoci może doszedł jeszcze grzyb schroniskowy, ale to też jest do usunięcia. KTOS TU ZAPYTAŁ JAKI GNOJEK.... wiemy jaki. czy to ja stąd muszę pojechać i zadać mu to pytanie? nie możemy walczyć z tysiącami przypadków psów tak skrajnie zaniedbanych ale możemy z tymi którzy mimo że są płaceni za ochronę zwierzaków z naszych podatków i darowizn, doprowadzaja psy do takiego stanu. Albo gorzej. maja gdzieś ustawy, bo nikt ich nie rozlicza z takiego draństwa. żyją z fikcji. zastanawiam się czy nie należałoby założyć wątku grupującego przypadki , zawsze prawdziwe i udowodnione takich przestępstw wobec zwierzaków, a tym samym wobec ładu społecznego. cos na kształt czarnych kwiatków z ostatecznym przeznaczeniem dla udokumentowania wielkich nieporządków . to byłby pierwszy krok do zdyscyplinowania takich właśnie jak ktoś napisał mówiąc delikatnie łobuzów. Taki zestaw czarnych tulipanków prezentowało by się tam gdzie trzeba cyklicznie, z prosba o komentarz i konsekwencje. wg nowego prawa administracyjnego odpowiedż musiała by nadejść w ściśle określonym terminie. MOŻE JUŻ WTEDY TROCHĘ PORZĄDNYCH LUDZI MOGŁO BY SPAĆ. Rano zadzwonię do młodej wolontariuszki, blisko mnie i zapytam czy nie przechowała by psinki na czas leczenia u siebie. to dobra dziewczyna i blisko. nie wiem tylko czy nie ma już jakichs bied. Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Co się dzieje? Ja widze wszystkie ,przed sekunda sprawdzałam:roll: No ale nic,mam w swoich zdjęciach na dysku;) Quote
gonia66 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ktos o tej porze siedzi i wyrzuca fotki, ktore pokazuja stan faktyczny- to bylo bardzo istotne zdjęcie....bardzo ważne wg mnie...:(Ja nie rozumiem o co chodzi...:( To sie pewnie Paulinie jutro nieźle dostanie... Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Renatko, weź mi na maila wyślij to trzecie, wstawię tu pani Tereso, nie widziała pani trzeciego zdjecia.. Ona nie ma sierści na całym tułowiu!!!!!!! Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pani Tereso - dziekuje, ze Pani tu jest- Pani rady sa niezwykle cenne! teraz juz naprawde dobranoc. Renato- poprosze o przeslanie tego zdjecia - nick bez zmian i @yahoo.com Quote
Asior Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Renata5 napisał(a):Co się dzieje? Ja widze wszystkie ,przed sekunda sprawdzałam:roll: No ale nic,mam w swoich zdjęciach na dysku;) widzisz wszystkie bo nie masz wyczyszczonych cooków, jak wyczyścisz to już nie będziesz ich widziała.... Quote
Lionees Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asior napisał(a):Renatko, weź mi na maila wyślij to trzecie, wstawię tu pani Tereso, nie widziała pani trzeciego zdjecia.. Ona nie ma sierści na całym tułowiu!!!!!!! Daj maila;) Quote
Recommended Posts