Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
GDzie są trzy????:o jakies jaja..??Przeciez są dwa Reniu....kurde..o co chodzi...??

ja w pierwszym poście u Pauliny widze 3 i 3 wstawiłam(to najgorsze,poranione tez).W razie co zapisałam je sobie tez w swoich zdjęciach.Stamtąd mi juz nie zabiorą:mad:

Posted

Asior napisał(a):
ja widze wszystkie trzy....
kurcze, ona wygląda jak by miała słoniową skórę normalnie :(

EJ..no ale jak to mozliwe ze Wy widzicie trzy a ja dwa..??
Reniu..a mozesz po kolei skopiowac każde..??

Posted

gonia66 napisał(a):
EJ..no ale jak to mozliwe ze Wy widzicie trzy a ja dwa..??
Reniu..a mozesz po kolei skopiowac każde..??

Może to zależy od przeglądarki?
Juz kopiuje wszystkie

Posted

gonia66 napisał(a):
Mogla to zrobic tylko Paulina a ona juz chyba dawno spi...:(

Nie wiem jak jest na dogo, ale wiem, że na różnych innych forach, to też moderator może z postów usówać.
A zdjęcia ja też widzę tylko dwa. Brakuje tego gdzie suczka stoi.

Posted

Renata5 napisał(a):
O Asiorku,własnie miałam Cie poprosic o cytowanie mnie.czytasz w mych myslach;)
Gonia teraz widzisz?

Nie..teraz w poscie Asior jest tylko Twoj cytat- a w cytacie Twoj nick nic wiecej...:o

Posted

to niekoniecznie musi byc coś bardzo poważnego. te polanki, a nie łyse placuszki wskazują na wygryzienia, miałam juz taki przypadek. tym bardziej że jak ktoś zauważył, na pyszczku tego nie ma . bo na pyszczku własnym nie mogła tego wygryzć. forma tych ranek wskazuje na to co już widziałam. mogła się próbować drapać po pyszczku pocierając o coś i to może być przyczyną ranki widocznej. świerzbowiec byłby na całym ciele, także nużyca. mogę się mylić ale już leczyłam takie właśnie zjawisko, i na własne oczy widziałam jak pies te polanki wygryzał w okamgnieniu. Ponieważ psinia jest w brudzie i wilgoci może doszedł jeszcze grzyb schroniskowy, ale to też jest do usunięcia.

KTOS TU ZAPYTAŁ JAKI GNOJEK.... wiemy jaki. czy to ja stąd muszę pojechać i zadać mu to pytanie? nie możemy walczyć z tysiącami przypadków psów tak skrajnie zaniedbanych ale możemy z tymi którzy mimo że są płaceni za ochronę zwierzaków z naszych podatków i darowizn, doprowadzaja psy do takiego stanu. Albo gorzej. maja gdzieś ustawy, bo nikt ich nie rozlicza z takiego draństwa. żyją z fikcji.

zastanawiam się czy nie należałoby założyć wątku grupującego przypadki , zawsze prawdziwe i udowodnione takich przestępstw wobec zwierzaków, a tym samym wobec ładu społecznego. cos na kształt czarnych kwiatków z ostatecznym przeznaczeniem dla udokumentowania wielkich nieporządków . to byłby pierwszy krok do zdyscyplinowania takich właśnie jak ktoś napisał mówiąc delikatnie łobuzów. Taki zestaw czarnych tulipanków prezentowało by się tam gdzie trzeba cyklicznie, z prosba o komentarz i konsekwencje. wg nowego prawa administracyjnego odpowiedż musiała by nadejść w ściśle określonym terminie. MOŻE JUŻ WTEDY TROCHĘ PORZĄDNYCH LUDZI MOGŁO BY SPAĆ.

Rano zadzwonię do młodej wolontariuszki, blisko mnie i zapytam czy nie przechowała by psinki na czas leczenia u siebie. to dobra dziewczyna i blisko. nie wiem tylko czy nie ma już jakichs bied.

Posted

Ktos o tej porze siedzi i wyrzuca fotki, ktore pokazuja stan faktyczny- to bylo bardzo istotne zdjęcie....bardzo ważne wg mnie...:(Ja nie rozumiem o co chodzi...:(
To sie pewnie Paulinie jutro nieźle dostanie...

Posted

Renata5 napisał(a):
Co się dzieje? Ja widze wszystkie ,przed sekunda sprawdzałam:roll:
No ale nic,mam w swoich zdjęciach na dysku;)

widzisz wszystkie bo nie masz wyczyszczonych cooków, jak wyczyścisz to już nie będziesz ich widziała....

Posted

Asior napisał(a):
Renatko, weź mi na maila wyślij to trzecie, wstawię tu

pani Tereso, nie widziała pani trzeciego zdjecia.. Ona nie ma sierści na całym tułowiu!!!!!!!

Daj maila;)