Diegula Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 wGoniu dotarły moje 25zl wysłane jakiś czas temu??? Quote
amica Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wreszcie Rodi postawił bohatersko uszy do góry a zatem psiaku do boju, hop po domek i po zdrówko:)!!! Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 dziś miały być jakieś wieści o Rodim, czekamy z niecierpliwością na nie... Quote
IVV Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ????????????????????????????????????????:(((((((((:((((((((((((((((:((((((((((((((( Quote
Helga&Ares Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Przepraszam, miałam trochę problemów z własnym psem. Rodiś ok, zdrowieje, nabiera sił, ciągnie na smyczy. Nabrał tutaj takiej ufności do ludzi, że najchętniej do każdego obcego, którego napotka na spacerze podszedłby po mizianko. Jest strasznie kochanym psem Quote
Akrum Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ale on jest piękny :) Mam nadzieję, że jak już skończy leczenie i będzie ogłoszony, to domki zaczną się o niego bić :) Helga&Ares mam nadzieję, ze wszystko dobrze z Twoim psem, życzę mu wszystkiego dobrego :) Quote
AndziaM Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 super, że z Rodim jest tak dobrze i wygląda po prostu świetnie, aż się nie chce wierzyć, że kilkanaście dni temu było tak bardzo źle... ale ważne co teraz... a musi być dobrze... Helga&Ares - cieszę się też, że z Twoim psiakiem też ok :) Quote
IVV Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 piekne zdjecia!!!! to bardzo dobrze,ze chlopak do kazdego idzie,czym wiecej socjalizacji tym lepsza bedzie pies miec przyszlosc :) czy cos juz wiadomo na temat kondycji jego skory i kiedy bedzie mogl wyjsc z kliniki? patrzac na zdjecia, mysle ,ze jak Rodi bedzie zdrowial w takim tepie to hotelik jest potrzebny juz na wczoraj. Dominika czy moze wiesz czy ktos kontaktowal sie z Jamorem? tam trzeba czekac na miejsce i dobrze by bylo cos zaklepac jak najszybciej!!!! Quote
IVV Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ja moglabym do Jamora napisac,ale Wy znacie wszystkie szczegoly dotyczace Rodiego ,a z pewnoscia pan Artur bedzie miec duzo pytan... co myslicie? Quote
Helga&Ares Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Rodi jest jeszcze bardzo chudy, skóra na grzbiecie wygląda całkiem dobrze, za to na brzuchu i szyi ma jeszcze łyse place. Nie zapadła jeszcze decyzja kiedy ew. pies będzie mógł opuścić klinikę. Quote
Ajula Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Rodi wygląda wspaniale, śliczny z niego psiak tyle ciekawości świata ma w oczach wierzę, że czeka go wspaniałe życie :) Quote
IVV Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Helga&Ares']Rodi jest jeszcze bardzo chudy, skóra na grzbiecie wygląda całkiem dobrze, za to na brzuchu i szyi ma jeszcze łyse place. Nie zapadła jeszcze decyzja kiedy ew. pies będzie mógł opuścić klinikę. tak zauwazylam ,ze jest strasznie jeszcze chudy:( musimy czekac na poprawe i decyzje z kliniki. a jak wyszly badania na skore ktrore mial miec robione w zeszly wtorek? Quote
Asior Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 dziewczyny, ja szukam psiaka, owczarka do domu z ogrodem, pies będzie miał wstęp do domu, zamykany tylko w kojcu jak będą gdzieś wychodzić...w zimie tylko w domu.. Co wy na to?? Domek w warszawie Quote
IVV Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 trzeba dobrze sprawdzic!!!!!!! ludzie duzo obiecuja a pozniej pies siedzi sam odizolowany od czlowieka,Rodi wystarczajaco sie nacierpial w zyciu. pies wymaga jeszcze dlugiego leczenia,czy ci ludzie beda na to przygotowni i na wszelkie konsekwencje z tym zwiazane? nie tylko stan fizyczny ,ale najbardziej jego psychika wymaga dlugiego procesu uzdrawiania. Quote
Asior Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 na razie domek nie sprawdzony.... Nie dzwonili o Rodiego, tylko o innego psiaka, ale ja pomyślałam o Rodim..... Quote
AndziaM Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Asior, jeśli domek (ten, o którym piszesz lub jakiś inny chętny) byłby ok to może udałoby się, żeby Rodi z kliniki trafił od razu do swojego własnego domku, a nie do hoteliku :) Quote
Recommended Posts