Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mamanabank']perdusi :-)[/QUOTE] Oczywiście!Po raz kolejny zapomniałam o Perdusi...coś to 10zł Perdusi nie ma do mnie szczęścia...nic mi nie oddawaj ,5zł dołóz do skarpety Ninki... Quote
mamanabank Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Romka']Oczywiście!Po raz kolejny zapomniałam o Perdusi...coś to 10zł Perdusi nie ma do mnie szczęścia...nic mi nie oddawaj ,5zł dołóz do skarpety Ninki...[/QUOTE] Dobrze, to dopisuję jako Twoją jednorazową :-) Quote
Andzike Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jestem dopiero dziś u Ninki, którą jutro poznam osobiście :) Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A Ninuś już czeka na swoje cioteczki!!!! Quote
mamanabank Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='mamanabank']Post rozliczeniowy DEKLARACJE STAŁE: Romka 10zł - II, III, IV Tofikowa 10zł - II Jolusia 20zł edzia.71 10zł - II, III oska1983 10zł - II, III skarpeta łowicka 50zł - II p.Agata 20zł AniaiJanek 90zł - II illa 20zł perdusia1 10zł - II Razem 250zł do 4.II wpłynęło 230 DEKLARACJE JEDNORAZOWE: Cannary 100zł - II edzia.71 10zł - II desktop19 20zł - II Romka 5zł - II Tofikowa 10zł - II Razem 145zł do 4 lutego Razem wpłynęło 375zł WYDATKI: - 250zł DT luty - 25zł fartuszek pooperacyjny W Skarbonce Ninki aktualnie znajduje się 100zł Jeszcze raz podsumowanie rozliczenia, bo wcześniej coś mi się pomieszało ;-) Quote
edzia.71 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Myślę, że i my z Kają w końcu odwiedzimy te nasze cudaczki :lol: Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Oj,tak to będą cudne zdjęcia...a teraz moje jeszcze z lecznicy przed opuszczeniem na zawsze schroniska.Dziś znów byliśmy na kontroli szwu pooperacyjnego,wszystko jest ok i bardzo dobrze się goi...nie muszę mówić jak bardzo cieszyła się Ninka na mój widok...a oto zdjęcia: Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A tu dziś z Bingusiem: I na spacerku nad rzeką: Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Sylwia ma ładniejsze zdjęcia,pewnie niebawem wrzuci... Quote
edzia.71 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Naprawdę Ninka jest szczęśliwa. Dziewczyny warto było :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 edzia.71 napisał(a):Naprawdę Ninka jest szczęśliwa. Dziewczyny warto było :loveu::loveu::loveu::loveu: Tak,ale to jeszcze mnie wyróznia jako swoją i czeka na mnie i patrzy gdzie jestem...jeszcze się nie przyzwyczaiła albo może zna mnie dłużej... Quote
sylwiaso Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nineczka cały czas obserwowała Romcie co sie dziwić ciocia jej uratowała życie i Nineczka to wie!Zdjęcia robiła Andzike myślę,że dziewczyny wrzucą na wątek.Ninuś spokojna grzeczna brak mi słów pochwał dla niej! Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='sylwiaso']Nineczka cały czas obserwowała Romcie co sie dziwić ciocia jej uratowała życie i Nineczka to wie!Zdjęcia robiła Andzike myślę,że dziewczyny wrzucą na wątek.Ninuś spokojna grzeczna brak mi słów pochwał dla niej! Zdjęcia owszem robiłam, ale ktoś :mad:mi poprzestawial ustawienia w aparacie i większość zdjęć "w ruchu" jest rozmazanych :( Na żadnym nie ma Ninki :( A tu Erni dominujący mojego przyszłego tymczasowicza;) Quote
mamanabank Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Andzike strasznie się cieszę, uwielbiam tego pieska!!! Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A tak Nineczka czekała w sobote na Romcie pod moimi oknami! Quote
edzia.71 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='sylwiaso']A tak Nineczka czekała w sobote na Romcie pod moimi oknami! Nina jest przepiękna. :loveu: Quote
mamanabank Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Owczarek niemiecki miniaturowy :-) Quote
Andzike Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 mamanabank napisał(a):Owczarek niemiecki miniaturowy :-) No własnie ja myślałam, że ona jest wielkości owczarka :D Trochę się zdzwilam w sobotę ;) Quote
Jolusia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='sylwiaso']A tak Nineczka czekała w sobote na Romcie pod moimi oknami! Nineczka przepięknie prezentuje się na łonie natury. Wreszcie poza schroniskiem!!! Przed chwilą zrobiłam przelew mojej deklaracji za luty. Quote
mamanabank Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Jolusia'] Przed chwilą zrobiłam przelew mojej deklaracji za luty. Dotarło 20zł od Jolusi :loveu: na luty Quote
sylwiaso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A dziś Nineczka skakała dostałam od niej buziaka była taka wesoła to jest dla mnie bardzo ważne jak widzę tak wesołego psiaka!!!! Quote
Recommended Posts