Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']perdusi :-)[/QUOTE]

Oczywiście!Po raz kolejny zapomniałam o Perdusi...coś to 10zł Perdusi nie ma do mnie szczęścia...nic mi nie oddawaj ,5zł dołóz do skarpety Ninki...

Posted

[quote name='Romka']Oczywiście!Po raz kolejny zapomniałam o Perdusi...coś to 10zł Perdusi nie ma do mnie szczęścia...nic mi nie oddawaj ,5zł dołóz do skarpety Ninki...[/QUOTE]

Dobrze, to dopisuję jako Twoją jednorazową :-)

Posted

[quote name='mamanabank']Post rozliczeniowy

DEKLARACJE STAŁE:

Romka 10zł - II, III, IV
Tofikowa 10zł - II
Jolusia 20zł
edzia.71 10zł - II, III
oska1983 10zł - II, III
skarpeta łowicka 50zł - II
p.Agata 20zł
AniaiJanek 90zł - II
illa 20zł
perdusia1 10zł - II

Razem 250zł
do 4.II wpłynęło 230

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Cannary 100zł - II
edzia.71 10zł - II
desktop19 20zł - II
Romka 5zł - II
Tofikowa 10zł - II

Razem 145zł

do 4 lutego
Razem wpłynęło 375zł

WYDATKI:

- 250zł DT luty
- 25zł fartuszek pooperacyjny

W Skarbonce Ninki aktualnie znajduje się 100zł

Jeszcze raz podsumowanie rozliczenia, bo wcześniej coś mi się pomieszało ;-)

Posted

Oj,tak to będą cudne zdjęcia...a teraz moje jeszcze z lecznicy przed opuszczeniem na zawsze schroniska.Dziś znów byliśmy na kontroli szwu pooperacyjnego,wszystko jest ok i bardzo dobrze się goi...nie muszę mówić jak bardzo cieszyła się Ninka na mój widok...a oto zdjęcia:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Naprawdę Ninka jest szczęśliwa. Dziewczyny warto było :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tak,ale to jeszcze mnie wyróznia jako swoją i czeka na mnie i patrzy gdzie jestem...jeszcze się nie przyzwyczaiła albo może zna mnie dłużej...

Posted

Nineczka cały czas obserwowała Romcie co sie dziwić ciocia jej uratowała życie i Nineczka to wie!Zdjęcia robiła Andzike myślę,że dziewczyny wrzucą na wątek.Ninuś spokojna grzeczna brak mi słów pochwał dla niej!

Posted

[quote name='sylwiaso']Nineczka cały czas obserwowała Romcie co sie dziwić ciocia jej uratowała życie i Nineczka to wie!Zdjęcia robiła Andzike myślę,że dziewczyny wrzucą na wątek.Ninuś spokojna grzeczna brak mi słów pochwał dla niej!

Zdjęcia owszem robiłam, ale ktoś :mad:mi poprzestawial ustawienia w aparacie i większość zdjęć "w ruchu" jest rozmazanych :(
Na żadnym nie ma Ninki :(

A tu Erni dominujący mojego przyszłego tymczasowicza;)

Posted

[quote name='sylwiaso']A tak Nineczka czekała w sobote na Romcie pod moimi oknami!
Nineczka przepięknie prezentuje się na łonie natury. Wreszcie poza schroniskiem!!!

Przed chwilą zrobiłam przelew mojej deklaracji za luty.