Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam pierwszy telefon a sprawie Ninki,ale pani chciała Ninkę do kojca,dodatkowo w jednym domu mieszkają 3 rodziny i są małe dzieci...a mnie się marzy,zeby Ninka nie musiała siedzieć w kojcu i żeby miała spokój na stare lata i żeby była najważniejsza dla całej rodziny...

Posted

Zwykle biorę do ogłoszenia 5 psów z kolejki i jedną powtórkę (był ale nie znalazł domu). Jak nikt fajny nie zadzwoni to Ninka za jakiś czas będzie powtórzona. Domek musi być idealny a nie kojec. Trochę to trwa ale pamiętam o wszystkich psach. Teraz zbliża się pora na Kleksa. Poza kolejką ogłaszam nagłe przypadki, zaginięcia, zagrożenie życia itp. Czasem trzeba ogłosić kilka razy,żeby odpowiednia osoba zadzwoniła.

Posted

Dostałam,super zapytanie o Ninkę,pani dzwoni po raz drugi do mnie...w domu kot i mała suczka yorka...pani prawie,prawie na tak...ostateczna decyzja po świętach...dziewczyny jak sądzicie czy Ninka dogadałby się z suczka i kotem?Czy mogłaby Waszym zdaniem mieszkać w mieszkaniu?

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam,super zapytanie o Ninkę,pani dzwoni po raz drugi do mnie...w domu kot i mała suczka yorka...pani prawie,prawie na tak...ostateczna decyzja po świętach...dziewczyny jak sądzicie czy Ninka dogadałby się z suczka i kotem?Czy mogłaby Waszym zdaniem mieszkać w mieszkaniu?

Myślę, że jak najbardziej tak! Nina jest spokojna, z Uzim i Lolkiem nigdy nie miała problemów. Trzymam kciuki!

Posted

Ha! Z suczkami dogaduje się na pewno, bo w składzie hotelikowym biega z suczkami, Niunią, Babką, Fioną, Florcią, a co do kotów, najlepeij jak się wypowie Sylwia, ale ja jestem dobrej myśli :-)