Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ciociny jeden z najukochańszych Skarbów!!!!W tym koszyczku czekała jak wyjdę z domu!Cieszę się z całego serca,że Nineczka jest u mnie i to już nie ten sam piesek jak w schronisku

Posted

oska1983 napisał(a):
o jezuu ja myślałam ze to owczarek niemiecki a ona się mieści w koszyczku wielkanocnym :D:D:D

Wszyscy tak myśleli...Ninka już zupełnie inna...niedługo trzeba będzie zdjąć szwy...zadzwonię jutro do lecznicy...

Posted

oska1983 napisał(a):
o jezuu ja myślałam ze to owczarek niemiecki a ona się mieści w koszyczku wielkanocnym :D:D:D

Ja też innego pieska się spodziewałam, a nie takiego kurdupelka ;)

Posted

Romka napisał(a):
Wszyscy tak myśleli...Ninka już zupełnie inna...niedługo trzeba będzie zdjąć szwy...zadzwonię jutro do lecznicy...

Szwy można juz zdjąć,niunia miała zabieg 2 lutego więc najwyższa pora...dziś lub jutro jedziemy do lecznicy...

Posted

Ninka ma już zdjęte szwy...ale niestety musi jeszcze chodzić w fartuszku bo miejsca po szwach są lekko zaczerwienione i Ninka musi mieć smarowane te miejsca maścią z antybiotykiem...żeby nie lizała tych miejsc musi nosić fartuszek...za kilka dni do kontroli lekarskiej...

Posted

Szwy zdjęte jest troszkę ropki będziemy smarować maścia tribiotik Nineczka była bardzo dzielna,a potem pojechaliśmy w odwiedziny do Pana Marka!Ninuś wiedziała gdzie przyjechała poznała miejsce!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Szwy zdjęte jest troszkę ropki będziemy smarować maścia tribiotik Nineczka była bardzo dzielna,a potem pojechaliśmy w odwiedziny do Pana Marka!Ninuś wiedziała gdzie przyjechała poznała miejsce!

Jestem ciekawa jak zareagowała na szczekanie ze schroniska?

Posted

Dostałam dzisiaj kurierem ;-)

30zł - 20zł od Perdusi na III i IV oraz 10zł od Zuzi, dzielnej dziewczynki :loveu:
Dziękujemy!

W skarbonce Ninki aktualnie znajduje się 150zł (szczegółowe rozliczenie post 4)

Posted

Cioteczki moja kasa będzie przychodziła od Bożeny Kopeć bo puszczam przez jej konto niestety zawsze po 15-stym,dajcie znać czy doszła za luty.
Nineczko obyś zawsze była taka szczęśliwa.

Posted

Romka napisał(a):
Jestem ciekawa jak zareagowała na szczekanie ze schroniska?

Sylwuś odpowiedz jak znajdziesz czas...i powiedz jeszcze jak jej ranka po zabiegu,kiedy jedziemy na kontrolę do lecznicy?

Posted

illa napisał(a):
Cioteczki moja kasa będzie przychodziła od Bożeny Kopeć bo puszczam przez jej konto niestety zawsze po 15-stym,dajcie znać czy doszła za luty.
Nineczko obyś zawsze była taka szczęśliwa.

Illa dziękujemy bardzo!

Posted

Romka napisał(a):
Sylwuś odpowiedz jak znajdziesz czas...i powiedz jeszcze jak jej ranka po zabiegu,kiedy jedziemy na kontrolę do lecznicy?

Sylwuś,jest tam kto?