Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Dotarły wpłaty:

[B]Oska1983 na luty i marzec - 20zł :loveu:

[/B]oraz

[B]20zł od desktopa19 :loveu:[/B][/QUOTE]

Bardzo dziękujemy!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nineczka dojechała jest Cudna nie zna mnie a machała ogonkiem!!!!Byłam niedawno zobaczyć jak Ninuś to siedzą w swoich budkach Erni i Ninka wszystko jest dobrze jutro zdjęcia!!!!

Posted

Tak jak pisze Sylwia,przywiozłam Ninkę dość póżno,na podwórku poznała Fionkę i zaraz było machanie ogonkiem,pochodziła po całym podwórku,dostała 2 paszteciki i ciasteczko...i była bardzo grzeczna...Sylwia myslała,ze ona jest duża a to naprawdę jest mała psinka.Poznała Erniego,psiej etykiecie stało się zadość i...zostawiłam ją w boksie,patrzyła za mną trochę przestraszona...bo cały czas była obok moich nóg,wytłumaczyłam jej,ze to teraz będzie jej domek...nosi fartuszek,dziś dostanie w pupę antybiotyk a w sobote zawioze ja do lecznicy na obejrzenie ranki po operacji...pewnie pojadę z Ninką bo chce ja zobaczyć a Sylwia nie może pojechac sama...jest okazja.Zostala zaopatrzona w :leki na robale,kropelki od pcheł i kleszczy,obroże i identyfikator i fartuszek za ,który ze skarpety Ninki zapłaciłam 25zł.Zdjęcia z lecznicy wieczorem...

Posted

Cioteczki zdjęcia już są tylko mam problem z intern.cholera!!!!zawsze mi pomagała mamusianabank ale dziś nie da rady!ninusia poznała całe niegryzące towarzystwo czyli już sie wkupiła do klubu "lasku brzozowego"dziś prawie cały dzień chodziła i zwiedzała!

Posted

Cioteczki przyjechało do mnie Cudo nad Cuda!kiedy robiłam zastrzyk nawet nie drgnęła przesympatyczny psiak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!widać,że się cieszy z WOLNOŚCI!!!!Jeszcze raz DZIĘKUJEMY wspaniałym ludziom którzy pomogli Nineczce zaznać choć troszkę wolności:calus::buzi::buzi::buzi::laola:

Posted

No cóż, Ninka jest doświadczoną życiowo starszą panią i wie, że czasem i zastrzyk trzeba z godnością ścierpieć, mądry psiak po prostu. Niech zażywa wolności i ludzkiej przyjażni, zasługuje na to!

Posted

Super zdjęcia!Na tym ostatnim zdjęciu widać,ze chodzi w fartuszku,ma nowa obrózkę i identyfikator...Ninka pewnie zachwycona tym,ze może chodzić po całym podwórku...Sylwus jutro jestem u Ciebie około 9 00-9 30 i zabieram Ninke do lekarza...pani doktor prosiła o wizyte bo musi obejrzec jej brzuszek...czekajcie na mnie...

Posted

Super, dziękujemy! Już dopisuję.

Skarbonka Ninki

DEKLARACJE STAŁE:

Romka 10zł - II, III, IV
Tofikowa 10zł - II, III
Jolusia 20zł
edzia.71 10zł - II, III
oska1983 10zł - II, III
skarpeta łowicka 50zł - II
p.Agata 20zł
AniaiJanek 90zł - II
illa 20zł
perdusia1 10zł - II

Razem 250zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Cannary 100zł - II
edzia.71 10zł - II
desktop19 20zł - II

Razem 130zł

WYDATKI:

- 250zł DT luty
- 25zł fartuszek pooperacyjny

W Skarbonce Ninki aktualnie znajduje się 135zł

Romka, jestem Ci winna 5zł za fartuszek ;-) (20zł jest u Ciebie)

Posted

[quote name='mamanabank']Super, dziękujemy! Już dopisuję.

Skarbonka Ninki

DEKLARACJE STAŁE:

Romka 10zł - II, III, IV
Tofikowa 10zł - II, III
Jolusia 20zł
edzia.71 10zł - II, III
oska1983 10zł - II, III
skarpeta łowicka 50zł - II
p.Agata 20zł
AniaiJanek 90zł - II
illa 20zł
perdusia1 10zł - II

Razem 250zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Cannary 100zł - II
edzia.71 10zł - II
desktop19 20zł - II

Razem 130zł

WYDATKI:

- 250zł DT luty
- 25zł fartuszek pooperacyjny

W Skarbonce Ninki aktualnie znajduje się 135zł

Romka, jestem Ci winna 5zł za fartuszek ;-) (20zł jest u Ciebie)

Oświeć mnie gdzie jest drugie 10żł...pierwsze to edzi za marzec a drugie?