Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwiaso']Była dziś u mnie koleżanka o wielkim sercu opowiedziałam historię Ninusi prosiła o nr.konta i będzie wpłacać deklarację stałą 20zł!!Huuuuuuuuuuuuuura!!!!Dziękuję Agatko!!![/QUOTE]
[B]No to mamy już 130żł deklaracji ,[/B]PAULA ZRÓB AKTUALIZACJĘ!PANI AGATO DZIĘKUJEMY BARDZO!BRAKUJE JESZCZE TYLKO [B]110zł deklarcji..[/B].

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaso']Była dziś u mnie koleżanka o wielkim sercu opowiedziałam historię Ninusi prosiła o nr.konta i będzie wpłacać deklarację stałą 20zł!!Huuuuuuuuuuuuuura!!!!Dziękuję Agatko!!![/QUOTE]

I my dziękujemy :loveu:

Posted

Dziękujemy bardzo wszystkim!!! :loveu::loveu::loveu:
[U]
DEKLARACJE STAŁE:[/U]
Romka [B]10zł[/B]
Tofikowa [B]10zł[/B]
Jolusia [B]20zł[/B]
edzia.71 [B]10zł[/B]
oska1983 [B]10zł[/B]
skarpeta łowicka [B]50zł
[/B]p.Agata [B]20zł[/B]

[U][B]Razem 130zł

[/B][/U]Pierwszy post zaktualizowany.

Posted

Dziewczyny rozsyłajcie,może w następnym tygodniu uda się wyrwać Ninkę ze schroniska...jutro poproszę p.doktor o sprawdzenie stanu zdrowia Ninki,zeby nie było niespodzianek u Sylwii...

Posted

[quote name='AniaiJanek']Ja i moja kochana przyjaciółka Madzia :), która podobnie jak ja, gdyby tylko mogła, wzięła by z Łowicza każdego psiaka, deklarujemy się wspólnie na comiesięczne 70 zł dla Ninki.[/QUOTE]
O,matko:crazyeye::crazyeye:...Aniu,bardzo,bardzo Ci dziękujemy,to bardzo duża deklaracja,jesteśmy Wam bardzo wdzięczne...podziękuj swojej przyjaciółce od nas bardzo mocno...przy okazji obrózki od Ciebie noszą Erni i Bojka...zrobimy zdjęcia jak będą identyfikatory...jeszcze raz serdeczne dziękuję...:lol::lol:
[B]Dziewczyny mamy już 200zł deklaracji ,brakuje tylko 50zł deklaracji.Paula aktualizuj post...[/B]

Posted

[quote name='AniaiJanek']Romka, nie ma za co. Zawsze póki mogę, pomogę :) Możecie wpisać jako jedną osobę ;) Przelewy i tak będziemy robić razem, albo z jej konta albo z mojego ;)[/QUOTE]
No to wpiszę Ciebie,jeśli koleżanka nie ma nic przeciwko..[B].Paula Ania i Janek 70żł[/B]

Posted

Ale super! Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu:

Post zaktualizowany.

[U]DEKLARACJE STAŁE:[/U]
Romka [B]10zł[/B]
Tofikowa [B]10zł[/B]
Jolusia [B]20zł[/B]
edzia.71 [B]10zł[/B]
oska1983 [B]10zł[/B]
skarpeta łowicka [B]50zł
[/B]p.Agata [B]20zł[/B]
AniaiJanek[B] 70z[/B][B]ł[/B]

[U][B]Razem 200zł[/B][/U]

Posted

[quote name='AniaiJanek']Ja i moja kochana przyjaciółka Madzia :), która podobnie jak ja, gdyby tylko mogła, wzięła by z Łowicza każdego psiaka, deklarujemy się wspólnie na comiesięczne 70 zł dla Ninki.[/QUOTE]
Bardzo, bardzo dziękujemy! :buzi:

Posted

Romciu marzenia się spełniają!!!!!Niedawno rozmawiałyśmy i pamiętam jak mówiłaś że bardzo byś chciała pomóc Nince i zobacz przy pomocy Wspaniałych ludzi Nineczka wyjdzie na WOLNOŚĆ!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='sylwiaso']I jeszcze taka moja myśl!czy można by było ją zabrać jak najszybciej?!Nawet jutro i pojechać z nią do p.doktor ja służę autem.[/QUOTE]
Zapytam czy to możliwe ale poprosiłam Panią doktor o generalny przegląd naszej Ninki:uszy,oczy,czy nie ma guzków,stan sierśći i zębów i dziąseł oraz o to ekstra odrobaczenie ,które mają wszystkie nasze psiaki u Ciebie...więc pewnie jutro to jeszcze nie ale we wtorek lub w środę...;):lol:

Posted

[quote name='sylwiaso']Romciu marzenia się spełniają!!!!!Niedawno rozmawiałyśmy i pamiętam jak mówiłaś że bardzo byś chciała pomóc Nince i zobacz przy pomocy Wspaniałych ludzi Nineczka wyjdzie na WOLNOŚĆ!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz::klacz::klacz::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
Tak Sylwia,bardzo,bardzo się cieszę...nie mogłam patrzeć na jej rozpacz w oczach...w schronisku został jeszcze Karol,Rebus,Lolek i Laseczka wszystkie psiaki w starszym wieku...

Posted

[quote name='Jolusia']Otóż to! Na wolność!!! Wreszcie będzie żyła jak normalny pies!!![/QUOTE]
Jolusia,obróżkę od Ciebie nosi Elmo,jak będą identyfikatory to zrobimy im zdjęcia...teraz to i dla Ninki jest potrzebna obróża...coś tam jeszcze mamy ,tylko czy są rozmiary...