Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Ninki :( Dopiero wróciłam z urlopu i dopiero przeczytałam... Mamanabank, czy doszła moja deklaracja za sierpień (robiłam przelew już dawno ale w rozliczeniach nie widzę). Naturalnie proszę o podzielenie tych środków wśród innych psiaków...

Posted

[quote name='AniaiJanek']Bardzo mi przykro z powodu Ninki :( Dopiero wróciłam z urlopu i dopiero przeczytałam... Mamanabank, czy doszła moja deklaracja za sierpień (robiłam przelew już dawno ale w rozliczeniach nie widzę). Naturalnie proszę o podzielenie tych środków wśród innych psiaków...[/QUOTE]
Mamanabank bez dostępu do neta, ale wspominała, że kwota do Ciebie doszła. Dziękujemy bardzo, podzielimy na pozostałe psiaki.

Posted

Już jestem, zerknęłam w rozliczenie i widzę, że sierpniowa deklaracja AniiJanka i spółki została odnotowana, już dawno, bo wpłynęła 27 lipca. Wpłynęła jeszcze deklaracja sierpniowa od p.Agaty (13.VIII). W skarbonce Ninki zostało zatem do podziału [B]426,37zł [/B](zaktualizuję wieczorem). Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wsparcie dla Ninki przez tak długi czas.

[B]100zł[/B] przekazałam Sylwiaso na karmę Husse 20kg dla Bojki, karma została kupiona, poproszę Sylwię o potwierdzenie.
[B]136zł[/B] przelewam dla Antka
[B]136,37zł[/B] przekazuję do skarbonki Fary

Posted

Dostałam wiadomość o śmierci Ninki. Bardzo mi jest przykro z tego powodu:-(.Mam wątek w subskrypcjach lecz nie wiedziałam gdyż tytuł nie został zmieniony. Skarbnik niech nie zwraca deklaracji sierpniowej.Przeznaczcie na potrzeby psiaków. Proszę także o wiadomość który piesek jest najbardziej potrzebujący.

Posted (edited)

Bakusiowa, Bojka, Fara i Antek mają komplety deklaracji na szczęście, ale potrzebują pieniążków na karmę i leczenie, ostatnimi czasy Antka dotyka wiele niespodzianek życiowych np. ukąszenie żmii czy tez inne dolegliwości wieku starczego, Fara natomiast dostaje leki, gdyż jest alergiczna. Wspomagamy się z mamanabank bazarkami lub darami w postaci karmy.

EDIT. Deklaracja Bakusiowej zostanie przekazana na potrzeby Antka, już lecę zaktualizować. Dziękujemy

Edited by Figafiga
Posted

Dopiero dotarłam do netu, bardzo mi przykro z powodu śmierci Ninoczki.
Była w dobrych rękach, brykała sobie ile chciała, wesoła i bezpieczna. Umarła we śnie pewnie, dobre dusze tak mają. Szacun dla wszystkich, którzy się sunią opiekowali i finansowali jej spokojną i szczęśliwą starość.
Jednego Przyjaciela psiego mniej:(

Posted

Czy ktoś może rozpoznaje tego psiaka, znalezionego w Łodzi w autobusie???
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231030-Uwaga-znaleziono-psa-w-autobusie-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-POMOCY[/url]

• 2 months later...