Guest Reyes Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Melka94'][B]Reyes [/B]A wktórej grupie startujesz?[/quote] Starszej (10 znaków )
REDA&MELA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Reyes']Starszej (10 znaków )[/quote] Oco chodzi z tymi znakami? Bo niebardzo rozumiem:diabloti: Chodzi o te litery ? T,L jakie są jeszcze?:lol:
EveL_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)
REDA&MELA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='EveL']Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)[/quote] Dzięki:lol: ja to mam pomysły;)poprostu niewiedziałam oco jej wtedy chodziło:p
Goldenka 02 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='EveL']Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;) A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak. A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)[/quote] i okręgi;) [COLOR=lightblue]<10 znaków>[/COLOR]
Atik Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [B]Ze strony Zarządu Głównego:[/B] [SIZE=2][COLOR=#666666][quote]Zarząd Główny ZKwP informuje, że od dnia 1 listopada 2007 roku obowiązuje znowelizowany [B] Regulamin Konkursu Młody Prezenter. [/B]Wprowadzony został także nowy druk zgłoszenia do konkursu. Regulamin dostępny jest w dziale REGULAMINY. Zgodnie z pkt.8. Regulaminu Konkursu Młody Prezenter, [B]sezon 2008 [/B]to okres od 02.10.2007 do 29.09.2008. W sumowaniu punktacji liczą się wszystkie noty zdobyte na wystawach organizowanych w tym czasie. Termin przesyłania kopii kart ocen z wystaw za sezon 2008 mija 13.10.2008 roku.[/quote] [/COLOR][/SIZE]
Guest Reyes Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8? Może ktoś dać linek do nowego regulaminu?
tylko psy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Reyes']Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8? Może ktoś dać linek do nowego regulaminu?[/quote] chyba tak (bynajmniej mam taką nadzieję):)
Sandi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to ładnie, zrobiono szum w Związku to od razu zmienili regulamin :cool3:
Guest Reyes Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...
AlaNowak Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Reyes']Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...[/quote] :megagrin: [COLOR=white]yhtyjyytj7iu876[/COLOR]
Agasia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 trymerek w lapke i jazda :D do zobaczenia laski w Poznaniu
Guest Reyes Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dziewczynki? Która mnie wystawi? :diabloti:
olaglowka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Powodzenia w Poznaniu !! Ja bede w sobote :)
martyna. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Reyes']Dziewczynki? Która mnie wystawi? :diabloti:[/quote] Ja z chęcią :diabloti: W szczeniorkach mówisz..a to nie już młodzież?:evil_lol:
EveL_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Reyes']Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...[/quote] :lol::lol: Powodzenia w Poznaniu forumowi!! Swoją drogą przenieśli mnie do młodszej grupy na Kielce :evil_lol:
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [B][COLOR=orange]POWODZENIA NA POZNAŃSKICH RINGACH (NIE TYLKO NA MP)!!!!!!!!!:):):)[/COLOR][/B]
Guest Reyes Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ok powodzenia wszystkim ! :multi: Niech wygra najlepszy!
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='EveL']Swoją drogą przenieśli mnie do młodszej grupy na Kielce :evil_lol:[/quote] Mnie i moją siostre też;)
Florka_xyz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 DZIEWCZYNY dajcie czadu !!!!!! :razz: [COLOR="Red"][B]KASIU[/B][/COLOR] trzymam kcuki na Mistrzostwach :lol::lol::lol: No i za reszte Ekipy :)
Goldenka 02 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sukcesy przywieść! Trzymam kciuki za ładne występy!
tylko psy Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 I jak wam poszlo?? Jeśli ktoś już wrócil z Poznania to niech da znać.
Recommended Posts