Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Melka94'][B]Reyes [/B]A wktórej grupie startujesz?[/quote]
Starszej

(10 znaków )

Posted

Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;)
A figury to T, L, I, trójkąty, 8, zygzak.
A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)

Posted

[quote name='EveL']Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;)
A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)[/quote]

Dzięki:lol: ja to mam pomysły;)poprostu niewiedziałam oco jej wtedy chodziło:p

Posted

[quote name='EveL']Melka, ze znakami chodzi o to, że jak post jest za krótki to się nie wyśle. Musi zawierać przynajmniej 10 znaków ;)
A ja ze spóźnionymi gratulacjami dla jadących do Poznania, brawo! :)[/quote]
i okręgi;)
[COLOR=lightblue]<10 znaków>[/COLOR]

Posted

[B]Ze strony Zarządu Głównego:[/B]

[SIZE=2][COLOR=#666666][quote]Zarząd Główny ZKwP informuje, że od dnia 1 listopada 2007 roku obowiązuje znowelizowany [B] Regulamin Konkursu Młody Prezenter. [/B]Wprowadzony został także nowy druk zgłoszenia do konkursu. Regulamin dostępny jest w dziale REGULAMINY.

Zgodnie z pkt.8. Regulaminu Konkursu Młody Prezenter, [B]sezon 2008 [/B]to okres od 02.10.2007 do 29.09.2008. W sumowaniu punktacji liczą się wszystkie noty zdobyte na wystawach organizowanych w tym czasie.
Termin przesyłania kopii kart ocen z wystaw za sezon 2008 mija 13.10.2008 roku.[/quote] [/COLOR][/SIZE]

Posted

Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8?
Może ktoś dać linek do nowego regulaminu?

Posted

[quote name='Reyes']Na czym konkretnie polega ta nowelizacja ? Tylko na pkt. 8?
Może ktoś dać linek do nowego regulaminu?[/quote]
chyba tak (bynajmniej mam taką nadzieję):)

Posted

Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...

Posted

[quote name='Reyes']Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...[/quote]

:megagrin:

[COLOR=white]yhtyjyytj7iu876[/COLOR]

Posted

Dziewczynki? Która mnie wystawi? :diabloti:

Posted

[quote name='Reyes']Nowa Ruda włąśnie mi odpisałam że moje zgłoszenie zostało przyjęte, jestem Aidi i występuje w klasie szczeniąt :angryy: no niewiem czy sie śmiać czy płakać. Qrcze trzeba to odkręcić bo nie wytrymowana jestem...[/quote]
:lol::lol:

Powodzenia w Poznaniu forumowi!!

Swoją drogą przenieśli mnie do młodszej grupy na Kielce :evil_lol:

Posted

Ok powodzenia wszystkim ! :multi: Niech wygra najlepszy!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...