Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Clou']wiem że jak nie to nie ale powiem że bardzo mnie to zdziwiło ponieważ na wystawie międzynarodowej w Lesznie nie byłam wcale zgłoszona do konkursu młodego prezentera i zgłsiłam się dopiero po przyjeżdzie i nie było problemu ponieważ zostałam przyjęta a tutaj taki numer powiem szczerze że niespodziewałam się czegos takiego:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]Zgodnie z nowym regulaminem nie powinni Cię przyjąć...
Fragment Regulaminu Konkursu "Młody Prezenter":

[quote][B]I. Przepisy dotyczące wystaw międzynarodowych, krajowych i klubowych.[/B]
[...]
2. Zgłoszenia, które należy przesłać w terminie i wyłącznie drogą podaną przez organizatora (poczta, fax, e-mail), powinny zawierać następujące dane: imię i nazwisko prezentera, jego datę urodzenia, adres zamieszkania, oddział ZKwP do którego należy on sam lub jeden z jego rodziców/opiekunów, rasę, nazwę i przydomek psa z którym młody prezenter będzie występował. Pies może być zgłoszony tylko do konkursu Młody Prezenter, ale musi odpowiadać tym samym warunkom, jak przy zgłoszeniu na wystawę. [I]Nazwiska wszystkich uczestników konkursu oraz dane zgłoszonych do konkursu psów muszą być ujęte w katalogu.[/I][I] [/I]W sytuacjach wyjątkowych dopuszcza się zmianę psa zgłoszoną przed konkursem; zgodę na zmianę psa w czasie trwania konkursu - z bardzo ważnych przyczyn - może wydać sędzia.
[/quote]

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Clou']ale powiem że bardzo mnie to zdziwiło ponieważ na wystawie międzynarodowej w Lesznie nie byłam wcale zgłoszona do konkursu młodego prezentera i zgłsiłam się dopiero po przyjeżdzie i nie było problemu ponieważ zostałam przyjęta[/quote]

A ja widziałam taką dziewxczynę na wystawie w lesznie, której nie chcieli przyjąć na MP bo nie była wcześniej zgłoszona. :???::???::???:Dziwne, że jednych przyjmują a drugich nie:shake:

Posted

Przepisy przepisami a my w Polsce jestesmy.. dla nich wydrukowanie pustych paru świstków to zaden problem, mnie rowniez przyjęto w Radomiu, choć w katalogu nie bylam, wystarczylo ze wytknelam im ich pomylke przyjmując psa, a mnie na MP nie. Przy mnie wydrukowali kartę i wypelnilil.. i jak moge zrozumiec to, ze nalezy zglaszac sie wczesniej, to nie mogę pojąć tego czemu oddzial w Krakowie tak bardzo trzymal sie terminow zgloszen co do MP...

Posted

Do jakiego wieku można brać udział w tym konkursie? Jest on rozgrywany na jakich zasadach? Mam młodszą siostrę, sama chciałabym wystawiać psa i pomyślałam,że ona mogłaby sprobować kiedyś w junior handling, bo doskonale się dogaduje z psem i jej bardzo słucha!
Z każdą informację serdecznie dziękuję :)

Posted

[quote name='Dada']Do jakiego wieku można brać udział w tym konkursie? Jest on rozgrywany na jakich zasadach? Mam młodszą siostrę, sama chciałabym wystawiać psa i pomyślałam,że ona mogłaby sprobować kiedyś w junior handling, bo doskonale się dogaduje z psem i jej bardzo słucha!
Z każdą informację serdecznie dziękuję :)[/QUOTE]
Brać udział mogą dzieci i młodzież w wieku 9-18 lat bodajże. Ale co ci będe mówić....zobacz [URL="http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_konkursu_Mlody_Prezenter.pdf"]tu[/URL] ;)

Posted

mnie też bardzo zdziwiło takie pilne dotrzymanie terminu co do konkurencji MP w Krakowie ale cóż co wystawa to inne zasady i ja wiem jakie zasady obowiązują na MP ale cóż u nas naprawdę niewielkie minimum tych zasad jest przestrzegane:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

justys:
Bardzo Ci dziękuję, przeczytałam. :lol: Mam nadzieję, ze pojawię się kiedyś z młodsza siostrą na ringach :p

Guest Reyes
Posted

Po edicie
---
Wyniki z Krakowa sobota (znam mało)

Starsza
1.) Alicja Nowak z Basenji
2.) Danuta Ożarowska z pudlem
3.) Prezenter z Lhasa Apso
4.) Prezenterka z Sznaucerem miniaturowym
5.) Prezęterka z Jamnikiem miniatorowym

Młodsza
1.) Aleksandra Szydłowska z Borzojem
2.) Partycja Woźniak z Sznaucerem
3.) Prezenter z sznaucerem
4.) Prezenter z leonberg/iem

Posted

[quote name='Reyes']Wyniki z Krakowa sobota (znam mało)

Starsza
1.) Alicja Nowak z Basenji
2.) Danuta Ożarowska z pudlem
3.) Prezenter z Lhasa Apso
4.) Prezenterka z Sznaucerem miniaturowym
5.) Prezęterka z Jamnikiem miniatorowym

Młoadsza
1.) Aleksandra Szydłowska z Borzojem
2.) Partycja Woźniak z Sznaucerem
3 ??
4 ??[/quote]Widziałam......:D

Guest Reyes
Posted

[quote name='justys95']3.Prezenterka ze sznaucerem (?)
4.Prezenter ze sznaucerem (?)

coś takiego?[/quote]
yyy co?
Ja pojęcia nie mam z czym były 3 i 4 w młodrzej

Posted

[quote name='Reyes']yyy co?
Ja pojęcia nie mam z czym były 3 i 4 w młodrzej[/quote]
Ja też nie :evil_lol:

PS:Nie zwracajcie uwagi na moje posty, bo jestem tak zmęczona, że myle wątki, posty, sytuacje...

EDIT:Przypomniałam sobie, że był tam chyba leoneberger

Guest Reyes
Posted

[quote name='justys95']Ja też nie :evil_lol:

PS:Nie zwracajcie uwagi na moje posty, bo jestem tak zmęczona, że myle wątki, posty, sytuacje...

EDIT:Przypomniałam sobie, że był tam chyba leoneberger[/quote]
Awiesz ze chyba masz racje - 4 był prawda?

Posted

[quote name='Reyes']Awiesz ze chyba masz racje - 4 był prawda?[/QUOTE]
...z jakimś chłopcem, który wciąż kręcił się tu i tam ciągnąc psa za sobą ;)

Posted

A ja chcę podziękowac [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B]Ali Nowak[/B][/SIZE][/FONT] za piękne zaprezentowanie się i mojej suczki basenji [FONT=Century Gothic][COLOR=Red][I]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek[/I][/COLOR][/FONT] na MP w sobotę w Krakowie. Stanowiłyscie naprawdę piekną parę rzucającą się w oczy...
[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=Red][B]BRAWO ALU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Mam trochę zdjęć z MP; ale wstawię je dzisiaj (bo to już jest niedziela!) ppłd. Wcześniej nie dam rady.
Pzdr.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6222275&postcount=2104"]Tutaj[/URL] macie pare fot z JH...więcej z wystawy w galerii mej...:roll:

Posted

[IMG]http://images29.fotosik.pl/5/9dead17086e7eba0.jpg[/IMG]
Mocie jedną fote z JH...jak ktoś chce jeszcze to marsz do mojej galerii...:eviltong:

Posted

[quote name='justys95'][IMG]http://images29.fotosik.pl/5/9dead17086e7eba0.jpg[/IMG]
Mocie jedną fote z JH...jak ktoś chce jeszcze to marsz do mojej galerii...:eviltong:[/quote]

ładne zdjęcia:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...