Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

Szukamy hodowli z Łodzi, z której pochochodzi ok 3-4 letni amstaff, brązowy z ciętymi uszami i złamanym ogonem. Numer tatuażu 097K. Psiak został znaleziony ok tygodnia temu pod Szczeciniem. Nikt go nie szukał :( Wieczorem bedą zdjęcia.

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostalysmy zdjecia, na ktorych widac, ze psiak jest lowy a nie brazowy i ze tatuaz moze byc rowniez 094 z dowolna literka na koncu :( Moze po zdjeciach ktos rozpozna psa. Nazywa sie tymczasowo Ajron.

Posted

KRAKÓW - MOI DWAJ SCHRONISKOWI PODOPIECZNI SZUKAJĄ DOMÓW! (raczej osobno, ale kto wie :) )

MOJE DWA PRZYSTOJNE MIŚKI ASTER I TAIRON :loveu::loveu::loveu:

Gdyby nie to że nie wiem czy się dogadają i przede wszystkim to ze aktualnie nie mam warunków byłyby już u mnie!!!

Cudaki dwa szukają wspaniałych domów!!!!!

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Randall - jeśli chodzi o Gryfa, to jedyną szansą dla niego jest wyciągnięcie go ze schroniska tuż po zakończeniu kwarantanny i umieszczenie go w hotelu, inaczej go zabiją.
A do tego są niezbędne deklaracje, każda kwota to dla tego psiaka szansa na przeżycie.

Co z Gryfem bo gubie sie w nawale nowych wątków, ja mam b. dużo fantów na bazarek więc moge wszystko przekazać dla gryfa, obfoce, wrzuce na serwer i może ktos mi pomoże ten bazarek zrobic, od siebie jako kase nie moge dać na razie wiecej niz 50 zł na Gryfa, a nad stała deklaracja sie zastanowie, prosze chętne osoby, które chiałyby ten bazarek otworzyc dla Gryfa o kontakt na PW

Posted

Alman

Pies w typie amstaffa. Młody, bo ok. 2 letni. Dom bez innych zwierząt, a ze względu na siłę fizyczną lepiej bez malutkich dzieci starsze jak najbardziej. Miziak i kochany psiak - tak można go opisać. Zachowuje czystość. Nieco ciągnie na smyczy.

Posted

Ten pies ma dopiero 6-7 miesięcy. Ma szansę wyrosnąć na fajnego psiaka, ale nie w schronisku.
Zdecydowanie był psem domowym. Zamknięty w boksie widzi człowieka maksymalnie pół godziny dziennie.
Bardzo źle znosi brak kontaktu. Gdy ktoś wchodzi do boksu wpada w euforię.
Niestety nie może być wypuszczany na wybieg, bo już raz pogryzł się z samcem w typie husky, a schronisko nie jest w stanie zapewnić mu innego bezpiecznego miejsca niż boks wielkości 2x1m.

Myślę, że ze względu na wiek on nie będzie długo szukał domu, ale idealnie by było, gdyby ktoś zajmujący się astami wziął go pod opiekę.
Czy ktoś może pomóc?

Posted

esperanza napisał(a):
Ten pies ma dopiero 6-7 miesięcy. Ma szansę wyrosnąć na fajnego psiaka, ale nie w schronisku.
Zdecydowanie był psem domowym. Zamknięty w boksie widzi człowieka maksymalnie pół godziny dziennie.
Bardzo źle znosi brak kontaktu. Gdy ktoś wchodzi do boksu wpada w euforię.
Niestety nie może być wypuszczany na wybieg, bo już raz pogryzł się z samcem w typie husky, a schronisko nie jest w stanie zapewnić mu innego bezpiecznego miejsca niż boks wielkości 2x1m.

Myślę, że ze względu na wiek on nie będzie długo szukał domu, ale idealnie by było, gdyby ktoś zajmujący się astami wziął go pod opiekę.
Czy ktoś może pomóc?

może mogłabyś mu wątek załozyć, bo tu pewnie zginie w tłumie :(

Posted

słuchajcie, pilnie potrzebna jest osoba, która na 2-3 godziny zaopiekowałaby się w poznaniu lagodną amstaffką w najbliższy poniedziałek, między godzinami 10-13
sunia jedzie do domowego dt z krotoszyna do gdańska, do kany. w poznaniu ma nocleg ale ludzie którzy ją przenocują, o 11 muszą być w pracy a osoba, która ma po sunię z gdańska przyjechać nie dotrze do tej pory. może ktoś nie pracuje w tym czasie i mógłby wziąć sunię na dłuższy spacerek?
sunia to hela, bardzo spokojna psinka.

Posted

Może ktoś ma pomysł jak pomóc temu psu?A to wątek psiaka.
http://www.dogomania.pl/threads/215057-Pi%C4%99kny-bullek-na-ulicy-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-znale%C5%BA%C4%87-schronienie-Starachowice

Ania102 napisał(a):
Ten psiak od jakiegoś czasu przebywa pod blokami, gdzie mieszka moja znajoma.
Prawdopodobnie ma właściciela, który jednak twierdzi, że psa nie ma.
Mądry psiak sam sobie szukał pomocy, tym sposobem zaczął okupywać Gabinet Weterynaryjny. Pani dr zywi psiaka, a ten w zamian odstrasza jej klientów.
Pies przeszkadza na osiedlu, niektórzy się go boja. Posiadacze czworonogów mają niejednokrotnie uniemożliwiane spacery.
Z relacji miejscowych wynika, że jest spokojny i zrównoważony ale nie może tam być!
Proszę nie pozwólmy, żeby ten piękny psiak przepadł na ulicy.

Proszę o pomoc dla niego.

Posted

[quote name='Jenny19']u nas w schronisku jest takie 6 miesięczne cudeńko, może ktos mógłby dać mu tymczas, szkoda go żeby poszedł w jakieś niesprawdzone ręce

a cos wiecej o nim? jak do innych zwierzat?

Posted

Lenka chora na ataksję ... nie ma szans na adopcję, bo kto zechce tak chorego psa :(

http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-ma-SZANSE-NA-LECZENIE-W-UK...-zbieramy-PIENIĄŻKi-na-hotelik!/page61

ale ma szansę pojechać do krakowianki.fr ... na takie "stałe" DT ... gdzie dostanie miłości i opieki tyle ile udźwignie

proszę pomóżcie zebrać fundusze na transport dla niej ... mała musi pokonać 1700 km

MINI CPN ... zatankuj auto

[SIZE=3]klik CPN