zuzlikowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Neris']Jedzie, oczywiście że jedzie. Ale ciągle będę go ogłaszać. Wczoraj zadzwoniła pani z Gdyni, ale mieszka w bloku. Jesienią wyprowadza się do domu z ogrodem i wtedy by mogła wziąć Szarika. Ale do jesieni kupa czasu.[/QUOTE] Niestety...do jesieni za dużo czasu...będziemy ogłaszać, na pewno będziemy! Trzymam za Szarika...i myślę,że cioteczki poprą pomysł kupienia chłopakowi jego obróżki... Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ile wam brakuje do tego transportu ?? Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Szarotka']Ile wam brakuje do tego transportu ??[/QUOTE] Z tego co zrozumiałam, na transport już jest! Neris nie może edytować tytułu! Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Acha bo caly czas usiluje dojsc jaka jest sytuacja. Quote
Neris Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Na transport juz mamy deklarację od Yany. Może ktoś jednak zechce zasponsorować Szarikowie frontline, dzisiaj na nim znalazłam kilka opitych kleszczy... Quote
agata51 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Neris, spróbuj edytować post klikając 2 razy po 2 kliknięcia. Mnie się otwiera. Quote
bico Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja chcę zasponsorować frontline i kupno obróżki:) [B]na jakie konto i ile mam wpłacić???[/B] proszę o info na pw. Quote
Yana Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Neris podaj numer konta, na który można wpłacić pieniążki na transport Quote
Piromanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Szarik ma 2 obserwatorów na Allegro. Oby zdecydowali się zadzwonić zanim Szarik pojedzie.... Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dzwoniłam do lecznicy, frontline na 40kg psa kosztuje 40zł :oops: Obróżki w Pomiechówku sa koszmarnie drogie, powyżej 30zł, to bez sensu nabijac im kabzę. Jutro pojadę do lecznicy do Nowego Dworu po ten frontline to zobaczę w tamtejszym sklepie Ja niestety mam same obroże na małe psy i zaciskowe łańcuszki, to się nie nadaje za bardzo... Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Yano, nie mogę do Ciebie wysłać PM, masz przepełnioną skrzynkę. Quote
Yana Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Neris']Yano, nie mogę do Ciebie wysłać PM, masz przepełnioną skrzynkę.[/QUOTE] sorry, już wyczyściłam :-) Quote
bico Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 oki, zapłacę i za lek i za obroże. jeśli się da coś taniej, to chętnie, jeśli nie, to trudno - muszą być obie te rzeczy dla psa - dajcie znać - konto na pw i kwota. Quote
Neris Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Może wziąć FIPREX, to jest z 2 razy tańsze chyba... Zobaczę w lecznicy. Quote
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Szariku wiem, ze schron to nei domek ale tam Ci nic nie grozi. A cioteczki na pewno znajdą Ci super domek. Ja moge gumtree zrobic. [FONT="][/FONT] Quote
Piromanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='kizimizi']Szariku wiem, ze schron to nei domek ale tam Ci nic nie grozi. A cioteczki na pewno znajdą Ci super domek. Ja moge gumtree zrobic. [FONT="][/FONT][/QUOTE] Ma gumtree: [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZARIK-w-typie-Leonbergera-BLAGAMY-o-DOM-PILNE-W0QQAdIdZ187923633[/url] Quote
matrioszka2 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kiedy Szarik jedzie do Brodnicy ? [B][COLOR="red"][SIZE="4"]Szukam dla małej suczuni transportu z Warszawy do Inowrocławia na czwartek rano.[/SIZE][/COLOR][/B]Możemy wtedy podzielić koszty. Dla tej : [url]http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-miA-oA-AE-wystarczyA-o-piAE-AE-dni?p=14223179#post14223179[/url] Quote
Neris Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Szarik jedzie jutro, na ok.14 musi być w Brodnicy. Napisz PM do Ajlii, może zechce wziąć sunię. Quote
Neris Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Czekam jeszcze... to tu do Was przyszłam posiedzieć Sąsiad prosił, żeby go przy tym nie było. Chce się zamknąć w domu, żeby nie widzieć. Raz w jedną raz w drugą, nie dojdziesz za nimi... Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='Yana']szczęśliwej drogi Szariku :-)[/QUOTE] Szczęśliwej...niech już |Ci nic nie staje na drodze spokoju i bezpieczeństwa! A Pan kocha chłopaka, ale teraz nie umie sobie poradzić nawet ze sobą...niech pozwoli odejść chłopakowi w szczęśliwy los! Trzymam kciuki!!!! Quote
Recommended Posts