Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']Jedzie, oczywiście że jedzie.
Ale ciągle będę go ogłaszać.

Wczoraj zadzwoniła pani z Gdyni, ale mieszka w bloku. Jesienią wyprowadza się do domu z ogrodem i wtedy by mogła wziąć Szarika.
Ale do jesieni kupa czasu.[/QUOTE]

Niestety...do jesieni za dużo czasu...będziemy ogłaszać, na pewno będziemy!
Trzymam za Szarika...i myślę,że cioteczki poprą pomysł kupienia chłopakowi jego obróżki...

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na transport juz mamy deklarację od Yany.

Może ktoś jednak zechce zasponsorować Szarikowie frontline, dzisiaj na nim znalazłam kilka opitych kleszczy...

Posted

Dzwoniłam do lecznicy, frontline na 40kg psa kosztuje 40zł :oops:

Obróżki w Pomiechówku sa koszmarnie drogie, powyżej 30zł, to bez sensu nabijac im kabzę. Jutro pojadę do lecznicy do Nowego Dworu po ten frontline to zobaczę w tamtejszym sklepie
Ja niestety mam same obroże na małe psy i zaciskowe łańcuszki, to się nie nadaje za bardzo...

Posted

oki, zapłacę i za lek i za obroże.
jeśli się da coś taniej, to chętnie, jeśli nie, to trudno - muszą być obie te rzeczy dla psa - dajcie znać - konto na pw i kwota.

Posted

[quote name='kizimizi']Szariku wiem, ze schron to nei domek ale tam Ci nic nie grozi. A cioteczki na pewno znajdą Ci super domek.
Ja moge gumtree zrobic. [FONT=&quot][/FONT][/QUOTE]

Ma gumtree:

[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZARIK-w-typie-Leonbergera-BLAGAMY-o-DOM-PILNE-W0QQAdIdZ187923633[/url]

Posted

Kiedy Szarik jedzie do Brodnicy ?
[B][COLOR="red"][SIZE="4"]Szukam dla małej suczuni transportu z Warszawy do Inowrocławia na czwartek rano.[/SIZE][/COLOR][/B]Możemy wtedy podzielić koszty.
Dla tej :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181044-Na-miA-oA-AE-wystarczyA-o-piAE-AE-dni?p=14223179#post14223179[/url]

Posted

Czekam jeszcze... to tu do Was przyszłam posiedzieć

Sąsiad prosił, żeby go przy tym nie było. Chce się zamknąć w domu, żeby nie widzieć.
Raz w jedną raz w drugą, nie dojdziesz za nimi...

Posted

[quote name='Yana']szczęśliwej drogi Szariku :-)[/QUOTE]

Szczęśliwej...niech już |Ci nic nie staje na drodze spokoju i bezpieczeństwa!

A Pan kocha chłopaka, ale teraz nie umie sobie poradzić nawet ze sobą...niech pozwoli odejść chłopakowi w szczęśliwy los!
Trzymam kciuki!!!!