malagos Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ona jest tak podobna do mojej Nutki, kurcze... :roll: dobrze, że mam jeszcze Hesię w domu na tymczasie, bo juz by po tę babninkę jechała.....:placz: Ulaaa, ratujesz jej życie! :multi::multi: Quote
Justyna_wolontariat Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dowiem sie dzis o opinię weta na temat jej zdrowia z moich obserwacji 2 tyg w schronisku zauwazyłam ze sunia je puszki raczej całe dnie spedza na spaniu jest w boskie z 2 innymi małymi pieskami i super się zgadza szycie ładnie się goi za kilka dni szwy do sciagniecia jak wczoraj pytałam weta póki co odradza sterylkę i usuwanie ząbków bo przecież niedawno miała narkozę Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ulaa napisał(a):Matrioszka2, masz rację, z powodu późnej pory (i mokrych oczu...) nie doczytałam, że chodzi o usuwanie ząbków, nie tylko kamienia. Oczywiście, mogę zadzwonić i spytać jak doktor zapatruje się na tę sprawę, ale potrzebuję dokładnych info o stanie suni, najlepiej od weta który się nią zajmuje. A jak na razie rozmawiałam z Justyną_wolontariat. Gdyby babunia nie znalazła wcześniej domku, to -o ile nie macie nic przeciwko- wezmę ją do siebie na DT/S :oops: w przyszły poniedziałek, razem z tą biedną ONeczką. Musiałam parę razy przeczytać zanim uwierzyłam :) Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jakaś Pani z Sierasza dzwoniła w sprawie suni...:) Quote
matrioszka2 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No ja nie wiem, czy nie mamy nic przeciwko temu .... hmmm ....:hmmmm::hmmmm::hmmmm: A jak ją "ta biedna ON-eczka" zeźre, to co , kurde ? :mad::mad::evil_lol: Ulaa , cudna kobieto! Kochamy Cię ! Buziak, buziak, buziak !!!:buzi::buzi::buzi: Babulinko, jesteś uratowana ! Udało Ci się, staruszko !:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):No ja nie wiem, czy nie mamy nic przeciwko temu .... hmmm ....:hmmmm::hmmmm::hmmmm: A jak ją "ta biedna ON-eczka" zeźre, to co , kurde ? :mad::mad::evil_lol: Ulaa , cudna kobieto! Kochamy Cię ! Buziak, buziak, buziak !!!:buzi::buzi::buzi: Babulinko, jesteś uratowana ! Udało Ci się, staruszko !:bigcool::bigcool::bigcool: Nie wiem za bardzo o co chodzi... Wiem tylko,że jakaś Pani dzwoniła zainteresowana do Justyny,szczegóły tylko ona zna... Quote
matrioszka2 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O co ma chodzić ? Cieszę się, że Ulaa chce wziąć babulkę do siebie. Quote
Ulaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jeśli szykuje się babulince dobry domek, to niech do niego idzie :) Jest tyle niechcianych psiaczków, że domki są na wagę złota. A miejsce u mnie może komuś innemu się przyda :) Dajcie spokój z tymi wyznaniami, bo boję się wątku otwierać ;) Quote
matrioszka2 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 jusstyna85 napisał(a):Nie wiem za bardzo o co chodzi... Wiem tylko,że jakaś Pani dzwoniła zainteresowana do Justyny,szczegóły tylko ona zna... To niech się Justyna nimi podzieli. Quote
Justyna_wolontariat Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 matrioszka2 napisał(a):To niech się Justyna nimi podzieli. Był 1 telefon w jej sprawie ale póki co pani nie oddzwoniła Prosiła o wiecej zdjeć ale nie miałam czasu zrobić. Suni na juz przydałby sie DT ona cos marnieje:-( jedyne co moge zrobic to w sobotę zabrac ją na te 2 dni do p iwony do soboty są uniej jeszcze nasze 3 psy Quote
Lionees Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Justyna_wolontariat napisał(a):Był 1 telefon w jej sprawie ale póki co pani nie oddzwoniła Prosiła o wiecej zdjeć ale nie miałam czasu zrobić. Wiecie co?Wydaje mi się,że pani nie zadzwoni.Jeżeli nie zakochała sie w tych fotkach co są i jeżeli nie wzruszył ją los tej sunieczki leżącej tak bezradnie i smutno pod kroplówką,to ja już nie wiem:shake: Więcej zdjęć?A jakich? Z tyłu z przodu,z boku...przecież to kruszynka jest i albo serce drgnie od razu na Jej widok,albo nie.Wydaje mi się,że z tej mąki chleba,czyli dobrego domku nie będzie:roll: Quote
Madallena Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zgadzam sie z Renata5 :( Jak sioe zakochac to od pierwszego wejrzenia, od pierwszego, obojetnie jakiego ujecia... Quote
Kar0la Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja też myślę, że nie ma na co czekać. Jeszcze sunia podłapie coś paskudnego w schronie. Quote
Ulaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jeśli ta pani wypatrzyła sunię na dogo, to może zniechęciła się moją deklaracją? Jeśli Pani to czyta, proszę się odezwać, sunia czeka! (jeśli mimo wszystko pani nie skontaktuje się, czekam na biedactwo w poniedziałek, tak jak się umawiałyśmy :) ) Quote
Justyna_wolontariat Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ulaa napisał(a):Jeśli ta pani wypatrzyła sunię na dogo, to może zniechęciła się moją deklaracją? Jeśli Pani to czyta, proszę się odezwać, sunia czeka! (jeśli mimo wszystko pani nie skontaktuje się, czekam na biedactwo w poniedziałek, tak jak się umawiałyśmy :) ) Dziś pani powtórnie zadzwoniła jest z Sieradza i potwierdziła ze suczkę chce adootowac nie jest zalogowana na dogomanii więc nic nie piszę. jestem pewna, ze sunia miałaby sie bardzo dobrze dom z ogrodem w domu sa juz 3 pieski ostatnia jej suczka adoptowana z schroniska w Łodzi odeszła po kilku miesiacach była staruszką wklejam kilka nowych zdjęć suczki na 1 zdj suczka ma taki garb który najprawdopodobniej spowodowany jest jej długim szwem na brzuszku W poniedziałek suczka mogłaby jechać do domu pani jest z Sieradza więc daleko ale moze ja popołudniu w poniedziałek odebrac w Wrocławiu tylko teraz problem z transportem:-( Quote
Lionees Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Justyna_wolontariat napisał(a): jestem pewna, ze sunia miałaby sie bardzo dobrze dom z ogrodem w domu sa juz 3 pieski ostatnia jej suczka adoptowana z schroniska w Łodzi odeszła po kilku miesiacach była staruszką Po tym opisie,to ja też już jestem spokojna,że maleńka dobrze trafi :) A Panią ślicznie prosimy,żeby zalogowała się na dogo:loveu: Quote
jusstyna85 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Niepotrzebny już transport, Justyna napisała mi,że ta Pani sama po nią przyjedzie :) Quote
Asior Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 dziewczyny... wybaczycie?? Tu maleństwo w typie tej suni....: Poznań Wyłysiała poraniona ratlerkowata suczka. Pomocy http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-ratlerkowata-suczka-Pomocy?p=14194682 Quote
Basia Z. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witam :) ja jestem zalogowana tylko nie piszę ostatnio. Pojadę po sunieczke do Katowic, już się nie mogę doczekać. Żeby tylko w poniedziałek wszystko ułożyło sie pomyślnie. To jakby trochę miniaturka mojej nieżyjacej Jagódki - uszka ma cudne, takie same, tylko Jagusia miała całą główke żółtą. Przyłaczam się też do pomocy tej suni z Poznania. Quote
mshume Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Basiu, widzę,że po poszukiwaniach wybrałaś sunię :) Quote
Basia Z. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no chyba nareszcie ona jest mi pisana :) Quote
mshume Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 bardzo się cieszę, malutka będzie miała najlepszą opiekę. :) Quote
Ulaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A jednak będzie dogomaniacki domek :) Powodzenia babuleńko! Quote
Recommended Posts