azzie5 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 pierwszą aukcję 2 osoby obserwują, 501 wyświetleń, druga - 384 Quote
Mysia_ Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 czekają pona 6 lat na dom... część może już dłużej , bo kilka psiaków było już w schronisku kiedy TOZ przejął je 1 lipca 1999 roku, a wcześniej ewidencja była taka choćby wcale :shake: A oto te psiaki: Żaba: Redi: Myszka (ona jednak praktycznie nie nadaje się do adopcji, miała już dwa domy, z kazdym razem uciekła): Stefuś: Zębolek: Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Szybciutko na górę słoneczka! Trzeba wierzyć w cuda i nie poddawać się - choć czasem jest ciężko. Nasz Łacio spędził w schronisku 6 lat a już po paru dniach w naszym domu zachowywał się jakby spędził z nami całe życie. Jest bardzo wdzięczny i kochany! Dajmy szansę tym psiakom aby odzyskały wiarę w ludzi! Quote
Mysia_ Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Monia_ napisał(a):Szybciutko na górę słoneczka! Trzeba wierzyć w cuda i nie poddawać się - choć czasem jest ciężko. Nasz Łacio spędził w schronisku 6 lat a już po paru dniach w naszym domu zachowywał się jakby spędził z nami całe życie. Jest bardzo wdzięczny i kochany! Dajmy szansę tym psiakom aby odzyskały wiarę w ludzi! Moja Kajusia też w schronisku spędziła prawie 6 lat, a jest taka wspaniała :) im też trzeba dać szansę... Quote
Magea Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 7 lat w schronisku ?? Tylko kraty kraty i kraty ... nie wyobrażam sobie tego .. Mocno trzymam za nich kciuki. Nadzieja jest ważna. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 "Dlaczego mnie nie chcesz..czy zrobilem cos zlego?" PODNOSZE !!! DO GORY PSIAKI !!! Quote
Magea Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ale to przecież nie są brzydkie psy! patrząc w kategoriach ludzi którzy nie znają z bliska sytuacji schronisk .. Ile jeszcze muszą czekać ... mam nadzieje że nie kolejne 7 lat ... Quote
Mysia_ Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 boje się, że będę w schronisku do końca... aż odbierze nam je starość, albo choroba :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 To nie fair !! Nie możecie pieseczki tak skończyć !! Niech ktoś Was wreszice zauważy !! Kochani dogomaniacy, musimy im jakoś pomóc.. czy naprawdę nigdzie nie znajdzie się domek dla chociaż jednego, małego, spragnionego ciepła serduszka? :-( :-( Quote
Mysia_ Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 strasznie dołując miejsce z tego wątku się zrobiło :placz: a miało być tak pięknie.... Quote
paros Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Spójrz na 1 stronę tego wątku!! One już tyle lat czekają ....:shake: Ostatnio coś ruszyło się z domkami, a one tak daleko. :razz: :razz: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 paros napisał(a):Spójrz na 1 stronę tego wątku!! One już tyle lat czekają ....:shake: Ostatnio coś ruszyło się z domkami, a one tak daleko. :razz: :razz: u nas niestety z domkami nie ruszyło :( Quote
paros Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Tyle psinek z pierwszej strony wątku szuka domu!!!!!!!!!!!!:razz: :razz: Do góry po domki!!!!!:roll: Quote
Mysia_ Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Czasu jest coraz mniej :( odszedł za TM już jeden z tych psiaków :placz: Piegusku za TM bądź szcześliwy... :placz: :placz: :placz: Quote
Patikujek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Piegusku bądź szczęśliwym za tym mostkiem tęczowym [*] [*] [*] Quote
Mysia_ Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 to takie smutne - umrzeć w schronisku... bez swojego ukochanego pana :( Quote
Mysia_ Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Czy tak ma wyglądać koniec życia??? - cztery ściany boksu, kraty, szczekanie innych psów.... :placz: Quote
irma Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 6-cio letni wyrok za miłość, przyjaźń, wierność, dobroć ... i gdzie są Szczęście, Miłosierdzie, Sprawiedliwość, Nadzieja, Dobroć - śpią ? Quote
Mysia_ Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 jak sobie myślę o 7 lat spędzonych w boksie.... :roll: boshe :shake: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Dla tych psinek już mineło 7 lat schroniska... 7 lat patrzenia na świat za krat, 7 lat ciągłego życia w nadzieji, 7 lat płytkiego snu - muszą być ciągle czujne, 7 okrutnych lat.... Czy zdajecie sobie sprawę jak to dużo? :placz: Żaba: Redi: Myszka (ona jednak praktycznie nie nadaje się do adopcji, miała już dwa domy, z kazdym razem uciekła): Stefuś: Zębolek: Quote
jnk Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jnk napisał(a):A co u Was tyle czarnuszków? :lol: Ale głupia ci...a ze mnie! Przecież to Śląsk - królestwo czarnego złota! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Mam bardzo smutną wiadomość.... dzisiaj w nocy umarła Żaba.... po 7 latach w schronisku :-( :-( :-( :placz: Stara ekipa wykrusza się.... :( Quote
paros Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Przykro mi,:-( że Żaba nie zaznała ciepła własnego domku :bigcry: :bigcry: Quote
Legion23 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ogłoszenie Rediego: Microsoft Word: http://legion23.republika.pl/psy/redi.doc OpenOffice.org: http://legion23.republika.pl/psy/redi.odt Adobe Acrobat: http://legion23.republika.pl/psy/redi.pdf jeśli coś zmienić, poprawić, coś nie działa, nie wiecie jak ściągnąć, wydrukować itp. - piszcie do mnie na pw :) ogłoszenia następnych psów z wątku - sukcesywnie :) Quote
Recommended Posts