Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Legion, dobrze by było, żeby w ogłoszeniu znalazło się zdjęcie Dino. Bo tak bez fotki trochę trudno oczekiwać, że ktoś się zainteresuje. ;)

Posted

jnk napisał(a):
Legion, dobrze by było, żeby w ogłoszeniu znalazło się zdjęcie Dino. Bo tak bez fotki trochę trudno oczekiwać, że ktoś się zainteresuje. ;)

otwieraj w Wordzie a nie w WordPadzie - albo w Adobe Acrobat Reader, albo w OpenOffice.org :)

Posted

wiecie co, mam taka uwage...
jesli mamy te psy rozwieszac po Polsce, te czy inne
to moze dodac takie zdanie
jesli spodoba ci sie Dino, nie martw sie ze jest daleko, wolontariusze przywioza ci go pod dom...
gdzie bys nie byl
pytaj nas o wszystko,
jestesmy po to, by Dino znalazl kochajacy dom

lub cos takiego, pytaj

Posted

pixie, a potem pani patrzy z okna "eee brzydki pies" i przez domofon mówi "nie, ja dziękuję"... już tak bywało...

z jednej strony trzeba te psy jakoś ludziom wciskać, a z drugiej... lepiej jak człowiek sam się pofatyguje, bo jak trochę się zaangażuje, to potem mu będzie szkoda tego wkładu pracy, i jest szansa że jak postarał się te trochę, to postara się jeszcze trochę... i psa nie odda "z powodu alergii" itp...

Posted

Dzięki pomocy Legion23 :lol: (opracował wiele plakacików i nie muszę studiować całego wątku) sprawniej pójdzie mi praca powrzucania na różne fora. A ostatnio zatrzęsienie staruszków :shake: Właśnie kompletuję info.

Posted

Przygotowałam dziś dla wszystkich ( w sumie 10 ) opisy i opisy skrótowe i jutro będę wrzucać na fora :lol:
Będę podawać sukcesywnie gdzie wrzucam :evil_lol:

Posted

Pluto (poz.516) :

Pluto w górę !!!
to mój ulubieniec, jestem jego wirtualną "mamą" już od dwóch lat-niestety nie mam warunków by go zabrać do siebie :placz:
bardzo bym chciala , żeby Pluciaszek znalazl dom i rodzinkę !!!!

Posted

Dwa dni temu umieściłam staruszków na ale.gratka.pl i psy.pl :lol: Każdy ma swoje ogłoszenie :evil_lol:

adresy wstawię jutro :roll:

Może ktoś przygarnie staruszka? :roll: