Jump to content
Dogomania

Ponad 6 lat czekają! :( Juz 8 za TM :( POMÓŻ! Pierwsza strona zaktualizowana!

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZROBIŁAM TAKIE ALLEGRO ADIEMU:

Ile lat może czekać porządny pies aż w końcu człowiek weźmie go do domu?

No ile????

Adi czeka 6 lat i ma już tego czekania serdecznie dość.

Należy mu się wygodna kanapa, pełna miska i człowiek, który w końcu obdarzy miłością.

Będzie drapał za uszkiem i pozwoli sobie przybijać na policzku mokre pieczątki

zakochanym psim noskiem!

ADI STANOWCZO DOMAGA SIĘ DOMU!

[FONT=Times New Roman]Adi jest niezwykle wesołym, serdecznym, wylewnym psem.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kiedy był ciut młodszy przepadał za szybkimi wyścigami.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Teraz brakuje mu już na nie sił,[/FONT]

[FONT=Times New Roman]ale spacery z wolontariuszkami - nadal uwielbia! [/FONT]

[FONT=Times New Roman]I ciągle porywa się do biegów (tyle, że krótszych)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]
[/FONT]

http://images8.fotosik.pl/36/d1debefd24baa869.jpg

[FONT=Times New Roman]Adi czeka w schronisku na swojego człowieka już 6 lat.[/FONT]

http://images6.fotosik.pl/477/c65398bb9fcec936.jpg

Ile jeszcze tego czekania?

Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska)
e-mail: [email protected]
tel.: 692-581-343

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie"

ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice

Biuro otwarte:

poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00

sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00

Po telefonicznym uzgodnieniu - możliwy jest transport
na terenie Polski.

Psy w naszym schronisku PSITULMNIE wyprowadzana są na spacery,

mają kontakt z wieloma ludźmi, bardzo szybko adaptują się do nowych warunków.

UWAGA - AUKCJA ma charakter charytatywny!
ZANIM zalicytujesz - koniecznie zadzwoń.

Oferty niepoprzedzone kontaktem będą usuwane.
(Myślę, że wszyscy to rozumieją - szukamy domu dla żywej, czującej istoty. Rozmowa jest niezbędna).

Posted

Mysiu, napisz mi proszę w jakiej Adi jest formie, jak do psów, dzieci i ludzi, czy bierze leki, czy coś wiadomo o nim w kwestii zachowywania czystości itd...

Posted

Bjuta napisał(a):
Mysiu, napisz mi proszę w jakiej Adi jest formie, jak do psów, dzieci i ludzi, czy bierze leki, czy coś wiadomo o nim w kwestii zachowywania czystości itd...

Adi to bardzo specyficzny psiak.... Jest taki, że szczypie ząbkami, oczywiście z radości, ale czasem trochę sie nie czuje :roll: Był adoptowany, ale wrócił, nie wiem już dokładnie o co chodziło, ale była gadka o tym, że nie nadaje się do mieszkania :roll: z tym, że nie wiem w jakim stopniu można ludziom wierzyć.... Ja tam bardzo Adisia lubię :loveu: jesli chodzi o leczenie to aktualnie nic nie dostaje, ale czasem ma problemy z oczkami.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie zrażajcie się, każdy psiak ma "swój" dom, tylko niektórym ciężko jest do niego trafić. Dzięki Wam ta droga staje się krótsza i mniej wyboista i jeśli nawet nie wszystkie zdążą spotkać "swojego człowieka", te którym się udało zawdzięczają Wam szczęśliwe życie. A ludzie otrzymują psią miłość, która jest bezgraniczna:loveu:Za Waszą walkę dziękujemy Wam z całego serca:Dog_run::iloveyou: Jesteście ANIOŁAMI :lilangel:

Posted

Oj tak....

Tuska, uważaj!!! Dogo wciąga jak ssawka!!! Odbiera czas na życie rodzinne, pracę i przyjemności! I kasę też potrafi wyssać z kieszeni!

Posted

Na razie nie ma stracha - mam wakacje, więc full czasu wolnego ;), student nigdy nie ma wielkiej forsy, więc za bardzo nie zbiednieję :evil_lol:, a faceta też nie mam, więc nie będzie stroił fochów:eviltong: Tylko psina domaga się spacerów ze trzy razy dziennie po godzinie, a tyle to spokojnie można poświęcić, tym bardziej, że teraz pogoda piękna:multi:

Posted

Ostatnio miałam urodziny i chciałam, żeby dziewczyny, zamiast kupować mi prezenty, przesłały kasę na konto schroniska..... i co????....dostałam kolejną bluzkę (co prawda ładna ale mam ich z 60 i połowy nie noszę) chociaż się umówiłyśmy :shake: