Mysia_ Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Bjutko już u Murzyn i Loli pytałam jakie info masz na myśli :cool3: postaram sie odpowiedzieć ;) Quote
Bjuta Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 I już tam nawet odpowiedziałaś! :lol: :evil_lol: Dzięki! Quote
Bjuta Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ZROBIŁAM TAKIE ALLEGRO ADIEMU: Ile lat może czekać porządny pies aż w końcu człowiek weźmie go do domu? No ile???? Adi czeka 6 lat i ma już tego czekania serdecznie dość. Należy mu się wygodna kanapa, pełna miska i człowiek, który w końcu obdarzy miłością. Będzie drapał za uszkiem i pozwoli sobie przybijać na policzku mokre pieczątki zakochanym psim noskiem! ADI STANOWCZO DOMAGA SIĘ DOMU! [FONT=Times New Roman]Adi jest niezwykle wesołym, serdecznym, wylewnym psem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kiedy był ciut młodszy przepadał za szybkimi wyścigami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz brakuje mu już na nie sił,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ale spacery z wolontariuszkami - nadal uwielbia! [/FONT] [FONT=Times New Roman]I ciągle porywa się do biegów (tyle, że krótszych)[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] http://images8.fotosik.pl/36/d1debefd24baa869.jpg [FONT=Times New Roman]Adi czeka w schronisku na swojego człowieka już 6 lat.[/FONT] http://images6.fotosik.pl/477/c65398bb9fcec936.jpg Ile jeszcze tego czekania? Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie" ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice Biuro otwarte: poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00 sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00 Po telefonicznym uzgodnieniu - możliwy jest transport na terenie Polski. Psy w naszym schronisku PSITULMNIE wyprowadzana są na spacery, mają kontakt z wieloma ludźmi, bardzo szybko adaptują się do nowych warunków. http://images8.fotosik.pl/36/ae5415966c35e370.jpg UWAGA - AUKCJA ma charakter charytatywny! ZANIM zalicytujesz - koniecznie zadzwoń. Oferty niepoprzedzone kontaktem będą usuwane. (Myślę, że wszyscy to rozumieją - szukamy domu dla żywej, czującej istoty. Rozmowa jest niezbędna). Quote
Mysia_ Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 takie cudowne psinki, a już tak długo czekają :shake: Quote
Bjuta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Mysiu, napisz mi proszę w jakiej Adi jest formie, jak do psów, dzieci i ludzi, czy bierze leki, czy coś wiadomo o nim w kwestii zachowywania czystości itd... Quote
Mysia_ Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Bjuta napisał(a):Mysiu, napisz mi proszę w jakiej Adi jest formie, jak do psów, dzieci i ludzi, czy bierze leki, czy coś wiadomo o nim w kwestii zachowywania czystości itd... Adi to bardzo specyficzny psiak.... Jest taki, że szczypie ząbkami, oczywiście z radości, ale czasem trochę sie nie czuje :roll: Był adoptowany, ale wrócił, nie wiem już dokładnie o co chodziło, ale była gadka o tym, że nie nadaje się do mieszkania :roll: z tym, że nie wiem w jakim stopniu można ludziom wierzyć.... Ja tam bardzo Adisia lubię :loveu: jesli chodzi o leczenie to aktualnie nic nie dostaje, ale czasem ma problemy z oczkami. Quote
Bjuta Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Świetne ma te krokodylowe foty... Dopiszę to co napisałaś do allegra. Quote
Mysia_ Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 bo Adi to jest taki trochę krokodyl :eviltong: Quote
Bjuta Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Staruszki! Do boju! Allgro starszaków wyróżniłam - od razu kupa wejść. Psy które czekają w schronisku ponad 9 lat... (663479339) - Aukcje internetowe Allegro Quote
niteczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Bjuta']Staruszki! Do boju! Allgro starszaków wyróżniłam - od razu kupa wejść. Psy które czekają w schronisku ponad 9 lat... (663479339) - Aukcje internetowe Allegro Bjuta, jesteś wielka! Widzę tam mojego Kajtusia:lol: Quote
Mysia_ Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Bjuta']Staruszki! Do boju! Allgro starszaków wyróżniłam - od razu kupa wejść. Psy które czekają w schronisku ponad 9 lat... (663479339) - Aukcje internetowe Allegro nic tylko pozazdrościć psiakom takiej cioteczki :loveu: Quote
Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Już jest nowe allegro, niestety zwykłe. Oj, psiaki, psiaki, kiedy wy wreszcie znajdziecie dom! Quote
Mysia_ Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 nawet wyrożnione allegro nie pomogło :-(:-(:-( Quote
agat21 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 W dodatku czas wakacyjny nie sprzyja adopocjom i zainteresowaniu psiakami - raczej niektórzy myślą, jak się ich pozbyć :angryy: Quote
Tuska222 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nie zrażajcie się, każdy psiak ma "swój" dom, tylko niektórym ciężko jest do niego trafić. Dzięki Wam ta droga staje się krótsza i mniej wyboista i jeśli nawet nie wszystkie zdążą spotkać "swojego człowieka", te którym się udało zawdzięczają Wam szczęśliwe życie. A ludzie otrzymują psią miłość, która jest bezgraniczna:loveu:Za Waszą walkę dziękujemy Wam z całego serca:Dog_run::iloveyou: Jesteście ANIOŁAMI :lilangel: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 A Ty tuska jesteście aniołem Rei ;) i własnie wszystkim naszym staruszką takich aniołów życzę :loveu: Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Oj tak.... Tuska, uważaj!!! Dogo wciąga jak ssawka!!! Odbiera czas na życie rodzinne, pracę i przyjemności! I kasę też potrafi wyssać z kieszeni! Quote
Tuska222 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Na razie nie ma stracha - mam wakacje, więc full czasu wolnego ;), student nigdy nie ma wielkiej forsy, więc za bardzo nie zbiednieję :evil_lol:, a faceta też nie mam, więc nie będzie stroił fochów:eviltong: Tylko psina domaga się spacerów ze trzy razy dziennie po godzinie, a tyle to spokojnie można poświęcić, tym bardziej, że teraz pogoda piękna:multi: Quote
Tuska222 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ostatnio miałam urodziny i chciałam, żeby dziewczyny, zamiast kupować mi prezenty, przesłały kasę na konto schroniska..... i co????....dostałam kolejną bluzkę (co prawda ładna ale mam ich z 60 i połowy nie noszę) chociaż się umówiłyśmy :shake: Quote
Bjuta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale fajnie! :lol: Mogły Ci chociaż znaleźć bluzkę w pieseczki! ;) Quote
Recommended Posts