Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że póki co można wziąć te ogłoszenia, i tak powinno się w miarę często odnawiać, więc za 2 czy 3 tygodnie można kupić jakiś większy pakiet :)

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM DOBRĄ WIADOMOŚĆ DLA WAS !
BEZA ZOSTAŁA ADOPTOWANA !!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Spore mieszkanie , Beza będzie jeździć codziennie z właścicielem na działkę która jest duża i będzie sobie tam hasać ; D. Adoptowała go dziewczyna która pracuje w schronisku ale nie w naszym , adoptowała go dla ojca , ojciec chyba już na emeryturze . Miał psa ale pies już zdechł ze starości . Są miłośnikami zwierząt . Więc miejmy nadzieję że wszystko będzie ok .

Posted

[quote name='paweeł']Spore mieszkanie , Beza będzie jeździć codziennie z właścicielem na działkę która jest duża i będzie sobie tam hasać ; D. Adoptowała go dziewczyna która pracuje w schronisku ale nie w naszym , adoptowała go dla ojca , ojciec chyba już na emeryturze . Miał psa ale pies już zdechł ze starości . Są miłośnikami zwierząt . Więc miejmy nadzieję że wszystko będzie ok .[/QUOTE]

Super,bardzo się cieszę;)

Posted

bico napisał(a):
Jaka radość!:):):) Oby był to dobry dom i już raz na zawsze!:) Bardzo się cieszę!:)
PS - Beza jest już po sterylce?

Tak Beza już jest po sterylce.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Beza miała kontrolę i wyszła bardzo dobrze , Pan jest bardzo zadowolony z Bezuni , chodzi z nią codziennie na spacerki , jeżdzi na działkę i daje jej same smakołyki .
Więc myślę że to ostani domek naszej kochanej Bezuni ; D