dara9 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Myślę, że póki co można wziąć te ogłoszenia, i tak powinno się w miarę często odnawiać, więc za 2 czy 3 tygodnie można kupić jakiś większy pakiet :) Quote
paweeł Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 już zamówiłem pakiet ogłoszeń dla Bezy ; D Quote
paweeł Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 dzisiaj po szkole idę zapłacić za ogłoszenie . Quote
paweeł Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 MAM DOBRĄ WIADOMOŚĆ DLA WAS ! BEZA ZOSTAŁA ADOPTOWANA !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
paweeł Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Spore mieszkanie , Beza będzie jeździć codziennie z właścicielem na działkę która jest duża i będzie sobie tam hasać ; D. Adoptowała go dziewczyna która pracuje w schronisku ale nie w naszym , adoptowała go dla ojca , ojciec chyba już na emeryturze . Miał psa ale pies już zdechł ze starości . Są miłośnikami zwierząt . Więc miejmy nadzieję że wszystko będzie ok . Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='paweeł']Spore mieszkanie , Beza będzie jeździć codziennie z właścicielem na działkę która jest duża i będzie sobie tam hasać ; D. Adoptowała go dziewczyna która pracuje w schronisku ale nie w naszym , adoptowała go dla ojca , ojciec chyba już na emeryturze . Miał psa ale pies już zdechł ze starości . Są miłośnikami zwierząt . Więc miejmy nadzieję że wszystko będzie ok .[/QUOTE] Super,bardzo się cieszę;) Quote
Sabina02 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Super wiadomosci!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Powodzenia w nowym domku Bezuniu!!! :bye: Quote
bico Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jaka radość!:):):) Oby był to dobry dom i już raz na zawsze!:) Bardzo się cieszę!:) PS - Beza jest już po sterylce? Quote
wojtuś Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wspaniała wiadomość:) Beza ... bądź juz szczęśliwym Psiakiem;);) Quote
Mani2000 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 i obiecaj nam Bezuniu że będziesz grzeczna:) Quote
paweeł Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 bico napisał(a):Jaka radość!:):):) Oby był to dobry dom i już raz na zawsze!:) Bardzo się cieszę!:) PS - Beza jest już po sterylce? Tak Beza już jest po sterylce. Quote
bico Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dzięki za info:) Bezuniu powodzenia i szczęścia!:) Quote
dara9 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jakie wspaniałe wieści!!! Bezuniu bądź grzeczna, życzę Ci samego szczęścia :) Quote
paweeł Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Beza miała kontrolę i wyszła bardzo dobrze , Pan jest bardzo zadowolony z Bezuni , chodzi z nią codziennie na spacerki , jeżdzi na działkę i daje jej same smakołyki . Więc myślę że to ostani domek naszej kochanej Bezuni ; D Quote
Recommended Posts