dara9 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja buty dla Grubej Berty wyślę w poniedziałek :) Świetnie, że udało się zebrać tyle pieniążków dla Bezy:multi: Quote
2010 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No to trzymamy teraz kciuki za powodzenie w ogłoszeniach:lol: Quote
Nooks Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bezaaa! Pierwszy raz jestem na jej watku. Beza jest przepiekna i przykro mi, ze tak ja los potraktowal... Popytam wsrod znajomych o adopcje :( Sama nie moge jej wziac, bo aktualnie mieszkam za granica... Quote
Sabina02 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Beza ma obserwatora na Allegro, wiem ze to nic nie znaczy, ale zawsze jakas nadzieja jest... Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Oj pewnie jej zimno :( Ale co możemy poradzić? a jak tam z tym ogłoszeniem dla Bezy? Quote
paweeł Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Bezie nie jest aż tak zimno w dupkę :). Na noc są zamykane w boksach i śpią smacznie sobie w słomie :). A z ogłoszeniami to nie wiem ... A kto jej zrobi ? ktoś kiedyś mówił że w gazecie się opłaca bo szybciej znajdują dom. :). A rzeczy z bazarku wyślę jutro. Quote
wujek & ciocia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 sądziłem, że bazarek był na ogłoszenie w gazecie ? Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Właśnie właśnie, ja podsunęłam pomysł z ogłoszeniem w gazecie czy czasopiśmie i na ten cel był organizowany bazarek :) wtedy pisałam o Rudej, która miała ogłoszenie w Moim Psie...jednak po historii z osobą, która Rudą wtedy przygarnęła zaczynam się zastanawiać czy MP to dobry pomysł... Jednak mimo tej historii ogłoszenie 'gdzieś' zrobić należy. Jakiś czas temu pewna dogomaniaczka bardzo polecała MP bo było kilka telefonów w sprawie psa którego tam ogłosiła, tylko dopiero po 2 czy 3 miesiącach - piesek wtedy miał już dom. Do MP trzeba wybrać najlepsze zdjęcia i wymyślić krótki tekst o Bezie. Postaram się poszukać zaraz jak to było z ogłoszeniem Rudej. Edit: no nie mam siły przeszukiwać tego wątku...u Rudasa naprodukowało się trochę stron..znalazłam zdjęcie ogłoszenia ale nie widać tekstu. mam też maila do MP do ogłoszeń drobnych z ich strony www. Może wybierzmy razem najlepsze zdjęcie, stwórzmy krótki, fajny tekst i wyślemy maila z zapytaniem o wycenę ogłoszenia? Quote
paweeł Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Oczywiście że możemy tak zrobić :). właśnie wróciłem z poczty , paczki już wysłane :) oprócz paczki Ick ponieważ nie podała imienia tylko pierwszą literę a pani na poczcie powiedziała że nie może tak być... Wie ktoś może jak ma na imię Ick ? Wujku & ciociu mam wasze rzeczy niesprzedane z bazarku dostałem je od Gazzy. Mogę je sprzedać ? . Mojej mamie parę rzeczy się spodobało więc chce je kupić... a i może coś sąsiadki by kupiły jakbym im opowiedział na co idą pieniążki :) oczywiście pieniążki reszty rzeczy pójdą na Bezulkę . :) . PS. Za paczki z priorytetem zapłaciłem 45 zł 85 gr. Quote
2010 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zaraz Tobie wyślę...na pm..To pełna nazwa ...Zawsze coś wymyślaja. ............... .i wstawcie na drugim poście rozliczenie : link tego bazarku na ogłoszenia aby go rozliczyć... Quote
dara9 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Aha no ja na poczcie zapłaciłam 9,5) ;) ale niech cała kwota którą przekazała Gruba Berta za buciki idzie na konto Bezy :) Quote
Javena Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='paweeł']Oczywiście że możemy tak zrobić :). właśnie wróciłem z poczty , paczki już wysłane :) oprócz paczki Ick ponieważ nie podała imienia tylko pierwszą literę a pani na poczcie powiedziała że nie może tak być... Wie ktoś może jak ma na imię Ick ? Wujku & ciociu mam wasze rzeczy niesprzedane z bazarku dostałem je od Gazzy. Mogę je sprzedać ? . Mojej mamie parę rzeczy się spodobało więc chce je kupić... a i może coś sąsiadki by kupiły jakbym im opowiedział na co idą pieniążki :) oczywiście pieniążki reszty rzeczy pójdą na Bezulkę . :) . PS. Za paczki z priorytetem zapłaciłem 45 zł 85 gr.[/QUOTE] Takie wiadomosci powinny być na bazarku.Nie kazdy wchodzi na watek Bezy. Cudowny psiak ,ale jak by się chciało wszystkie watki czytać,to musiałabym nie odchodzic od komputera. Na BAZARKU wszyscy sie pytają o swoje rzeczy. :) :) Quote
wujek & ciocia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='paweeł']Oczywiście że możemy tak zrobić :). właśnie wróciłem z poczty , paczki już wysłane :) oprócz paczki Ick ponieważ nie podała imienia tylko pierwszą literę a pani na poczcie powiedziała że nie może tak być... Wie ktoś może jak ma na imię Ick ? Wujku & ciociu mam wasze rzeczy niesprzedane z bazarku dostałem je od Gazzy. Mogę je sprzedać ? . Mojej mamie parę rzeczy się spodobało więc chce je kupić... a i może coś sąsiadki by kupiły jakbym im opowiedział na co idą pieniążki :) oczywiście pieniążki reszty rzeczy pójdą na Bezulkę . :) . PS. Za paczki z priorytetem zapłaciłem 45 zł 85 gr.[/QUOTE] śmiało sprzedawaj !!! :) Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to do roboty z tym ogłoszeniem! Paweeł napisałeś piękny tekst o Bezie w pierwszym poście, napisz proszę w pigułce o niej, coś chwytającego za serce, dosłownie kilka słów! Zdjęć nie ma dużo ale przypuszczam, że ciężko będzie zrobić teraz jakieś...wiec pozostaje wybrać spośród tych które są Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dara9']No to do roboty z tym ogłoszeniem! [B]Paweł napisałeś piękny tekst o Bezie w pierwszym poście[/B], napisz proszę w pigułce o niej, coś chwytającego za serce, dosłownie kilka słów! Zdjęć nie ma dużo ale przypuszczam, że ciężko będzie zrobić teraz jakieś...wiec pozostaje wybrać spośród tych które są[/QUOTE]wprawdzie tekst do ogłoszeń z pierwszego postu jest mój nie Pawła, ale oczywiście można go skrócić na potrzeby innych ogłoszeń :) Quote
gazzy Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ze zdjęciami nie ma problemu. Można przecież iść do schroniska i bez problemu zrobić. Nawet na spacerze :) Tekst marysi jest świetny... Nie wiem czy taki sam będzie tekst skrócony... Pozdrawiamy :) A&D&P Quote
dara9 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='marysia55']wprawdzie tekst do ogłoszeń z pierwszego postu jest mój nie Pawła, ale oczywiście można go skrócić na potrzeby innych ogłoszeń :)[/QUOTE] Przepraszam:oops: tekst jest świetny jednak do MP czy jakiejkolwiek innej gazety potrzebne jest dosłownie kilka słów. Ogłoszenia są bardzo drogie i jedno krótkie zdanie ze zdjęciem i tak koło 200 zł będzie kosztować. Proszę mądre utalentowane duszyczki o wymyślenie ładnego tekściku! Takie poruszającego i pokazującego, że Beza to cudny pies! Marysia55 może Ty mogłabyś coś ułożyć? Jeśli jest możliwość zrobienia zdjęcia to byłoby super! przydałoby się zdjęcie takie 'weselsze'. Proszę wybierzcie się jeszcze przed świętami do schroniska i poklikajcie coś! Udało się zebrać pieniążki na ogłoszenie więc nie ma co czekać. Quote
wujek & ciocia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Zdjęcie najlepiej z dzieckiem - jesli beza oczywiście je lubi :) Quote
dara9 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ruda miała w MP takie zdjęcie:" class="ipsImage" alt=""> Mam nadzieję, że dziewczyny nie będą złe że je tu zamieszczam:roll: Quote
paweeł Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 i znalazła Rudziutka domek stały ? a ile kosztuje takie ogłoszenie ? Quote
Recommended Posts