zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='zuzlikowa']Pomoże...na pewno pomoże!!! Nosów proszę nie spuszczać,ale jeszcze próbować...tam gdzie nas nie było proszę próbować...i wklejajcie focię Diego...wklejajcie!!! Niech szczęście jego da znać o sobie,niech zła passa się przełamie... DEKLARACJE NA KASTRACJĘ DIEGULCA: _andegawenka...50zł _Paulina Mickey...10zł _ANETTTA...30zł _ranias...50zł -------------------------------------------------- razem...140zł Potrzebne...350zł BRAKUJE...210zł DZIĘKUJEMY!!!! Brakuje już tylko 210zł...a może dzięki Waszej pomocy już mniej?... POmóżcie złą passę tego pięknego,młodego i łagodnego psiaka przełamać...czeka na dom już tak długo!!! ...niech przełamie się zła passa!!! Quote
ranias Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dorzucę jeszcze 10 zł.Może jak będzie brakować tylko 200 zł, to jakoś ruszymy z miejsca. Quote
andegawenka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='ranias']Dorzucę jeszcze 10 zł.Może jak będzie brakować tylko 200 zł, to jakoś ruszymy z miejsca. noooo, może ruszy Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ranias napisał(a):Dorzucę jeszcze 10 zł.Może jak będzie brakować tylko 200 zł, to jakoś ruszymy z miejsca. Dziękuję...jak uda mi się zmienić...bo coś mi znowu dogo kombinuje...to natychmiast zmieniam i tytuł i rozliczenie...DZIĘKUJĘ!!! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Niech szczęście jego da znać o sobie,niech zła passa się przełamie... DEKLARACJE NA KASTRACJĘ DIEGULCA: _andegawenka...50zł _Paulina Mickey...10zł _ANETTTA...30zł _ranias...60zł -------------------------------------------------- razem...150zł Potrzebne...350zł BRAKUJE...200zł DZIĘKUJEMY!!!! Brakuje już tylko 200zł...a może dzięki Waszej pomocy już mniej?... Pomóżcie złą passę tego pięknego,młodego i łagodnego psiaka przełamać... czeka na dom już tak długo!!! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Jeśli tylko możecie...wklejcie na innych wątkach- ALE ZAWSZE W OPCJI ZAAWANSOWANEJ...tem plakacik(jest podlinkowany i kliknięcie przeniesie do wątku Diego!)...nie warto od razu rezygnować... Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='zuzlikowa']Jeśli tylko możecie...wklejcie na innych wątkach- ALE ZAWSZE W OPCJI ZAAWANSOWANEJ...tem plakacik(jest podlinkowany i kliknięcie przeniesie do wątku Diego!)...nie warto od razu rezygnować... pokażmy chłopaka...tyle nowych benków,że u tych co czekają cisza zalega. Tyle nowych nieszczęść,że o starych ludzie już zapominaja...już wyblakły... Pokaż się Diego... Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='zuzlikowa']Diego pokazuje swój miluśny pychol...prosząc o pomoc! A te uważnie patrzące na człowieka oczy?...nie znają ,a już kochają...uwielbiają! Ogłoszenia, bazarki, fanty na bazarki...deklaracje! pokazujemy się z rana.... Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Madallena']ROZLICZENIE Pobyt w lecznicy 190 albo 160 zl (hotel + badania) Hotel 400 x 3 mies = 1200 zl Karma 100 x 3 mies = 300 zl Amiprazol - 110 zl Wplaty: (przypomnijcie prosze, kto wplacal z dogomanii - w przyszlym tygodniu poprosze zeby sprawdzili w Fundacji) 50 zl za DT Klementynki 250 zl - Paulina za bazarki Razem: ? Bardzo proszę o dokonywanie wpłat na kastrację na moje konto (prześlę na pw)...PIENIĄDZE ZDEKLAROWANE NA KASTRACJĘ ZOSTANĄ WŁAŚNIE NA NIĄ WYDANE!...musimy mieć bieżący i bezpośredni wgląd w ilość środków na ten cel... Do dotychczas zebranej kwoty doliczam jeszcze środki z bazarku min.dla Diego...wieczorem podam jaka to kwota. Madallena, mam nadzieję niedługo już będzie mogła sprawdzić i podać,czy i jakie środki wpłynęły dla Diego na konto Psiego Anioła...oraz ustalić stan zadłużenia chłopaka...mam nadzieję,że nie zadłużenia.:oops: Przygotowuję allegro dla Diego...myślę nad ceglasto/ogłoszeniowym.Zobaczymy czy mi wyjdzie! Quote
Malwi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 zuzliku - wyślij mi proszę twój nr konta na PW - Małgorzata z benkowego forum chciałaby wpłacić grosza ;) Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Wybaczcie,że ja tylko po pomoc ostatnio...wybaczcie...i zajrzyjcie może:-(...ja już nie wiem co robic...może coś poradzicie...ja już nie wiem...:shake: Zagłodzona, zabiedzona,zmeczona bernardynka ... http://www.dogomania.pl/threads/187149-KIELCE_B%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-po-podkieleckiej-wiosce_Zag%C5%82odzona_Zm%C4%99czona-MILA_BERNARDYN_co-robi%C4%87?p=14836960#post14836960 Malwi...jeśli mogłabyś...wrzuć ją na bernardyni wątek i stronkę(forum!)...dziękuję! Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Malwi']zuzliku - wyślij mi proszę twój nr konta na PW - Małgorzata z benkowego forum chciałaby wpłacić grosza ;) Już wysyłam...poproś tylko by pamietała o wpisie w tytule- nick i na kastrację DIEGO Malwi...nie bedzie mnie praktycznie cały dzień...jeśli byłaby taka potrzeba,przekazuj moje konto chcącym wpłacić na kastrację Diego... Quote
andegawenka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='zuzlikowa']Już wysyłam...poproś tylko by pamietała o wpisie w tytule- nick i na kastrację DIEGO Malwi...nie bedzie mnie praktycznie cały dzień...jeśli byłaby taka potrzeba,przekazuj moje konto chcącym wpłacić na kastrację Diego... Witam i proszę o konto:lol: Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 andegawenka napisał(a):Witam i proszę o konto:lol: Wczoraj juz komp mi się zawiesił...wysyłam do Malwi i andegawenki...w razie potrzeby,wyślijcie innym chcącym pomóc w kastracji Diego. Dziękuję wszystkim za pomoc!!! Quote
Malwi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zuzlikowa napisał(a):Wczoraj juz komp mi się zawiesił...wysyłam do Malwi i andegawenki...w razie potrzeby,wyślijcie innym chcącym pomóc w kastracji Diego. Dziękuję wszystkim za pomoc!!! oki ;) już rozsyłam ;) Quote
zuzlikowa Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Wczoraj wpłynęło 100zł od Anettty...może jeszcze jakieś pieniążki,wczoraj rzuciłam jedynie okiem,dziś sprawdzam dokładnie!I wypiszę też dokładnie! I coś mi się wydaje,że jak wpłyną wszystkie deklarowane pieniążki,niewiele będzie brakować i już trzeba byłoby miejsce zaklepywać i chłopaka wieźć do weta!!! Kto może zabrać go na kastrację,wcześniej umówiwszy się w klinice?Madallena możesz? Quote
Madallena Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 juz mogę, się wypowiedzieć :D i podziekoac za $$ na jajka Diegulca. Moge go umowic, nie ma sprawy. GOrzej z transportem :roll: Chociaz moze, ale to nie jest pewne, bede mogla go zabrac w srode tylko ktos bedzie musial go odwiezc. Potwierdze oczywiscie przed sroda. Quote
zuzlikowa Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 andegawenka napisał(a):Mojej wpłaty nie ma? Jest...mam odnotowaną pod datą 8.06...70zł,czyli o 20zł wiecej niż deklarowane.Dziękuję! Ale pozostałych nie sprawdziłam...dziś sprawdzę i wszystko zapiszę... Quote
andegawenka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Oj a ja wciąż patrzę na pierwszą stronę rozliczenia.... Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Wpływy na kastrację Diego: _Andegawenka...70zł (8.06) _Anettta...60zł (10.06) _Małgorzata N z K-c...100zł (10.06) _Agata_J...30zł (16.06) ----------------------------- razem...260 zł Z moich bazarków min dla Diego: _Rimell(Freya73)...153zł _Superbazar...64zł ---------------------------------------- razem...217zł ŁĄCZNIE...477zł Stan aktualny na 17.06.20101 (rano). Jako,że nie mam ochoty być ścigana na wszystkich forach i wytykana jako osoba nie wpełni kompetentna i odpowiedzialna,a co więcej może i marnotrawiąca środki psa,ani zawalić sprawy psiaka,proszę o podanie konta (mój mail [email protected]),na które zostaną natychmiast przekazane środki na kastrację Diego. ...co mogłam zrobić zrobiłam...ile byłam w stanie,zrobiłam...i ścigać mnie nikt nie musiał, gdy podejmowałam działania dla Diego. Proszę o podanie konta,na które prześlę NATYCHMIAST środki Diego. Quote
andegawenka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zuzlikowa napisał(a):Wpływy na kastrację Diego: _Andegawenka...70zł (8.06) _Anettta...60zł (10.06) _Małgorzata N z K-c...100zł (10.06) _Agata_J...30zł (16.06) ----------------------------- razem...260 zł Z moich bazarków min dla Diego: _Rimell(Freya73)...153zł _Superbazar...64zł ---------------------------------------- razem...217zł ŁĄCZNIE...477zł Stan aktualny na 17.06.20101 (rano). Jako,że nie mam ochoty być ścigana na wszystkich forach i wytykana jako osoba nie wpełni kompetentna i odpowiedzialna,a co więcej może i marnotrawiąca środki psa,ani zawalić sprawy psiaka,proszę o podanie konta (mój mail [email protected]),na które zostaną natychmiast przekazane środki na kastrację Diego. ...co mogłam zrobić zrobiłam...ile byłam w stanie,zrobiłam...i ścigać mnie nikt nie musiał, gdy podejmowałam działania dla Diego. Proszę o podanie konta,na które prześlę NATYCHMIAST środki Diego. ...Diego? kto się zajmie..... Quote
Recommended Posts