Jump to content
Dogomania

Lacki wrocił do domku do Bogatyni.....cieszymy sie Twoim szczesciem:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='A.Matyja-Mierzecka']w takich sytuacjach rzeczywistość mnie przerasta :([/QUOTE]
OJ MNIE TEZ
KAZDE WEJSCIE NA IZOLATEK TO DRAMAT
zaraz mysle
one biedaki musza tutaj siedziec
a ludzie ...pozbyli sie ich tak spokojnie:(

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA :)

Lucky - prawdziwe imie BELUS :)
Uciekl za suką przed swietami Bozego Narodzenia, prawdopodobnie zostal ukradziony a mieszka w Bogatyni i w piatek Pani po niego przyjezdza :)
Pani splakala sie przez telefon - szukali go i juz zaczeli tracic nadzieje...
Grazynka powiadamia schronisko aby nie wydawali nikomu Lucky/Belusa.

Posted

Jednak jedzie dzisiaj
znajomy Pani jest w Jeleniej Gorze i zabierze Beluska do domku
wszystkim bardzo dziekuej w imieniu rodziny i Beluska za pomoc
aby kochani i kochający mogli byc razem....:)

Posted

dzisiaj od rana.. raz lzy smutku a raz radosci krecą się w oku... weszłam na wątek Rokisia,a on juz za TM
[*] ;( wchodzę na wątek BELUSKA a tu takie wieści :) :) :) :) jak zobaczy swoich wlascicieli bedzie najszczesliwszym psem swiata! az chciałabym to zobaczyc ;))

Posted

Marta666 napisał(a):
Super się czyta takie historie :)
A jak była odległość od miejsca znalezienia Lucky'ego do domu?

pies zaginął w Bogatyni...a odnalazl się niewiadomo jak i w jakich okolicznościach w Dobrocinie...skąd został zabrany do Dzierżoniowa...to 124 km do Dobrocina...\

ja wczoraj napisałam do pani, podałam link do wątku i dzisiaj rano mi napisała, ze to ON!!!

bardzo się cieszę!:):):)

Posted

andzia69 napisał(a):
pies zaginął w Bogatyni...a odnalazl się niewiadomo jak i w jakich okolicznościach w Dobrocinie...skąd został zabrany do Dzierżoniowa...to 124 km do Dobrocina...\

ja wczoraj napisałam do pani, podałam link do wątku i dzisiaj rano mi napisała, ze to ON!!!

bardzo się cieszę!:):):)

Dziekuje andziu ,ta pani płakała i smiała sie
tak sie cisezyła...bo snił jej sie w nocy
on tesknił ,ona tesknila
powiem jeszcze ze w domku czeka na niego 9-letni przyjaciel
syn pani ktory bardzo ,bardzo tesknił
szczescia....szczesciarzu:)

Posted

a ja najbardziej się cieszę, ze jednego bullowatego mniej w schroniskach:):)

czyli ten wątek można przenieść do szczęśliwie zakonczonych? bo Sarcia ma swój osobisty wątek:)

Posted

Nawet nie wiecie jak, sie cieszę! :multi:

Jedna ze szczęśliwszych informacji dzisiaj!

Rozmawiałam z panią przed chwilą, niemalże płakała mi do słuchawki i dziękowała (nie wiem za co ). Psiak już bezpieczny, chudzina okropna podobno, ale Pani mówi, że ma nadzieje, że szybko stanie na nogi i doprowadzą go do porządku! Cały dzień wszyscy przepłakali, wspaniali ludzie!

Pani mówiła, że ogłoszenia miały po 800 wejść i ani jednego maila, telefonu nic, cisza.. więc mój mail z prośbą o kontakt generalnie Panią dość silnie zaskoczył

Posted

Mail od właścicielki Lakusia ;)

witam serdecznie, jak go zobaczyłam to dopiero zaczełam płakać, on by nie przeżył jeszcze jeden tydzień, serce mi się kroi, ty bardziej ,że śledziłam schroniska i pamiętam imię Laki , ale wtedy nie było zdjęcia. Ma nadzieję ,że dojdzie do siebie, nie zachowuje się normalnie, jest wystraszony, niepewny, wszystko go boli, uszy ma całe poranione, łapki.Jest już wykąpany, najedzony i ciągle śpi...ale niech śpi wtedy odzyska siły, ledwo łazi. Kiedyś opowiem Pani historię tego pieska, to na prawdę ciekawe, ale dziś nie mam już na to siły, bo ciągle wyję.

Pozdrawiam serdecznie
Małgosia

Posted

Pani Gosia do mnie tez napisala, ciagle placze :(
Mozemy ją tylko tym pocieszyc, ze odkad byl w Azylu, byl sam i na kwarantannie i w izolatce. Mial swoja miske, poslanie i wolontariuszki - tesknil jednak za Nią... Co przeszedl do momentu schoniska - trudno ocenic, jakie bylo jego losy mozemy sie domyslac i spekulowac :(
No i bysmy nie pozwolily aby nas opuscil tak jak nie pozwolimy wychudzonej astce, zajrzyjcie Ciocie:

http://www.dogomania.pl/threads/182948-Szkielet-amstaffeczki-bA-aga-o-kawaA-ek-podlogi-na-dozycie-zbieramy-deklaracje-na-Dt

Laki, teraz trzymaj kciuki za Cudenko!