A.Matyja-Mierzecka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ludziska, mądre serducha otwierać dla Lackiego!!!!!! Ogłoszenia czytać i psa pokochać!!!!! Quote
adkaaaaa5 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ogłoszenia Luckiego: autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl psiegrane-marzenia.pl mojpupil.pl Sare tez mam pooglaszac? Quote
giselle4 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Dziekuje adkaaaa Sara jest w Fundacji juz do nas nie nalezy i na razie nie wiem co u niej:( Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 giselle4 napisał(a):Dziekuje adkaaaa Sara jest w Fundacji juz do nas nie nalezy i na razie nie wiem co u niej:( a dowiesz się ? może to zrobić w stylu tajnej misji? jakby co, to ja mogę:diabloti: dla cielaka łaciatego duża buźka z rana ode mnie !!!!!!:evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Szlag mnie zaraz trafi zabrała osobiscie Pani Ela z fundacji Sare obiecała ja wyslac do domku teraz sie dowiaduje z wątku ze ma jechac do jakiegos schroniska po co ja zabierali od nas......? Juz prawie nam zaufała,wychodzila na specerki i pieknie jadła musze wiedziec gdzie ona jest... poprosze Was wtedy o pomoc ona sie znarnuje lub pojdzie do ,,złej,,adopcji...... W poniedzialek telefonuje i niech piekło to wszystko pochłonie jak jej nie znajde...... Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='giselle4']Szlag mnie zaraz trafi zabrała osobiscie Pani Ela z fundacji Sare obiecała ja wyslac do domku teraz sie dowiaduje z wątku ze ma jechac do jakiegos schroniska po co ja zabierali od nas......? Juz prawie nam zaufała,wychodzila na specerki i pieknie jadła musze wiedziec gdzie ona jest... poprosze Was wtedy o pomoc ona sie znarnuje lub pojdzie do ,,złej,,adopcji...... W poniedzialek telefonuje i niech piekło to wszystko pochłonie jak jej nie znajde......[/QUOTE] Pomoge, jak tylko bedę mogła. Jestem niestety aktualnie pod gdańskiem, ale pomoge!!!! Jakby trzeba było ją wykupić, albo co, to kase tez wyłoże, a póżniej sie rozliczymy. Może ją wyadoptowac i umieścimy ją w hoteliku (jakimś?) ja u siebie mam małe dziecko i inne psy i koty , więc mój dom odpada, ale kase na hotel uzbieramy!!!! Tylko co sie dzieje z tym psem :angryy:??? Jakby co , dzwon o kazdej porze 0507189212. Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 W ogloszeniach sary mam podac kontakt do pani giselle4? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witam wszystkich dzisiaj była w schronisku w Dzierżoniowie po psa Goldena dla znajomych i widziałam Lakiego jest przesliczny zebym wiedziała ze moja amstaffka zgodzi sie z Lakim pod jednym dachem to by juz miał domek jest przeuroczy i zrobie wszystko co w mojej mocy zeby mu znalezc dobry domek Pozdrawiam Paolka Quote
giselle4 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='adkaaaaa5']W ogloszeniach sary mam podac kontakt do pani giselle4?[/QUOTE] Tak ,prosze Quote
giselle4 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='A.Matyja-Mierzecka']Pomoge, jak tylko bedę mogła. Jestem niestety aktualnie pod gdańskiem, ale pomoge!!!! Jakby trzeba było ją wykupić, albo co, to kase tez wyłoże, a póżniej sie rozliczymy. Może ją wyadoptowac i umieścimy ją w hoteliku (jakimś?) ja u siebie mam małe dziecko i inne psy i koty , więc mój dom odpada, ale kase na hotel uzbieramy!!!! Tylko co sie dzieje z tym psem :angryy:??? Jakby co , dzwon o kazdej porze 0507189212.[/QUOTE] Dziekuje za pomoc,znajde ,wykupie i znajdziemy domek.....albo hotel Quote
giselle4 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='PATRYK I PAOLKA']Witam wszystkich dzisiaj była w schronisku w Dzierżoniowie po psa Goldena dla znajomych i widziałam Lakiego jest przesliczny zebym wiedziała ze moja amstaffka zgodzi sie z Lakim pod jednym dachem to by juz miał domek jest przeuroczy i zrobie wszystko co w mojej mocy zeby mu znalezc dobry domek Pozdrawiam Paolka[/QUOTE] moze wspolnymi siłami znajdziemy odpowiedni domek:) Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ogłoszenia Sary: autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl mojpupil.pl Na psiegrane-marzenia.pl nie zaakceptowali Lakiego, Bąbelka, Sary nie dodawalam. Tam chyba tylko przyjmują adopcje psów starszych... Bo starsze pieski, które dodałam zaakceptowane. Na stronie mojpupil.pl nie dodał się Bąbelek;/ nie wiem dlaczego, chyba jest jakis limit dodawania ogloszen;/ jak dodaje nowego pieska to chyba inne ogloszenie sie usuwa;/ Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Ogłoszenia Sary: autogielda.pl adopcje.org ale.gratka.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org psy.pl doadopcji.pl aukcjezwierzat.pl mojpupil.pl Na psiegrane-marzenia.pl nie zaakceptowali Lakiego, Bąbelka, Sary nie dodawalam. Tam chyba tylko przyjmują adopcje psów starszych... Bo starsze pieski, które dodałam zaakceptowane. Na stronie mojpupil.pl nie dodał się Bąbelek;/ nie wiem dlaczego, chyba jest jakis limit dodawania ogloszen;/ jak dodaje nowego pieska to chyba inne ogloszenie sie usuwa;/[/QUOTE] przesyłam buziaki za prace włożoną w robienie ogłoszeń!!!! :) Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mamy czas do soboty, aby zoorganizowac pieniadze na hotelik i znalezc miejsce dla Sara. Nie pojechala jeszcze w Tarnowskie Gory - do soboty zostanie w Fundacji. Musi zebrac kase. Kto moze sie zadeklarowac wplate, kazda zlotowka wazna! Prosimy! Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Kamus, mozesz dopilnowac chwilo watki Sary? Ja bede dopiero wieczorem, bede pod telefonem i Grazyna rowniez :) Quote
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Kamus, mozesz dopilnowac chwilo watki Sary? Ja bede dopiero wieczorem, bede pod telefonem i Grazyna rowniez :)[/QUOTE] Jestem i będę tutaj. Roześlę wątek, musimy znaleźć te pieniądze. Q..a! Oby się udało, bo ja ciągle o niej myślę! Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jestem i ja, nie odpuszczę, musi sie udać:) Jaką kwotę musimy mieć i jaki hotel ??? (Nie znam się na tym , ale myslę, ze trzeba zmienic tytuł wątku...na PILNE!!!!!!!!!), ale to juz Wy cioteczki umiecie lepiej o to wszystko zadbać;) Quote
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zakładam nowy wątek sary, by wszystko było czytelne i jasno napisane w jednym poście dla wszystkich nowych cioteczek. Po skończeniu wszystkim z tego wątku wyślę pw z nowym linkiem ;) Quote
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181538-SARA-cudna-astka-MA-CZAS-DO-SOBOTY-INACZEJ-PRZEPADNIE-ZBIERAMY-NA-HOTEL-HELP?p=14267149#post14267149 ZAPRASZAM KOCHANI! POMÓŻMY JEJ! Quote
andzia69 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a ja jeszcze zaproszę na bazarek dla asteczek, którym trzeba szybko pomóc:( http://www.dogomania.pl/threads/181544-Adidas-House-Reporter-Vero-Moda-i-inne-na-ratowanie-bullowatych-do-20-marca?p=14267620#post14267620 Quote
giselle4 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 podniose moje dzieci...juz jestem i bedę pilnowac....:) Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dobrze, ze wrocilas. Zajrzyj na watek Sary, tam sa deklaracje :) Quote
Recommended Posts