Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol:
teraz idziemy na bazarek :crazyeye:[/QUOTE]
Kofana jak chcesz być taka rozrzutna :cool3: to podaję Ci wątek, gdzie kasa na gwałt potrzebna,
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177951-Strzelali-do-niego-dla-zabawy-maA-y-Lutek-OGROMNY-DA-UG[/url]
kto może niech wspomoże...:modla:, ja czekam na zakończenie bazarku :sg168:
Oczywiście napić się też od czasu do czasu trza, bo by człek dokumentnie zgłupiał:eviltong:, a sąsiad to mi ostatnio jako antydepresant jakąś naleweczkę z gruszek przyniósł :grins:, chociaż sądzę, że gruszek to tam do smaku tylko dał:megagrin:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sylwia M.']Cześć,
zaraz pobiorę banerek na bazarek dla Gapcia - jak mi się uda.
Jak ja się cieszę, że wszystko działa:)[/QUOTE]
a ktoś mi pisał, że zaległości nadrobił :D:D:D:D

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] ciemność widzę ciemność. Nie potrafię podlinkować,czy to się robi tak samo jak z obrazkiem? Bo instrukcję przecież mam:)[/QUOTE]
A niechaj Ci te ciemnosc rozjasnia wiekuist zorze :):)

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] ciemność widzę ciemność. Nie potrafię podlinkować,czy to się robi tak samo jak z obrazkiem? Bo instrukcję przecież mam:)[/QUOTE]
piszesz np. tak jak u mnie "Bazarek Gapciowy" zwiększ sobie czcionkę tak jak sobie życzysz, a potem będzie to służyło za obrazek. Zaznaczasz przy użyciu myszki cały napis i dodajesz link, to ta ikonka z kulą ziemską :) I już.

Posted

[quote name='mmd']No, proszę, proszę :eviltong:
Wunia, Riki do domu wędruje:)[/QUOTE]
Co Ty tu mi piszesz? Zaraz tam lecę ... to oznacza, że zwolni mi się deklaracja i będzie dla Gapcia :)

Posted

No proszę, kilka dni posu z dogo i teraz takie miłe wieści mogę czytać. Gdzie zajrzę to same dobre wieści. I Gapcio w DT już sobie pomieszkuje :sweetCyb:.

Posted

Jak na razie na same dobre trafiam. Może to tak na powitanie po nieobecności te dobre no i na przeprosiny, że nic nie mogłam na dogo otworzyć przez ostatnie dni.

Posted

[quote name='furciaczek']Mam wrazenie ze wieki mnie nie bylo tutaj hihi
Ide nadrobic :D[/QUOTE]
Furciaczek :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[B]nowy bazarek Gapcia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181894-Bazarek-cegieA-kowy-gdzie-jest-Gapcio-Bazarek-trwa-do-30-03-2010r-g-22-00-dogo?p=14300785#post14300785[/url][/B]

[COLOR=Red]zapraszam[/COLOR], zapraszam, zapraszam :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='nemko']poprosze o numer konta na priv:) juz dawno mowilam, ze chce poslac pare zlociszy ze skarpetki soplowej:)[/quote]
sie robi :)

Posted

[quote name='wojtuś']I ja jeszcze sie przypomne u Gapcia przed nocną zmianą:-)[/QUOTE]
Wujo, zajrzyj na bazarek cegiełkowy [B]Gdzie jest Gapcio?[/B] i napisz czy Ci się podoba :)