Nutusia Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Ach ten wzrok... "co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić, żebyś mnie jeszcze bardziej kochała?" CUDO! :) http://www.iv.pl/images/73788170365659659358.jpg Quote
ronja Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Kaluchny jest jedyny w swoim rodzaju:) Kochać już bardziej się go nie da:) Fi dostał od dziadka pluszowego zająca z długimi uszami. Pokazałam mu długie uszy i powiedziałam, że są takie jak u Kaluchnego. Zając w związku z tym również nazywa się "Ka"... Myslę, że"Ka" to jedno z najczęściej powtarzanych słów przez Filipka. Quote
Ewa Marta Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Kaluszkowi trafił się dom marzeń:-) Z takiego dzikusa wyrósł prawdziwy przyjaciel Rodziny, a szczególnie Filipka:-) Bardzo jestem szczęśliwa, że trafił właśnie do was Marta:-) Quote
Ellig Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Ewa Marta']Kaluszkowi trafił się dom marzeń:-) Z takiego dzikusa wyrósł prawdziwy przyjaciel Rodziny, a szczególnie Filipka:-) Bardzo jestem szczęśliwa, że trafił właśnie do was Marta:-)[/QUOTE] To jest jak cos co sie zdarza wyjatkowo, jak przeznaczenie. Quote
mysza 1 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Ale fajna szkółka niedzielna :) Ślicznie. Ka jest fajny, nie powiem, nawet potańcuje już do mnie ;) Tylko trzeba dobrze mu pośpiewać ;) Quote
ronja Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 7 maja przyjedzie do nas wet na szczepienia. "Ka"-luchny też się załapie na wirusówki i wściekliznę. Niestety, bez sedalinu się nie obędzie. Dostanie malutką dawkę. Quote
Ewa Marta Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='ronja']7 maja przyjedzie do nas wet na szczepienia. "Ka"-luchny też się załapie na wirusówki i wściekliznę. Niestety, bez sedalinu się nie obędzie. Dostanie malutką dawkę.[/QUOTE] Super! Ech ten Kaluch, mimo takiej porcji miłości drzemią w nim nadal demony przeszłości i nie pozwoli się do siebie zbliżyć wetowi:-( Koniecznie daj znać ile mam przesłać za szczepienia i sedalin Marta. Quote
malagos Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Zosia wśród ptactwa jakby powiedział poeta :) Quote
ronja Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='malagos']Zosia wśród ptactwa jakby powiedział poeta :) :) [quote name='Ewa Marta']Super! Ech ten Kaluch, mimo takiej porcji miłości drzemią w nim nadal demony przeszłości i nie pozwoli się do siebie zbliżyć wetowi:-( Koniecznie daj znać ile mam przesłać za szczepienia i sedalin Marta. To nie kwestia braku zaufania, bo jestem pewna, że do weta podejdzie. Ale problem może powstać w momencie kłucia czyli bólu. Nie chciałabym akcji typu złamana igła, dlatego sedalin jest niezbędny. Ewa, co do rozliczenia, to faktura będzie jedna na vivę - podam Ci kwotę za szczepienia i odrobaczenie i rozliczysz się już z Myszą, dobrze? Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='ronja']:) To nie kwestia braku zaufania, bo jestem pewna, że do weta podejdzie. Ale problem może powstać w momencie kłucia czyli bólu. Nie chciałabym akcji typu złamana igła, dlatego sedalin jest niezbędny. Ewa, co do rozliczenia, to faktura będzie jedna na vivę - podam Ci kwotę za szczepienia i odrobaczenie i rozliczysz się już z Myszą, dobrze?[/QUOTE] Jasne Marta, prześlę ile trzeba na Vivę:-) Quote
ronja Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 super, dzięki:) jutro się wszyscy odrobaczamy, bo od ostatniego odrobaczania minęły już 3 miesiące. Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='ronja']super, dzięki:) jutro się wszyscy odrobaczamy, bo od ostatniego odrobaczania minęły już 3 miesiące.[/QUOTE] Dzięki! Marta, ile mam przesłać za tabletki? Quote
ronja Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 za odrobaczanie 10zł, ale to doliczę do szczepienia, bo tabletki na robale też będą doliczone do faktury za szczepienia. poproszę też, by wet zajrzał mu do paszczy w jakim stanie są zębiska:) Quote
Ewa Marta Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='ronja']za odrobaczanie 10zł, ale to doliczę do szczepienia, bo tabletki na robale też będą doliczone do faktury za szczepienia. poproszę też, by wet zajrzał mu do paszczy w jakim stanie są zębiska:)[/QUOTE] Koniecznie trzeba obejrzeć ząbki:-) Jakby coś, podejmuj sama decyzję o ewentualnym zabiegu:-) Wiesz najlepiej co jest dla Kaluszka najkorzystniejsze. Ja tylko poproszę o kwotę do zapłacenia;-) Quote
ronja Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Dla Ellig:) ps. We wtorek Kaluchny jedzie na czyszczenie zębów. Quote
Ewa Marta Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Czekamy na zdjęcie Kaluszka z oczyszczonymi zbkami i na fakturę;-) Quote
ronja Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Kaluchny już po zabiegu. Wszystko poszło dobrze. Ząbków mu tym razem nie usuwali. Robię rozliczenie wydatków: Szczepienia (wścieklizna i wirusówki) - 70zł Odrobaczenie - 10zł Dojazd weta do nas (podzielony na 4) - 10zł Czyszczenie zębów - 105zł Dojazd do weta (w jedną stronię liczę, bo jechał z Rykitkiem naszym, więc powrót do domu biorę na siebie) - 15zł Sedaliny - 10zł Razem - 220zł Quote
Ewa Marta Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Marta, pięknie dziękuję za wszystko! Jutro zrobię przelew:-) Quote
Ewa Marta Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='ronja']:) Kajusiu:-) Tak naprawdę, to on ma w sercu całą Waszą Rodzinkę z Fifim na czele:-) Quote
Ewa Marta Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Mówcie co chcecie, ale Kaluszek robi się coraz ładniejszy:-) Niedługo musze zakupić karmę dla niego. Zaraz sprawdzę w zapiskach, ale poprzednia miała wystarczyć do końca czerwca chyba... Zamówię jutro, a najpóźniej w poniedziałek:-) Quote
Recommended Posts