Ewa Marta Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 [quote name='ronja']Kaluchny to trudny pies (i dla wielu mało urodziwy;)) i mimo ogłaszania domu nie znalazł. Dlatego póki co jest u nas na dożywotnim BDT.[/QUOTE] Dokładnie tak jest:-) Kaluszek ma BDT, który dla niego nie rózni sie niczym od DS, do tego najwspanialszego DS, bo łobuziak śpi w łóżku na głowie Bartka i jest bardzo kochany przez wszystkich dookoła:-) Quote
Ellig Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Rozczuliłam się .... http://www.iv.pl/images/22174263132426768610.jpg Quote
ronja Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ellig napisał(a):Rozczuliłam się .... http://www.iv.pl/images/22174263132426768610.jpg Ja też nie mogłam się napatrzeć!!! Kaluchny warował, siadał i czekał na smakolyki. Nie wyrywał ich jak czasem ma w zwyczaju, nie skakał, nie tańczył. Reagował na ruchy Filipka. Niesamowici są, naprawdę!!! Quote
Ellig Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 ronja napisał(a):Ja też nie mogłam się napatrzeć!!! Kaluchny warował, siadał i czekał na smakolyki. Nie wyrywał ich jak czasem ma w zwyczaju, nie skakał, nie tańczył. Reagował na ruchy Filipka. Niesamowici są, naprawdę!!! Wlasnie chcialam napisać ,ze na tych zdjęciach Kaluszek jest bardzo spokojny. Ze zdjecia emanuje porozumienie i wielka milosc. Filip jest moim faworytem :) Quote
mysza 1 Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Co za treser ;) dryg ma od urodzenia :) Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Super są razem:-) Kaluch kocha Filipka, to widać:-) Marta, co z karmą? Mam kupować Brit senior? Quote
ronja Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Ellig napisał(a):Wlasnie chcialam napisać ,ze na tych zdjęciach Kaluszek jest bardzo spokojny. Ze zdjecia emanuje porozumienie i wielka milosc. Filip jest moim faworytem :) :loveu: mysza 1 napisał(a):Co za treser ;) dryg ma od urodzenia :) rozdawanie przysmaczków psom ma w pełni opanowane;) Ewa Marta napisał(a):Super są razem:-) Kaluch kocha Filipka, to widać:-) Marta, co z karmą? Mam kupować Brit senior? A to już czas na karmę? Bo ja zupełnie nie pamiętam. Senior jak najbardziej:) Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 ronja napisał(a):A to już czas na karmę? Bo ja zupełnie nie pamiętam. Senior jak najbardziej:) Czas czas:-) Poprzednia była do końca lutego:-) Spróbuję zamówić znowu 2 worki, żeby starczyło na kolejne 4 miesiące:-) Quote
Nutusia Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Z Kaluszka jest modelowy, wzorcowy NIANIEK! :) Quote
Lemoniada Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Te zdjęcia są wzruszające i piękne! Wyobrażam sobie Kaluszka jak delikatnie wyjmuje smakołyki z rąk dziecka - to musi być niesamowity widok :) Quote
ronja Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 bardzo delikatnie. tym bardziej, że Filipek czasami nie od razu puszcza smakołyk. wszystkie psy są tak naprawdę bardzo delikatne w kontaktach z nim. to mnie zawsze zadziwia... Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 ronja napisał(a):karma dotarła:) dziekujemy! Bardzo się cieszę:-) Jutro powinna dotrzeć obroża Foresto:-) Quote
Ewa Marta Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 ronja napisał(a):Dziękujemy za obróżkę foresto:loveu: Super, że dotarła:-) Quote
ronja Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Śliczna karteczka:loveu: Dziękujemy i wzajemnie! Mysza była tydz temu u nas. Robiła zdjęcia Kaluchnemu, ale nic nie wkleiła:( Ja wkleję wobec tego zdjęcie sprzed 2 tygodni chyba... Quote
mysza 1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Kurka, zapomniałam całkiem. Już mnie ta dogomania jakoś nie pociąga i czasu mniej to i nie zaglądam za często. Ale wkleję, obiecuję. Mały Fi uwielbia Kaluchnego i mówi o nim Ka :) zawsze się jak się coś mówi o Kaluchnym to śmieje się na głos niesamowicie. ;) Quote
Ellig Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='mysza 1'] Mały Fi uwielbia Kaluchnego i mówi o nim Ka :) zawsze się jak się coś mówi o Kaluchnym to śmieje się na głos niesamowicie. ;)[/QUOTE] Filipie, ciocio- babcia przytula Cię bardzo mocno. Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Kaluszek z Karmelkiem:-) Słodziaki dwa:-) A Fifi jest bardzo mądrym chłopcem. Poznał się na Kaluszku i wie, że może na nim polegać. Mnie zachwyca ta ich wzajemna bliskość, bo przecież Kaluszek też kocha Filipka!!! Quote
Recommended Posts