Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ronja']Kaluchny to trudny pies (i dla wielu mało urodziwy;)) i mimo ogłaszania domu nie znalazł. Dlatego póki co jest u nas na dożywotnim BDT.[/QUOTE]

Dokładnie tak jest:-) Kaluszek ma BDT, który dla niego nie rózni sie niczym od DS, do tego najwspanialszego DS, bo łobuziak śpi w łóżku na głowie Bartka i jest bardzo kochany przez wszystkich dookoła:-)

• 2 weeks later...
Posted

ronja napisał(a):
Ja też nie mogłam się napatrzeć!!!
Kaluchny warował, siadał i czekał na smakolyki. Nie wyrywał ich jak czasem ma w zwyczaju, nie skakał, nie tańczył. Reagował na ruchy Filipka. Niesamowici są, naprawdę!!!

Wlasnie chcialam napisać ,ze na tych zdjęciach Kaluszek jest bardzo spokojny. Ze zdjecia emanuje porozumienie i wielka milosc.
Filip jest moim faworytem :)

Posted

Ellig napisał(a):
Wlasnie chcialam napisać ,ze na tych zdjęciach Kaluszek jest bardzo spokojny. Ze zdjecia emanuje porozumienie i wielka milosc.
Filip jest moim faworytem :)

:loveu:
mysza 1 napisał(a):
Co za treser ;) dryg ma od urodzenia :)

rozdawanie przysmaczków psom ma w pełni opanowane;)
Ewa Marta napisał(a):
Super są razem:-) Kaluch kocha Filipka, to widać:-)

Marta, co z karmą? Mam kupować Brit senior?

A to już czas na karmę? Bo ja zupełnie nie pamiętam. Senior jak najbardziej:)

Posted

ronja napisał(a):
A to już czas na karmę? Bo ja zupełnie nie pamiętam. Senior jak najbardziej:)

Czas czas:-) Poprzednia była do końca lutego:-) Spróbuję zamówić znowu 2 worki, żeby starczyło na kolejne 4 miesiące:-)

Posted

bardzo delikatnie. tym bardziej, że Filipek czasami nie od razu puszcza smakołyk. wszystkie psy są tak naprawdę bardzo delikatne w kontaktach z nim. to mnie zawsze zadziwia...

• 1 month later...
Posted

Śliczna karteczka:loveu: Dziękujemy i wzajemnie!

Mysza była tydz temu u nas. Robiła zdjęcia Kaluchnemu, ale nic nie wkleiła:(
Ja wkleję wobec tego zdjęcie sprzed 2 tygodni chyba...

Posted

Kurka, zapomniałam całkiem. Już mnie ta dogomania jakoś nie pociąga i czasu mniej to i nie zaglądam za często. Ale wkleję, obiecuję.

Mały Fi uwielbia Kaluchnego i mówi o nim Ka :) zawsze się jak się coś mówi o Kaluchnym to śmieje się na głos niesamowicie. ;)

Posted

[quote name='mysza 1']

Mały Fi uwielbia Kaluchnego i mówi o nim Ka :) zawsze się jak się coś mówi o Kaluchnym to śmieje się na głos niesamowicie. ;)[/QUOTE]

Filipie, ciocio- babcia przytula Cię bardzo mocno.

Posted

Kaluszek z Karmelkiem:-) Słodziaki dwa:-) A Fifi jest bardzo mądrym chłopcem. Poznał się na Kaluszku i wie, że może na nim polegać. Mnie zachwyca ta ich wzajemna bliskość, bo przecież Kaluszek też kocha Filipka!!!