Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
Cudne psy :) ronja, ta czwórka na kocyku z Kaluszkiem i Wami - to Twoja?

Ewa Marta napisał(a):
To całe psie stadko Marty i Bartka:-) Na zdjęciu nie ma reprezentacji kociej - Dakoci i Rykitka:-)

i reprezentacja świnkowa też w domu. mamy jeszcze świnkę morską Kornelię:)

• 2 months later...
Posted

a z Fi nie ma zdjęć?:)
Mysza ujęła Kaluchnego w czasie odpoczynku między jedną korbą a druga:) Goście = ciasteczka, gryzaczki i inne smakowitości, więc jest radość na całego;)

Posted

ronja napisał(a):
a z Fi nie ma zdjęć?:)
Mysza ujęła Kaluchnego w czasie odpoczynku między jedną korbą a druga:) Goście = ciasteczka, gryzaczki i inne smakowitości, więc jest radość na całego;)

Są ale nie zdążyłam, jutro bedą :)

Oczywiscie by tańce i mruk symultaniczny z kreceniem pupką ale wtedy nie było zdjec ;)

Posted

Kaluszek mój kochany!!! Nie zauważyłam wczoraj tych zdjęć:-) Brakuje czasu.... skąd go wziąć? Dzięki Mysza!!!

Nutusia ma rację - Kaluszek spoważniał:-) Ale jest w nim nadal coś z dziecka... bawi się młotkiem:-) Musze mu znaleźć nową piszczałkę. Może znowu gazetę? Jak myśłisz Marta?

Posted

w młotku dziurkę zrobił:)
on uwielbiał kiedyś psie piwko, wszędzie je nosił ze sobą i nawet z nim spał:) pamiętam też jak miał uśmiechniętą marchewkę, to kopał dołki i wkładał tam marchewkę.
teraz najbardziej lubi takiego ptaka coś a la struś, ktory wydaje straszny dźwięk... :)

Posted

ronja napisał(a):
w młotku dziurkę zrobił:)
on uwielbiał kiedyś psie piwko, wszędzie je nosił ze sobą i nawet z nim spał:) pamiętam też jak miał uśmiechniętą marchewkę, to kopał dołki i wkładał tam marchewkę.
teraz najbardziej lubi takiego ptaka coś a la struś, ktory wydaje straszny dźwięk... :)

A może kupię mu krówkę, która wydaje dosyć miłe dla ucha dźwięki?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

przekażę jutro Kaluszkowi Wasze pozdrowienia:)

Fi zrobił się jeszcze większym przyjacielem zwierząt:) jak je chrupki czy biszkopty, zawsze na początku odgryza kawalki, wypluwa na rączkę i daje psom. ma swój kojec i wyciąga rączki przez szczebelki kojca i karmi psy. dziś rano karmił Imciułę. dal mu 3 kawałeczki ciastka, potem usiadł tyłem do Imciułka i sam zjadł resztę. wcześniej myślałam,że to przypadek, teraz wiem, że robi to celowo:) dawał też biszkopta Dakocie, ale ona nie chciala. to jej podsuwał pod pyszczek, a ona w końcu drapnęła go, bo to taki typ niezależny jest i obrażalski...