Akrum Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dziewczynki do góry... choć i tak to wszystko jest bez sensu... tyle lat już tam razem siedzicie i nikt was nie chce... Quote
Igiełka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dla tych Dziewczynek nigdy nie uzbierało się deklaracji na hotel... Czas ucieka pół roku wątek ogłoszenia hopanie i nic. Cindy i Jenny nawet psiaki na dogo muszą mieć szczęście.. by móc inaczej żyć- na większe psy nieraz udało się uzbierać pieniądze w kilka dni. A Wy nadal czekacie ale bardzo wierzycie w człowieka że kiedyś zmięknie Jego serce i zabierze Was do domu- dość już tego wpychania nosa w kraty- 11 lat czekają czy naprawdę nie zasługują na miłość? Na to żeby popatrzyć w oczy swojego Pana siedzieć przy Nim czuć jego dotyk a nie tylko bezkresną nadzieję. Doceniam pracę Osób i szanuję, które odnawiają ogłoszenia a także Te ,które opiekują się Suniami nacodzień w schronie.Mimo wszystko One nie tracą nadzieji na dom a My zastanawiamy się jak jeszcze to długo potrwa-przecież wspólnie uda się otworzyć schroniskowe kraty- prawda? Quote
Akrum Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ja robiłam panienkom ogłoszenia jeszcze jak był ich poprzedni wątek, cały czas odświeżam te ogłoszenia i nic - zero odzewu...:(a to już prawie rok czasu minie jak mają ode mnie ogłoszenia... Quote
Igiełka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Akrum rozumiem ale nie poprzestańmy na ogłoszeniach zróbmy coś by wyprowadzić Je ze schronu. Quote
Cajus JB Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Pozwolę sobie na off: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189766-B%C3%85%C2%82agam-o-pomoc%21%21%21%21-Zosta%C3%85%C2%82o-nieiwele-czasu-dla-Sonii%21%21%21"]Sonia [/URL]z cukrzycą ma czas do jutra rana. Potem nie ma dla niej przyszłości. Proszę o pomoc. Quote
Sabina02 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Igiełka']Akrum rozumiem ale nie poprzestańmy na ogłoszeniach zróbmy coś by wyprowadzić Je ze schronu.[/QUOTE] Z tego co wiem, to wolontariusze i pracownicy schroniska nie sa za hotelem dla suniek. Mowia ze w schronisku sa dobre warunki i ze maja prawie jak w hotelu. W gre wchodzi chyba tylko bezplatny DT lub DS. Quote
Cajus JB Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 I jak dotąd nie mamy pomysłu jak taki DS znaleźć. Quote
majuska Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zobaczcie tutaj i sami oceńcie: [url]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=30[/url] Są wybiegi dla chyba w tej chwili juz wszystkich psiaków, Cindy i Jenny codziennie biegają sobie na pewno, one właściwie są na tyle przyzwyczajone do tego miejsca, że nie czują się tam źle, tylko DS ma sens moim zdaniem, koszt hotelu dla dwóch dużych psów to min 900 zł, skąd tyle uzbierać?? Hotel na prawdę niewiele więcej zmieni, może tyle, że odrobine więcej bezpośredniego kontaktu z człowiekiem by miały, bo jednak przy ok. 200 psach w schronie pracownicy nie są dziewczynom dużo uwagi poświęcić, ale dobre słowo i głasy, chociażby przy karmieniu i wypuszczaniu na wybieg na pewno dostają, a i zapewne moga poganiać w towarzystwie innych psiaków z którymi się zgadzają, to na prawdę niezłe warunki. Quote
Akrum Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 faktycznie już ostatnio też mi ktoś mówił, że tam się kierownik jakiś czas temu zmienił i na prawdę zaczęli dbać o psiaki i polepszyli im mocno warunki bytowe... Quote
Igiełka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ja też nie miałam na myśli hoteliku - to ciesze się że mają tam dobrą opiekę ale mimo wszystko zasługują po 11latach na coś więcej... Cuda się zdarzają to i dla Nich znajdzie się DS. :loveu: Quote
Sabina02 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Majuska, czy to nie sa przypadkiem Pixie i Dixie? [IMG]http://www.schroniskoorzechowce.pl/images/stories/galerie/przykladowa_schrdzis/vsig_thumbs/winiarskie%202.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tak, to one. Teraz juz mieszkają w znacznie lepszych warunkach i też oczywiście sa nierozłączne. Quote
Igiełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dwie wspaniałe pary suczek tylko gdzie te dobre domy? :lol: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 I dla Was znajdzie się wspaniały dom a 11 letnie czekanie nie może iść na marne.:lol: Inne wątki przeżywają obleżenie no cóż u Cindy i Jenny cisza jak zwykle. :-( Quote
Akrum Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 bo cuż my możemy zrobić... ogłaszałam dziewczynki kilka razy i nic z tego nie wyszło...nikt nawet nie napisał, nie zadzwonił...:shake: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Akrum Ja cCię rozumiem ale to jest bardzo przykre że tyle lat są niechciane. :-(:-(:-( Quote
Cajus JB Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Może spróbujemy ogłaszać je oddzielnie i wtedy zaproponować wspólną adopcję? Quote
Sabina02 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziewczynki maja obserwatora na Allegro... ale czy to cos da? :niewiem: Quote
Cajus JB Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Cieszę się Sabina02, że o Nich pamiętasz. Quote
Akrum Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a wiadomo w ogóle jak się dziewczyny miewają? o, Cajus JB dostał bana - pewnie w prezencie świątecznym. Quote
Igiełka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jak czują się sunie? wątek jest ale co też z tego wszystkiego, Nikt Ich nie chce tyle lat w schronie :-( Quote
Igiełka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 z tego co wiem nie ma a tutaj zawsze były u suczek takie pustki tylko stali bywalcy się pojawiali Quote
OlaLola Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A co tu tak pusto, jest jakiś nowy wątek Jenny i Cindy?? Quote
Igiełka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 z tego co wiem nie ma a tutaj zawsze były u suczek takie pustki tylko stali bywalcy się pojawiali Quote
Recommended Posts