Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla tych Dziewczynek nigdy nie uzbierało się deklaracji na hotel... Czas ucieka pół roku wątek ogłoszenia hopanie i nic. Cindy i Jenny nawet psiaki na dogo muszą mieć szczęście.. by móc inaczej żyć- na większe psy nieraz udało się uzbierać pieniądze w kilka dni. A Wy nadal czekacie ale bardzo wierzycie w człowieka że kiedyś zmięknie Jego serce i zabierze Was do domu- dość już tego wpychania nosa w kraty- 11 lat czekają czy naprawdę nie zasługują na miłość? Na to żeby popatrzyć w oczy swojego Pana siedzieć przy Nim czuć jego dotyk a nie tylko bezkresną nadzieję.
Doceniam pracę Osób i szanuję, które odnawiają ogłoszenia a także Te ,które opiekują się Suniami nacodzień w schronie.Mimo wszystko One nie tracą nadzieji na dom a My zastanawiamy się jak jeszcze to długo potrwa-przecież wspólnie uda się otworzyć schroniskowe kraty- prawda?

Posted

ja robiłam panienkom ogłoszenia jeszcze jak był ich poprzedni wątek, cały czas odświeżam te ogłoszenia i nic - zero odzewu...:(a to już prawie rok czasu minie jak mają ode mnie ogłoszenia...

Posted

Pozwolę sobie na off:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189766-B%C3%85%C2%82agam-o-pomoc%21%21%21%21-Zosta%C3%85%C2%82o-nieiwele-czasu-dla-Sonii%21%21%21"]Sonia [/URL]z cukrzycą ma czas do jutra rana. Potem nie ma dla niej przyszłości. Proszę o pomoc.

Posted

[quote name='Igiełka']Akrum rozumiem ale nie poprzestańmy na ogłoszeniach zróbmy coś by wyprowadzić Je ze schronu.[/QUOTE]

Z tego co wiem, to wolontariusze i pracownicy schroniska nie sa za hotelem dla suniek. Mowia ze w schronisku sa dobre warunki i ze maja prawie jak w hotelu. W gre wchodzi chyba tylko bezplatny DT lub DS.

Posted

Zobaczcie tutaj i sami oceńcie:
[url]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=30[/url]

Są wybiegi dla chyba w tej chwili juz wszystkich psiaków, Cindy i Jenny codziennie biegają sobie na pewno, one właściwie są na tyle przyzwyczajone do tego miejsca, że nie czują się tam źle, tylko DS ma sens moim zdaniem, koszt hotelu dla dwóch dużych psów to min 900 zł, skąd tyle uzbierać?? Hotel na prawdę niewiele więcej zmieni, może tyle, że odrobine więcej bezpośredniego kontaktu z człowiekiem by miały, bo jednak przy ok. 200 psach w schronie pracownicy nie są dziewczynom dużo uwagi poświęcić, ale dobre słowo i głasy, chociażby przy karmieniu i wypuszczaniu na wybieg na pewno dostają, a i zapewne moga poganiać w towarzystwie innych psiaków z którymi się zgadzają, to na prawdę niezłe warunki.

Posted

faktycznie już ostatnio też mi ktoś mówił, że tam się kierownik jakiś czas temu zmienił i na prawdę zaczęli dbać o psiaki i polepszyli im mocno warunki bytowe...

Posted

Ja też nie miałam na myśli hoteliku - to ciesze się że mają tam dobrą opiekę ale mimo wszystko
zasługują po 11latach na coś więcej... Cuda się zdarzają to i dla Nich znajdzie się DS. :loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...