krist Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To powiedzcie panci z Włocławka ,zeby wybrala innego psa,a Laura niech zabierze Cindy,i nie bedzie problemu,ja tego nie rozumiem,ze pancia z Włocławka od marca czeka na Cindy..samo w sobie to bardzo zastanawia,ludzie o co to chodzi,czy ta Cindy jest ze zlota,ze pancia z Włocławka,az tak ja chce? Quote
Weronika.Sz Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Bardzo paskudnie jest lekceważąco wypowiadać się o osobie, która została zbanowana i nie może Ci się tym samym odwzajemnić.Kumasz Krist? Quote
krist Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 dla osoby która ze względów ambicjonalnych urządziła szopkę na pół polski, wprowadziła wiele osób w błąd przedstawiając nieprawdziwy obraz sytuacji nie mam za grosz szacunku. i to nie ja ją zbanowałem. Za to ja musze od 3 dni tłumaczyć ludziom autentycznie przejętych losem Cindy co się faktycznie dzieje. I odpowiadać całej ekipie oszołomów jak gosiaczek84, że w Orzechowcach nie dzieje się nic niestosownego, chociaż słyszałem już oskarżenia o handel zwierzętami, nielegalne wywózki, i "wyjazdy w nicość". dlatego wybacz ale nie czuję empatii wobec osoby która zamiast pogodzić się z tym że kierownik schroniska wybrał kogoś innego do adopcji (nie wnikając już kto był pierwszy, kto drugi, z mojej wiedzy pierwsza była niemka), i adoptować innego psa, robi wszystko by nie dopuścić do legalnej adopcji za granicę i oskarża ludzi którzy robią wiele dla Orzechowiec o najgorsze rzeczy. Kumasz? Quote
GABA.B Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 A może to ty krist powiesz pańci z Niemiec żeby sobie wybrała innego pieska najlepiej u siebie.Proponuje Monachium,tam poddano eutanazji w 2012 r ponad 300 psów z powodu przepełnienia . Quote
GABA.B Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Dlaczego mijasz się z prawdą krist .Cindy nie była objeta kwarantanną.Widziałam oficjalny dokument na facebooku.Tam nie ma Cindy.Jesli wisi kartka to chyba tylko dla "zmylenia przeciwnika" Quote
krist Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 i widzisz, nie wszystkie psy są tam wymienione z imienia, Cindy jest opisana tylko z wyglądu. Zresztą zadzwoń do inspektoratu skoro nie wierzysz. I nie ma żadnego "przeciwnika" Quote
GABA.B Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Widzę,jest wymienionych 6 psów :Toster,Harpun, Heros, Morfina,Ismena i cytuje 'pies bez imienia ,suka maści czarno-bialej' .Czyzby chodzilo o Cindy?To co to za pies na zdjęciach.Kiedy uległa takiej metamorfozie? Quote
gosiaczek1984 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Nie zycze sobie ,abys Kris mnie wyzywala od oszolomow,bo ja Ci nie ublizylam Quote
hope84 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 No dobra a co z psem? Sobota niedlugo sie konczy:-) moze ktos z wielkiej laski cos napisze:-) A Pani z Włocławka wcale sie juz nie dziwie ze tak postepowala, gdybym ja miala doczynienia z takimi wychowanymi personami jak Pan Krist ....hmmm Quote
krist Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [I]te psy jada na smierc,jako psy do doswiadczen labolatoryjnych,najczesciej psy stare,boze Cindy dlaczego na starosc tam Cie wysylaja...odpowiedz jest prosta...to nie jest pierwsze schronisko ,ktore w taki sposob podly zarabia kase,jak mozecie to zabierzcie Cindy nie pozwolcie jej jechac do piekla,do nikad.[/I] to właśnie napisałaś, gosiaczek 84. Oszołom to na ciebie delikatne określenie, kłamiesz i oskarżasz bez żadnych dowodów. Schrnisko powinno cie do sądu podać za oszczerstwo. Quote
Weronika.Sz Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Wiadomość z fb jest taka, że rzeczona Laura nie przyjedzie po Cindy. Przyjadą po nią Melania i Lars Vogelei. To moze P. z Polski przyśle panią Anię z panem Heniem i Cindy dostaną. Nie? Umowę spisze się na nią i film z odbioru się nakręci. Ja pożyczę im kamerę . Quote
Weronika.Sz Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Kirst pragnę Ci przypomnieć, że Polska pisze się z dużej litery. Pamiętaj! Quote
gosiaczek1984 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Co Ty mnie sadem straszysz,prosze bardzo niech mnie pozwa,akurat sad to moja bajka:) Quote
krist Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Weroniko, nie zniżaj się do poziomu tych oszołomek z fb. Rozmawiałem z Panią która założyła wątek, i z Panią która jest założycielem i administratorem wydarzenia. Obie są bardzo zaangażowane w walkę a nieuczciwymi fundacjami, ale mam wrażenie że obie udało mi się przekonać że to nie jest taki przypadek. W końcu można wszytko sobie wyjaśnić. Ale jeśli ktoś nie przyjmuje do wiadomości najprostszych faktów, to nie ma rozmowy, i nie ma zrozumienia. Quote
maarit Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Weźcie się wyżyjcie na podwórku albo zróbcie w końcu coś pożytecznego:angryy:!!! Gdzie byliście jak Cindy i Jenny [*] czekały 13 lat? Nic już nie zmienicie. Każdy, kto chciałby przeczytać coś konkretnego musi najpierw przez Wasze pyskówki przebrnąć. Idźcie sobie na FB. Quote
Weronika.Sz Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 13 lat temu, nic nie wiedząc o Cindy i Jenny (Orzechowce na końcu świata, wątek od 2010 roku), zajmowałyśmy się innymi psami. To proste. Quote
maarit Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 A tak, racja... Trudno być na wątku od 2010 r. jeśli się jest na forum od lipca 2013 r. No ale mniejsza z tym. Co u Cindy? Quote
Weronika.Sz Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 A teraz Ty powiedz co robiłaś i dlaczego nie zajęłaś się nimi. Quote
maarit Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 :lol: No proszę Cię... do czego ta dyskusja prowadzi? Tylko Moderatorowi dodamy pracy. Quote
Weronika.Sz Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Idż poskarż się mamusi, " ze ktoś puka do dzwi,a Ty się bois". Quote
barb Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='maarit']:lol: No proszę Cię... do czego ta dyskusja prowadzi? Tylko Moderatorowi dodamy pracy.[/QUOTE] maarit, szkoda każdego słowa :shake::shake::shake: Quote
GABA.B Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Na facebooku pytaja o Cindy,co z nią ale głucha cisza. Może tu na jej wątku ktoś z entuzjastów White -pow i transportu tej ,pewnie w maksymalnym stresie i w szoku,suni ma jakies wieści.Czy szanowne wolontariuszki wiedzą coś o niej..Czy juz temat zamknięty a Cindy przepadła. Quote
krist Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Tak Cindy została przemielona na wurst i szaszłyki. Bardzo cierpiała wcześniej, można było tego uniknąć, ale tak jest lepiej. Teraz zbieramy zapisy na futro, będzie aukcja na ebayu, podam link. Quote
Guest yolaantaa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Bardzo niesmaczny i nie na miejscu żart... Quote
GABA.B Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Żenujace.Schronisko w Orzechowcach pogratulować pracowników. Quote
Recommended Posts