karolciasz28 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Oba domki naprawdę świetne. Ale pracownicy postawili na zaufaną niemiecką fundację i sprawdzone domy. Quote
Guest yolaantaa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Nie wiem,ale jakoś lepiej bym się czuła jakby Cindusia została w kraju,niewiadomo,czy będa jakieś relacje później z domku... Quote
barb Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Zobaczcie [url]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=542&Itemid=40[/url] Cindy już od jakiegoś czasu jest wspomagana przez osobę z grupy Wichtelpaten. Quote
Nano Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 szkoda, że Jenny nie doczekała się takiej chwili :( Quote
Jaszczurka49 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [B]NIEPRAWDA[/B] Kiedy zgłosiłam się by adoptować Cindy byłam [U]jedyna[/U]. Zostałam zaakceptowana jako DS i otrzymałam propozycję dowiezienia psa do Krakowa. Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Jaszczurka49'][B]NIEPRAWDA[/B] Kiedy zgłosiłam się by adoptować Cindy byłam [U]jedyna[/U]. Zostałam zaakceptowana jako DS i otrzymałam propozycję dowiezienia psa do Krakowa.[/QUOTE] Dawno to było ? I czemu sprawa nie zostala sfinalizowana ? Quote
maarit Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Jaszczurka49'][B]NIEPRAWDA[/B] Kiedy zgłosiłam się by adoptować Cindy byłam [U]jedyna[/U]. Zostałam zaakceptowana jako DS i otrzymałam propozycję dowiezienia psa do Krakowa. [/QUOTE] Ktoś coś wie? Quote
Jaszczurka49 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Rozmawiałam z Arturem Bąkiem. Zostałam zaakceptowana jako DS. Pies miał zostać dowieziony do Krakowa. Zaproponowano mi też adopcję psa Ślimaka. Odpowiedziałam, że nad adopcją Ślimaka zastanowię się. Dalszą rozmowę odłożyliśmy na "po świętach". Zła pogoda, uniemożliwiła mi podróż do Krakowa. Przez telefon dowiedziałam się o śmierci Artura Bąka i wstrzymaniu adopcji. Później dowiedziałam się o wściekliźnie i kwarantannie. Kolejna rozmówczyni przyjęła moje dane personalne do wpisu "na tablicę" i obiecała kontakt telefoniczny. Następna, przemiła, rozmówczyni powiedziała, że Cindy "ma już domek w Niemczech". [U]Właśnie dlatego staram się nadal o tę adopcję!!![/U] Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Nie wnikam w sprawy schroniska. Ale teraz psa nikt nie wyda, bo ma pewny dom w Niemczech. A czemu stało się tak jak się stało nie wiem i wiedzieć nie będę. Ale jak będę w schronie w poniedziałek i będzie p. Ani to spróbuję z nią porozmawiać. Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Jaszczurka49']Rozmawiałam z Arturem Bąkiem. Zostałam zaakceptowana jako DS. Pies miał zostać dowieziony do Krakowa. Zaproponowano mi też adopcję psa Ślimaka. Odpowiedziałam, że nad adopcją Ślimaka zastanowię się. Dalszą rozmowę odłożyliśmy na "po świętach". Zła pogoda, uniemożliwiła mi podróż do Krakowa. Przez telefon dowiedziałam się o śmierci Artura Bąka i wstrzymaniu adopcji. Później dowiedziałam się o wściekliźnie i kwarantannie. Kolejna rozmówczyni przyjęła moje dane personalne do wpisu "na tablicę" i obiecała kontakt telefoniczny. Następna, przemiła, rozmówczyni powiedziała, że Cindy "ma już domek w Niemczech". [U]Właśnie dlatego staram się nadal o tę adopcję!!![/U][/QUOTE] [quote name='barb']Byłabyś w stanie zaadoptować Cindy od zaraz ?[/QUOTE] Jaszczurka, a można wiedzieć skąd dowiedzialaś się o Cindy i gdzie mieszkasz ? Quote
Guest yolaantaa Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Cindusia mogłaby mieć domek od zaraz,a musi czekać jeszcze tyle czasu,to nie rozumiem... Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Wydaje mi się, że o niemieckich adopcjach pracownicy wiedzą dużo wcześniej. Ale nie będziemy kombinować, jak już mówiłam spróbuję się czegoś dowiedzieć. Quote
maarit Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Spróbuj się dowiedzieć bo każdy domek jest na wagę złota. Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Jaszczurka49']a kedy konczy sie kwarantanna?[/QUOTE] Kwarantanna ? Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='barb']Byłabyś w stanie zaadoptować Cindy od zaraz ?[/QUOTE] [quote name='yolaantaa']Cindusia mogłaby mieć domek od zaraz,a musi czekać jeszcze tyle czasu,to nie rozumiem...[/QUOTE] Jaszczurka nie napisała nam czy od zaraz. Natomiast dziś zauważyłam, że przy Cindy nie ma żadnej informacji, że jest zarezerwowana [URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=21&Itemid=21[/URL] jak na przyklad tutaj [URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1389&Itemid=7[/URL] lub tutaj [URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=1392&Itemid=7[/URL] Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Dziewczyny ja nie chce mieszać. Pojedziemy w poniedziałek, Barb z Martą będą przy rozmowie o Cindy i o wszystko wypytamy. Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny ja nie chce mieszać. Pojedziemy w poniedziałek, Barb z Martą będą przy rozmowie o Cindy i o wszystko wypytamy.[/QUOTE] Dokładnie :lol:Może uda sie wziąć Cindy na spacer ?:lol: Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Jak Cindy to i Bena jej kumpla z boksu, wiesz żeby potem jakiś spin nie było pomiędzy nimi. :) Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='karolciasz28']Jak Cindy to i Bena jej kumpla z boksu, wiesz żeby potem jakiś spin nie było pomiędzy nimi. :)[/QUOTE] To nawet wiesz jak się nazywa kumpel Cindy z boksu ? :lol: Sprawdze sobie na stronie jak on wygląda.;) Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Pomyliłam psy z różnych schronisk :D. Kumpel Cindy to Poker. Jaki wstyd... ;) Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='karolciasz28']Pomyliłam psy z różnych schronisk :D. Kumpel Cindy to Poker. Jaki wstyd... ;)[/QUOTE] Jak się pomaga ogłaszać psy z całej Polski to można czegoś nie ogarnąć ;) Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Barb nie przesadzaj, gdzież z całej Polski ;). Quote
barb Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='karolciasz28']Barb nie przesadzaj, gdzież z całej Polski ;).[/QUOTE] Ale z całego województwa to na pewno i jeszcze z sąsiedniej Małopolski, i Viki z dolnośląskiego też oglaszalaś ;) Quote
Recommended Posts