BORA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja na Pati nie najeżdżałam :eviltong: Pati jest fajną dziewczyną :loveu: i się do niej nie czepiam, bo nie mam za co :lol: Wkurzyły mnie tylko niektóre osoby, które się wypowiadały z wielką radością, że się urodziło kolejnych 8 niechcianych szczeniaków:super, piękne jamniczki, szukajmy domów, na pewno znajdziemy :shake: Quote
Pianka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 BORA napisał(a): Wkurzyły mnie tylko niektóre osoby, które się wypowiadały z wielką radością, że się urodziło kolejnych 8 niechcianych szczeniaków:super, piękne jamniczki, szukajmy domów, na pewno znajdziemy :shake: No właśnie ja jestem tak po środku;) Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Moje serce tez się karaj kiedy przytulam maleństwa i myslę o tym które z nich miało by zostać uspione jednak rozum mówi co innego, jeśli te psiaki nie znajdą domów to co, usypiać dorosłe???:shake: Ja nie mogłam jedynie z kilkoma osobami który widziały w nich typowe jamniki, albo były całkowicie przeciwne uśpieniu:shake:te osoby powinny wziąć te psiaki do sioebie i sdame znaleźc im odpowiednie domy, ciekawe czy takie proste by to było:shake: Ja wiem BORA że ty nic do mnie nie miałaś ale kilka osób naskoczyło na mnie jakbym to ja tą suczkę zapłodniła:shake: Kiedy zaba14 pousuwa te posty niepotrzebne(niestety sami tego nie zrobimy, bo w zablokowanym watku orócz moda nikt nic robić nie może) zaczniemy rzeczywiście szukać domków a "nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem" jak się to mówi, i dyskutować na ten temat, co się stało to się nie odstanie:shake: Jutro moi sąsiedzi jadą z maluszkami do dr Młynarskiego(weterynarza który z naszym schroniskiem) współpracuje może on sie zgodzi uśpić ślepy miot Quote
BORA Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Baksiu śliczny po wizycie u fryzjera :loveu: Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Dzięki BORA A co do weta to dr. Młynarski najprawdopodobniej usypia mioty ślepe(z pewnego źródła wiem) i jutro 4-6 szczeniaków jedzie do uspania, jutro dowiem się które Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Niby prawda, że lepiej uśpic, jednak jak wybrac, która z tych niewinnych istot zasługuje na życie, a która nie. :shake: Taki wybór jest okropny... :-( To takie smutne... :-( Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Wybrano 3 psiaki, z kazdego koloru po jednym Zostaje Quanti, Cherry i Dickens Reszta jutro niestety:placze: Mam nadzieję że Koraduś zaopiekuje sie maluszkami:loveu: Jednak wiem że tak jest lepiej... W takiej sytuacji zawsze serce kłuci się z rozumem:shake: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no cześć.. tak wpadłam z Rewizytą... bo moja Łapa to bardzo lubi z yorkami sie bawić ;) a ty z Zabrza? to nawet blisko mojego zadoopia ;) Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Z Zabrza:) Szczerze przyznam się że nie wiem gdzie to twoje zadoopie leży, aż mi wstyd:shake: A co do zabawy jest jeden problem Baksymilian boi się innych psów:shake: ale z czasem się przyzwyczaja:) Quote
Aga76 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wybrano 3 psiaki, z kazdego koloru po jednym Zostaje Quanti, Cherry i Dickens Reszta jutro niestety:placze: Mam nadzieję że Koraduś zaopiekuje sie maluszkami:loveu: Jednak wiem że tak jest lepiej... W takiej sytuacji zawsze serce kłuci się z rozumem:shake: Pati jestem z Tobą :glaszcze: Nie wszystkie podejmowane w życiu decyzje są łatwe, jednoznaczne i popularne. Czasem wybiera się mniejsze zło, nie nam to oceniać. Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wybrano 3 psiaki, z kazdego koloru po jednym Zostaje Quanti, Cherry i Dickens Reszta jutro niestety:placze: Mam nadzieję że Koraduś zaopiekuje sie maluszkami:loveu: Jednak wiem że tak jest lepiej... W takiej sytuacji zawsze serce kłuci się z rozumem:shake: Ojejku,Pati...:shake: :-( Tak mi przykro.:shake: :-( Należy wybrać lepsze zło. Niestety takie życie.:shake::shake: Jestem z Tobą. Trzymaj się. Quote
Pianka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Dzięki BORA A co do weta to dr. Młynarski najprawdopodobniej usypia mioty ślepe(z pewnego źródła wiem) i jutro 4-6 szczeniaków jedzie do uspania, jutro dowiem się które Szkoda maluszków:-( Ja zawsze bylam przeciwna eutanazji i aborcji, ale nie potępiam tych, którzy robią to dla jakiegoś dobra. Quote
BORA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wybrano 3 psiaki, z kazdego koloru po jednym Zostaje Quanti, Cherry i Dickens Reszta jutro niestety:placze: Mam nadzieję że Koraduś zaopiekuje sie maluszkami:loveu: Jednak wiem że tak jest lepiej... W takiej sytuacji zawsze serce kłuci się z rozumem:shake: Smutne to niestety. Już nic nie chcę na ten temat mówić. Wyobrażam sobie jaki to ciężki wybór, dlatego ja bym nie zostawiała żadnego :-( Poza tym większość ludzi nie chce brać suczek, bo cieczka, bo im się wydaje, że musi mieć raz szczeniaki, a to przecież kłopot.... Quote
Pianka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 BORA napisał(a):Smutne to niestety. Już nic nie chcę na ten temat mówić. Wyobrażam sobie jaki to ciężki wybór, dlatego ja bym nie zostawiała żadnego :-( Ja tak samo. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pati kochana jak się dziś czujesz? :glaszcze: :calus: Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Żyje:shake:Ja byłam z maluszkami u weta, ich pani nie dała rady iść:shake::( Zostały 3 maluchy, a wybrali je w ten sposób że zauwazyli że kiedy suczkawyszła z kartonika to reszta spała a te 3 się obudziły i zaczeły czołgać za nią wychodząc z kartona i tak same się wybrały:( Było mi strasznie smutno jednak no cóż...Też nie jestem za eutanazją ale jest tyle psiaków....No nic koniec stało się i już teraz szukam domku dla 3 psiaków... A wszystkich nie chcieli usypiać bo znajoma suczka zbzikowała po tym jak jej wszystkie małe zabrali, przestała jeść a po 2 tyg. padła:shake: i nie chcieli tego powtórzyc... A co do tego co piszesz to ja własnie w schronie cześciej spotykam się z tym ze ludzie chcą suczki bo podobno są wierniejsze;/ A zostały 2 sunie i piesek Quanti, Cherry i Dickens I trafia do domów jedynie jesli właściciele podpiszą deklarację żę suczki zostaną wysterylizowane w odpowiednim wieku Póxniej wkleję kilka fotek Baksuika tak żeby troszkę od tematu odejść Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 A zapomniałam dodać wątek szczeniorków ponownie otwarty: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4317332#post4317332 Quote
Bonsai Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']A co do tego co piszesz to ja własnie w schronie cześciej spotykam się z tym ze ludzie chcą suczki bo podobno są wierniejsze;/ U mnie właśnie jest na odwrót. Ludzie chcą psy, bo nie zajdą w ciążę, myślą, że to mniej problemów. :p Psy-szczeniaki są u nas zawsze baaaaaaaaaardzo krótko, podczas gdy suczki potrafią siedzieć tygodniami/miesiącami. Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 U nas jest chyba tak ponieważ(nie wiem jak w waszym schronie) my też sterylizujemy suczki które kiedyś trafiły do nas jako szczeniaki, kiedy ludzie słyszą że wybrany psiak będzie jak podrośnie wysterylizowany na koszt schroniska chętniej biorą szczeniaki A ja słyszałam że ty Pieguska do siebie bierzesz i mam nadzieję że zobaczę jego galerię:D:D:D Quote
gogunia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witam, dziekuję za odwiedziny w Galerii;) Piękny Maksymilian:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 gogunia napisał(a):Witam, dziekuję za odwiedziny w Galerii;) Piękny Maksymilian:loveu: :loveu: :loveu: Mała poprawka:D:D:D To Baksymilian:D:D:D Quote
gogunia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Mała poprawka:D:D:D To Baksymilian:D:D:D Przepraszam, pomyliło mi się:oops: Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pati :glaszcze: miałaś ciężki dzień, trzymaj się, nie jesteś sama. Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Nic sie nie stało to normalka:D:D:D No i kilka fotek:D:D:D Bax w pidżamce i kilka uśmiechów:loveu: A teraz dajcie mi już spokój Quote
Recommended Posts