Asia & Ginger Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Baksik jak zwykle boski, śliczny w nowej fryzurce. :loveu: Uśmieszki przesłodkie. Pati trzymaj się, jestem z Tobą. :glaszcze: :calus: Trzymam kciuki za dobre domki dla szczeniorków. :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jaka fajna piżamka :loveu: Wygląda jak psi dzidziuś :lol: Quote
Patikujek Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Baksymilian ma swoją stronkę internetową, nie jest jeszcze do końca zrobiona le jest zaglądajcie:) www.baksymilian.prv.pl Zapraszamy Quote
Sara_i_Aris Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Fajna stronka :loveu: Ja też chciałam Arisowi zrobić, ale tego niestety nie umiem :placz: Quote
marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): No i kilka fotek:D:D:D Bax w pidżamce i kilka uśmiechów:loveu: A teraz dajcie mi już spokój Witaj Patrycjo,:loveu::multi:cześć Baksymilianie Wielki.:loveu::multi: Ślicznie wyglądasz w pidżamce.:loveu::loveu: Pozdrawiam. Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Baksymilian ma swoją stronkę internetową, nie jest jeszcze do końca zrobiona le jest zaglądajcie:) www.baksymilian.prv.pl Zapraszamy Hej! Swietna!:evil_lol:Pati masz talent:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dziękuję za komplementy i tak jest jeszcze nieskończona A robiłam ją w frontpage jak skończe Baksikową to mogę ci też zrobić Yorkie:) Ale to jeszcze troszkę bo najpierw muszę jeszcze prezentację do szkoły zrobić, a potem Baksymilianową stronkę skończę Quote
Mysia_ Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jaki słodki Baksio :loveu: Ten uśmiech :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):A robiłam ją w frontpage jak skończe Baksikową to mogę ci też zrobić Yorkie:) Ale to jeszcze troszkę bo najpierw muszę jeszcze prezentację do szkoły zrobić, a potem Baksymilianową stronkę skończę Frontpage to jest nazwa strony? Spróbuję sama zrobić, a jak mi się nie uda (na pewno się nie uda), to mi możesz też zrobić :buzi: Quote
zaba14 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Frontpage to program jest on w pakiecie office ;) Pati a gdzie wrzucałaś stronke?? :> Quote
milena182 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 PAti mozesz dodac swoja stronke do mojej topy jak chcesz:diabloti: Quote
KaRa_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 rona bardzo fajna:cool3: Tez robilam w frontpage tylko niestety ma on duzo bledow co dopiero zauwazylam na mojej stronce:eviltong: Quote
Patikujek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 stronkę wrzucałam na prv.pl tam wybierasz czy chcesz robić wg. szablonu od nich albo jak masz zrobioną to tam pisze jak wrzucić za pomocą odpowiedniego programu:) A stronkędodam jak skończę:) Quote
Mysia_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dla mnie robienie stonek to czarna magia, więc jestem pełna podziwu ;) Quote
Patikujek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ja kodu HTML w ogóle nie pamiętam a na frontpage robi się stronkę jak prezentację i tyle Wszystko wklejasz na gotowca Quote
Mysia_ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 pewnie i tam bym nie umiała :eviltong: Pozdrowienia dla Baksia ;) Quote
Pianka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja kodu HTML w ogóle nie pamiętam a na frontpage robi się stronkę jak prezentację i tyle Wszystko wklejasz na gotowca Gdzie ten program mozna sciągnąć? Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Pianka napisał(a):Gdzie ten program mozna sciągnąć? Wydaje mi się, że można go zainstalować tylko, gdy ma się Windows XP, jest razem w pakiecie. Ale może się mylę, ja z informatyki dobra nie jestem. :eviltong: Quote
zaba14 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bonsai napisał(a):Wydaje mi się, że można go zainstalować tylko, gdy ma się Windows XP, jest razem w pakiecie. Ale może się mylę, ja z informatyki dobra nie jestem. :eviltong: Hehe... office dziala chyba na kazdym windowsie nie wiem jak jest z 95 ;) ale na 98, milenium, 2000 czy xp napewno dziala ;) Pianka masz worda? exela? w tym pakiecie wlasnie jest FrontPage ;) stronki bardzo łatwo się tam robi, równiez łatwo robi się w macromedi (nie spotkałam się z polską wersją, ale zapewne jest) frontpage ma pewne luki wiec i kody trzeba znać html, ale jeśli chodzi Ci o taką stronkę jaką zrobiła Pati to wystarczy bez problemu ;) ja jak robie strone to uzywam do grafiki PS a potem pracuje wlasnie w macromedi, ale kiedyś bawiłam się w frontpage i tam właśnie sama nauczyłam się co jak się robi ;) Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bardzo dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i zapraszamy częściej ;) Szkoda tych szczeniaczków, ale również uważam, że to lepiej niż miały by trafić do schroniska Pozdrawiamy :) Quote
Pianka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Bonsai napisał(a):Wydaje mi się, że można go zainstalować tylko, gdy ma się Windows XP, jest razem w pakiecie. Ale może się mylę, ja z informatyki dobra nie jestem. :eviltong: No mam XP a nie widze tego programu:roll: zaba14 napisał(a): Pianka masz worda? exela? w tym pakiecie wlasnie jest FrontPage ;) stronki bardzo łatwo się tam robi, równiez łatwo robi się w macromedi (nie spotkałam się z polską wersją, ale zapewne jest) frontpage ma pewne luki wiec i kody trzeba znać html, ale jeśli chodzi Ci o taką stronkę jaką zrobiła Pati to wystarczy bez problemu ;) ja jak robie strone to uzywam do grafiki PS a potem pracuje wlasnie w macromedi, ale kiedyś bawiłam się w frontpage i tam właśnie sama nauczyłam się co jak się robi ;) Mam i worda i exela. Gdzie ten program w tym jest? Ja ślepa jestem:lol: Quote
zaba14 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pianka napisał(a):No mam XP a nie widze tego programu:roll: Mam i worda i exela. Gdzie ten program w tym jest? Ja ślepa jestem:lol: Jesli ma się XP to nie znaczy że ma się frontpage ;) Piszesz, ze mas zi worda i exela czyli masz cały pakiet Office, wiec pewnie masz to w : start/programy/Microsoft FrontPage Quote
Recommended Posts