Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, mar....ka napisał:

pewnie i do Was już deszcz doszedł 

I burza i cudowna ulewa. Ale taka przyjemna, że mam otwarte okno. Wreszcie mam czym oddychać! :)

Posted
2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

koteł cudny i u was tez widzę bajecznie zielono :) 

Jak zobaczyłam tego brzydala w schronie to nie mogłam go tam zostawić :D

A zielono jest, oj tak. Uwielbiam ten czas zanim zboża zaczną się złocić. Choć złote też są piękne tylko potem już szybko żniwa i robi się łyso

Posted

u mnie chyba przeważaja łąki z trawą pod siano kiszonke, czyli będzie zielono do poki śnieg nie spadnie. Tyle, że zielonośc będzie różnej dlugości bo chyba trawę sie kosi dwa razy w sezonie. więc teraz jest juz mocno długa, wiec za bardzo nie łazimy, żeby nie przydeptywać. Ale oczy paść mozna :)

Posted

Byliśmy dzisiaj z nową koleżanką na spacerku. Oczywiście zajebiaszcza ja zostawiła gdzieś mózg i nie wzięła aparatu. Ale są 2 fotki telefonowe :)

Oto Emma :D

20170618_183300.jpg

20170618_175315.jpg

A to wczoraj kupiony gumowy hamburger...

20170618_150407.jpg

Posted
19 godzin temu, *Magda* napisał:

No to mogłaś więcej fot telefonem zrobić :P

Telefonem to nie to samo. A dodatkowo większość czasu pod słońce byliśmy i tel nie bardzo sobie z tym radził. Bo w sumie 3 zdjęcie (miałam) ale tak właśnie nic nie widać :P

2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Koleżanka to flatka? :D

Nie, 13 mies. czarny lab. Ale super figurę ma, W Niemczech jak w PL, spora część psów, szczególnie labów i erdeli (które są tu dość popularne) jest strasznie zapasiona. A Emma nawet ma wcięcie, choć nie jest z linii pracującej :) Następnym razem zrobię jej lepszą fotkę

Posted

Sama jestem w szoku, że podoba mi się la :D

A teraz znajcie moje dobre serce :)

Mały świrek kilka dni temu

Pif Paf

Poznałem koniki, ale płot nie pozwolił mi się z nimi pobawić

20170619_204449.jpg

Uwielbiam miejsce gdzie mieszkam

20170619_210059.jpg

Dla tych niefacebookowych taki oto bukiecik podczas spaceru zebrałam :)

FB_IMG_1497901296157.jpg

Tak w ogóle to tak jak kocham focić lustrzanką, tak też nienawidzę jej tachać... Średnio co drugi dzień walczę z sobą by zabrać aparat na spacer no ale brakują rąk na wszystko. Albo smaczki i zabawki, albo aparat... Mógłby w końcu ktoś wymyślić kompaktową lustrzankę :P

Posted

Właśnie dlatego ja tak mało zdjęć robię na spacerze :D Na początku jeszcze mi się chciało nosić aparat :P Teraz pies, wózek/rowerek, dwoje dzieci... Nie mam ochoty jeszcze aparatu nosić :/

Posted

Blumek sam hopsa jak źrebię :D Jest przeuroczy.
Haha, mój jak dam mu komendę zwalniającą z pifpaf to też się momentalnie zrywa :D

Śliczny bukiecik :)
Co do aparatu... dlatego mimo że lubię lustra to chyba zostanę przy kompaktach. Albo jakąś hybrydę kupię :D