Aleksa. Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ja też już mam przygody z tegorocznym wiatrem :/ Quote
Tyśka) Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: pewnie i do Was już deszcz doszedł I burza i cudowna ulewa. Ale taka przyjemna, że mam otwarte okno. Wreszcie mam czym oddychać! :) Quote
Patikujek Posted June 7, 2017 Author Posted June 7, 2017 U moich rodziców w weekend były straszne wichury, u mnie wieje od 2 dni tak dość konkretnie, ale jeszcze drzew nie łamie. Quote
Patikujek Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 dawno nie było Koteła, tak więc: Mój piękny brzydal Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 koteł cudny i u was tez widzę bajecznie zielono :) Quote
Patikujek Posted June 8, 2017 Author Posted June 8, 2017 2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: koteł cudny i u was tez widzę bajecznie zielono :) Jak zobaczyłam tego brzydala w schronie to nie mogłam go tam zostawić :D A zielono jest, oj tak. Uwielbiam ten czas zanim zboża zaczną się złocić. Choć złote też są piękne tylko potem już szybko żniwa i robi się łyso Quote
jolkablaszczyk Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 u mnie chyba przeważaja łąki z trawą pod siano kiszonke, czyli będzie zielono do poki śnieg nie spadnie. Tyle, że zielonośc będzie różnej dlugości bo chyba trawę sie kosi dwa razy w sezonie. więc teraz jest juz mocno długa, wiec za bardzo nie łazimy, żeby nie przydeptywać. Ale oczy paść mozna :) Quote
Tyśka) Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Fajny z niego koteł :D A tereny całkiem-całkiem ;) Quote
Patikujek Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 Byliśmy dzisiaj z nową koleżanką na spacerku. Oczywiście zajebiaszcza ja zostawiła gdzieś mózg i nie wzięła aparatu. Ale są 2 fotki telefonowe :) Oto Emma :D A to wczoraj kupiony gumowy hamburger... Quote
Patikujek Posted June 19, 2017 Author Posted June 19, 2017 19 godzin temu, *Magda* napisał: No to mogłaś więcej fot telefonem zrobić :P Telefonem to nie to samo. A dodatkowo większość czasu pod słońce byliśmy i tel nie bardzo sobie z tym radził. Bo w sumie 3 zdjęcie (miałam) ale tak właśnie nic nie widać :P 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Koleżanka to flatka? :D Nie, 13 mies. czarny lab. Ale super figurę ma, W Niemczech jak w PL, spora część psów, szczególnie labów i erdeli (które są tu dość popularne) jest strasznie zapasiona. A Emma nawet ma wcięcie, choć nie jest z linii pracującej :) Następnym razem zrobię jej lepszą fotkę Quote
Tyśka) Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 To muszę powiedzieć, że mimo że lab to z daleka wygląda na ładną :D Quote
Patikujek Posted June 19, 2017 Author Posted June 19, 2017 Sama jestem w szoku, że podoba mi się la :D A teraz znajcie moje dobre serce :) Mały świrek kilka dni temu Pif Paf Poznałem koniki, ale płot nie pozwolił mi się z nimi pobawić Uwielbiam miejsce gdzie mieszkam Dla tych niefacebookowych taki oto bukiecik podczas spaceru zebrałam :) Tak w ogóle to tak jak kocham focić lustrzanką, tak też nienawidzę jej tachać... Średnio co drugi dzień walczę z sobą by zabrać aparat na spacer no ale brakują rąk na wszystko. Albo smaczki i zabawki, albo aparat... Mógłby w końcu ktoś wymyślić kompaktową lustrzankę :P Quote
*Magda* Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Właśnie dlatego ja tak mało zdjęć robię na spacerze :D Na początku jeszcze mi się chciało nosić aparat :P Teraz pies, wózek/rowerek, dwoje dzieci... Nie mam ochoty jeszcze aparatu nosić :/ Quote
Tyśka) Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 Blumek sam hopsa jak źrebię :D Jest przeuroczy. Haha, mój jak dam mu komendę zwalniającą z pifpaf to też się momentalnie zrywa :D Śliczny bukiecik :) Co do aparatu... dlatego mimo że lubię lustra to chyba zostanę przy kompaktach. Albo jakąś hybrydę kupię :D Quote
Patikujek Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Hybrydy w większości też dość spore.... Quote
Recommended Posts