Patikujek Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Ja większość życia to Mikule, ale kilka lat też Helenka i koło roku centrum :) Gdyż, ponieważ obecnie mój psiak wyleguje się na anielskich chmurkach (mam nadzieję, że mu tam wygodnie. On kochał mięciutkie miejsca położone wysoko) - jego zdjęć nie będzie. Ale wstawię wam od tak kilka fot które kiedyś zrobiłam i lubię :) P.S. Ale dogo niszczy jakość po przesłaniu :/ 1 Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 ja to praktycznie całe zycie centrum :p bo jakieś 1,5 roku na Maciejowie, ale to za bajtla :D fajne zdjęcia :) Quote
Chesti Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Śliczne foty. Wrzucaj sobie na jakiś portal do hostingu zdjęć, a później wstaw jako grafikę URL. Dogo ich wtedy nie zmasakruje :) Quote
Patikujek Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 2 godziny temu, Chesti napisał: Śliczne foty. Wrzucaj sobie na jakiś portal do hostingu zdjęć, a później wstaw jako grafikę URL. Dogo ich wtedy nie zmasakruje :) Muszę znaleźć jakiś nowy, bo miałam konto na imageschacku, ale jak widać na poprzednich stronach coś się stało z moim kontem i wszystkie foty poznikały... Quote
angineuuka Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 1 minutę temu, Patikujek napisał: Muszę znaleźć jakiś nowy, bo miałam konto na imageschacku, ale jak widać na poprzednich stronach coś się stało z moim kontem i wszystkie foty poznikały... on bodajze po jakims czasie tak robi. Quote
Patikujek Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Wrrrr.... Długi czas było ok a teraz pół galerii nie mam :/ Quote
Tyśka) Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Wrrrr.... Długi czas było ok a teraz pół galerii nie mam :/ Znam ten ból :/ Quote
Chesti Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Imageshack to już historia ;) Kiedyś był ok. Ja od lat (ponad 10), wrzucam na photobucket.com , te pierwsze wrzucane tam fotki nadal są na serwerze. Quote
Patikujek Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 4 godziny temu, Chesti napisał: Imageshack to już historia ;) Kiedyś był ok. Ja od lat (ponad 10), wrzucam na photobucket.com , te pierwsze wrzucane tam fotki nadal są na serwerze. Ja tam właśnie na początku wrzucałam i fakt na serwerze są do tej pory, ale często nie chciały się wyświetlać... A teraz nie wiem bo od dawna nie korzystałam z rzadnych takich portali Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 O 2.11.2016 o 15:18, Chesti napisał: Imageshack to już historia ;) Kiedyś był ok. Ja od lat (ponad 10), wrzucam na photobucket.com , te pierwsze wrzucane tam fotki nadal są na serwerze. identycznie jak ja :), my to jednak mamy duuuużo wspólnego :P Quote
Patikujek Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 To dzisiaj coś z mojego miasteczka: Quote
Tyśka) Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Zdjęcia magiczne... ale pogoda! Oddaj mi pogodę! :( Quote
Patikujek Posted November 6, 2016 Author Posted November 6, 2016 Zdjęcia nie z dzisiaj, to tak z ostatniego półrocza. Chwilowo u mnie pogoda nie sprzyja wychodzeniu z domu, a wczoraj przyjechałam do Zabrza i jak zwykle też leje... Quote
mar....ka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 ale śliczne foty, jeszcze cała zima i znowu będą tulipany :P Quote
Patikujek Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Czasem zdarza mi się przeglądać różne ogłoszenia dotyczące psiaków. I dzisiaj też tak sobie grzebałam w czeluściach internetu i nie mogę uwierzyć, że ludzie mimo tych wszystkich akcji, zakazów itp. dalej potrafią wstawić takie o to ogłoszenie: http://alegratka.pl/ogloszenie/szukam-psa-springer-spaniel-angielski-28151832.html .No normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera! I to nie jest jedyne! Tyle się mówi o zakazie sprzedaży szczeniaków, o nie rozmnażaniu , o schroniskowcach, a niektórzy jeszcze mają czelność tak otwarcie szukać sobie samca! No błagam! Quote
Marmag Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Pati, przecudowne zdjecia!! A to z polem zboza to mi przypomina Sierakow zlotowy... przechadzalismy sie w takich okolicach Quote
Patikujek Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 3 godziny temu, Marmag napisał: Pati, przecudowne zdjecia!! A to z polem zboza to mi przypomina Sierakow zlotowy... przechadzalismy sie w takich okolicach O fakt, sieraków, mam te wszystkie fotki jeszcze :D Quote
Recommended Posts