Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Ja większość życia to Mikule, ale kilka lat też Helenka i koło roku centrum :)

Gdyż, ponieważ obecnie mój psiak wyleguje się na anielskich chmurkach (mam nadzieję, że mu tam wygodnie. On kochał mięciutkie miejsca położone wysoko) - jego zdjęć nie będzie. Ale wstawię wam od tak kilka fot które kiedyś zrobiłam i lubię :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

P.S.

Ale dogo niszczy jakość po przesłaniu :/ 

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Chesti napisał:

Śliczne foty.

Wrzucaj sobie na jakiś portal do hostingu zdjęć, a później wstaw jako grafikę URL. Dogo ich wtedy nie zmasakruje :)

Muszę znaleźć jakiś nowy, bo miałam konto na imageschacku, ale jak widać na poprzednich stronach coś się stało z moim kontem i wszystkie foty poznikały...

Posted
1 minutę temu, Patikujek napisał:

Muszę znaleźć jakiś nowy, bo miałam konto na imageschacku, ale jak widać na poprzednich stronach coś się stało z moim kontem i wszystkie foty poznikały...

on bodajze po jakims czasie tak robi.

Posted

Imageshack to już historia ;) Kiedyś był ok.

Ja od lat (ponad 10), wrzucam na photobucket.com , te pierwsze wrzucane tam fotki nadal są na serwerze.

Posted
4 godziny temu, Chesti napisał:

Ja od lat (ponad 10), wrzucam na photobucket.com , te pierwsze wrzucane tam fotki nadal są na serwerze.

Ja tam właśnie na początku wrzucałam i fakt na serwerze są do tej pory,  ale często nie chciały się wyświetlać...  A teraz nie wiem bo od dawna nie korzystałam z rzadnych takich portali 

Posted
O 2.11.2016 o 15:18, Chesti napisał:

identycznie jak ja :), my to jednak mamy duuuużo wspólnego :P

Posted

Zdjęcia nie z dzisiaj, to tak z ostatniego półrocza. Chwilowo u mnie pogoda nie sprzyja wychodzeniu z domu, a wczoraj przyjechałam do Zabrza i jak zwykle też leje...

Posted

Czasem zdarza mi się przeglądać różne ogłoszenia dotyczące psiaków. I dzisiaj też tak sobie grzebałam w czeluściach internetu i nie mogę uwierzyć, że ludzie mimo tych wszystkich akcji, zakazów itp. dalej potrafią wstawić takie o to ogłoszenie: http://alegratka.pl/ogloszenie/szukam-psa-springer-spaniel-angielski-28151832.html .No normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera! I to nie jest jedyne! Tyle się mówi o zakazie sprzedaży szczeniaków, o nie rozmnażaniu , o schroniskowcach, a niektórzy jeszcze mają czelność tak otwarcie szukać sobie samca! No błagam!

Posted
3 godziny temu, Marmag napisał:

Pati, przecudowne zdjecia!! A to z polem zboza to mi przypomina Sierakow zlotowy... przechadzalismy sie w takich okolicach

O fakt, sieraków, mam te wszystkie fotki jeszcze :D