Patikujek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 A na koniec to co sceniacki lubiom najbajdziej - śpiulkamy :D Na spacerkowe fotki zapraszamy w najbliższym czasie (jak będę miała siły po pracy) Pozdrawiamy P&B&V Quote
Yorkomanka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 śliczna, kochana psinka ale bym sobie pomiziała :loveu: ale jak ona jest schihtzu to ja jestem.... żółtookim kosmitą:megagrin: Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 To jest stu procentowy pekin. Już to uświadomiłam jej właścicielce i na dowód zdjęcia porównałam :) Właśnie z pracy wróciłam i ledwo żyję idę się okąpać i coś na ząb wrzucić a potem może coś powstawiam :) Quote
kaaamila1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Witam! Śliczne pieski! Malutka jest urocza :) W takim razie czekam na nowe zdjęcia ! Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Już fotki wstawiam, ale wy sobie nie wyobrażacie jak mi brakuje tej małej wariatki, tych jej ślepków :) Ale w weekend ją zobaczę na co się cieszę. Bo powiem szczerze, że brakuje mii u Baksika ostatnio energii. W ostatnim roku jakoś bardzo się postarzał. Jeszcze rok temu nie było tego aż tak po nim widać a teraz coraz mniej sił ma, coraz spokojniejszy się robi. Ma momenty, że poszaleje, ale stopniowo coraz mniej niestety. No to kilka ogródkowych fotków jak musisz robić to rób to zdjęcie, a potem ja sobie pójdę... To ja się może położę... A w tym czasie poza polem widzenia obiektywu... Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 I czas pozowania drugiego potwora :PP I moja sierota Quote
Patikujek Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Na dzisiaj koniec zdjęć z wariatkowa, czas się zbierać do spania. Pozdrówki dla wszystkich i ciąg dalszy nastąpi Quote
Yorkomanka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 http://img41.imageshack.us/img41/3933/dscf7060i.jpg ta fota wymiata:loveu: może czas na 2 psiaka?:cool3: Quote
kaaamila1 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Hej! Świetne fotki! Co Ty mówisz, że Baks nie chce pozować! Super minki robi do zdjęć :) Mały potworek cudny:loveu: Quote
Patikujek Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Yorkomanka napisał(a): może czas na 2 psiaka?:cool3: Ja jestem bardzo chętna, jednak teraz pracuje w nieograniczonych godzinach i mieszkam z babcią, więc drugiego psiaka jej na głowę nie zrzucę, bo szczerze mówiąc to Baks ostatnio mnie widzi tylko wieczorami i przez noc. ale może jesli tylko zmmienię prace na jakąś normalniejszą to bardzo chętnie. Może iedys w końcu się uda i bulwa wpadnie mi do domu :D Quote
Patikujek Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Hej wszystkim. Oj dawno nas tu nie było, więc wpadliśmy na chwilkę z moich staruszkiem odkurzyć tu troszkę. Czyli innymi słowy parę fotek Baksymiliana oraz szczylówy z ostatniego urlopu. Dodatkowo na zdjęciach można zobaczyć Fibi (ten płaskomord biały w łaty, tamtejsza przytulanka) Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak z tym dodawaniem zdjęć bo zaraz szału dostanę, się wgrywać nie chcą Quote
Yorkomanka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Fajny ten ciapaty pekinek:loveu: Ile lat ma Baksilek? http://img440.imageshack.us/img440/8044/dscf8735c.jpg opala się;) Quote
Patikujek Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 W październiku 12 staruszek mieć będzie... A łaciata była niesamowita. Pies z którym dosłownie wszystko można zrobić (widziałam jak 10-miesięczna dziewczynka targała ją za wąsy wkładając palec do oka - psiak uratowany na szczęście) najlepsze, że nawet jak się Fibi ratuje to ona zaraz leci z powrotem po więcej... Ach pies masochista :PP Quote
Patikujek Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 To tak żebyście o nas nie zapomnieli :) Baksymilian z Neską Quote
Patikujek Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Hello wszystkim. Wpadłam dzisiaj by pochwalić się nowym domownikiem. Innymi słowy dorobiłam się kota. Dobrze, że takiego z psim charakterem i w ten oto sposób mam kociego psa i psiego kota ::evil_lol: Przedstawiam oficjalnie Neo Enza*PL Quote
Recommended Posts