avii Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='giselle4']kasy wystarczy...jak cos zostanie to sie rozlicze... na razie mamy -dziekuje wiecie jaka jestem szczesliwa? wiecie:)[/QUOTE] wiem sama zaraz zawału dostanę strasznie sie cieszę Quote
rita60 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='giselle4']kasy wystarczy...jak cos zostanie to sie rozlicze... na razie mamy -dziekuje wiecie jaka jestem szczesliwa? wiecie:)[/QUOTE] Wiecie giselle,wiecie:multi: Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 nie moge spac...o 9 wyjazd do zuzi:) Quote
rita60 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='giselle4']nie moge spac...o 9 wyjazd do zuzi:)[/QUOTE] Kciukasy zacisniete........bedzie dobrze. Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja tez jestem podekscytowana, ze go zobacze, ze Zuzie poznam i jej podopiecznych i w koncu, ze Maluch ma swoj dom! Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Oal,Edytka tylko bez szalenstw na drodze i wracajcie szczesliwie:) Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Po cichu trzymałam kciuki za malucha, strasznie się cieszę:lol: Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Energy']Po cichu trzymałam kciuki za malucha, strasznie się cieszę:lol:[/QUOTE] witaj, ja czasem juz watpiłam...ale jest bosko:) Quote
Nadziejka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [FONT=Fixedsys][COLOR=yellowgreen]Ba:sweetCyb::iloveyou::iloveyou::thumbs:belus i niechaj tam ci bedzie bosko :multi:mocno trzymamy dalej juhu[/COLOR][/FONT] Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 za pare godzin bedzie w swoim domku a dziewczyny wroca jeszcze pozniej:( Quote
kamilawa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Strasznie się cieszę :loveu::loveu::loveu: szczescia maluszku! Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 juz a moze dopiero jestem w domku...dziekuje wszystkim za szanse na miłosc i szczescie ale martwie sie o ciotki beda wracac po nocy do domku:( ale modlę sie do psiego Boga o jasna szose , mądrych kierowcow i bezpieczna jazde moje kochane dziekuje:) Babelek Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Giselle4 Bąbelek przede wszystkim dzięki Tobie właśnie rozpoczyna nowe życie:loveu::loveu::loveu: Szczęście maluchu w domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a dokąd to Bąbelasty pojechał ? tak daleko ? Quote
avii Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jestem , trzymam kciuki za wszystko i czekam na relacje jak na wydarzenie roku Bąbel , ty u swojego ludzia ...no Quote
wroobelterrorystka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dom Bąbelka jak marzenie!! :):) więcej powie Edyta bo mnie zabiło wstanie o 7 :P chciałabym powiedziec ze tworzymy z Edyta wspaniały duet- ja mam samochod, nawigacje i usmiecham sie do policjantow a ona potrafi czytać mape i jest ogarnięta:) Quote
Awit Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Własny domek? Prawdziwy? Ja mam dziś wieczór cudów, drugi psiak znalazł domek, inny uzbierał deklaracje, a tylko dwa dni mnie nie było:-) Szczęścia maleńki!! A skąd domek wypatrzył Bąbelka? Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zdjęcia usuwam na prosbę domku stałego. Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 szczęśliwy psiak, :loveu:, BOMBA Bąbelku :multi: Nie pędźcie tak jutro, spokojnie zdążycie. Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jasne, bedziemy sie spieszyly powoli :) Nie wiem na jak dlugo starczy wdziekow Oli, wiec lepiej nie ryzykowac spotkan z Policja face to face :) Quote
wroobelterrorystka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='fiorsteinbock'] Nie wiem na jak dlugo starczy wdziekow Oli, wiec lepiej nie ryzykowac spotkan z Policja face to face :)[/QUOTE] Ty moja droga sie nie martw o wdzięki, ale wolalabym je zatrzymac dla kogos innego ;-) Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 idźta spać, bo jutro padniecie , o której mniej więcej będziecie? Quote
rita60 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Babelek ma swoj domek...........:multi:powodzenia malenki,widze,ze milosci ci tam nie zabraknie. Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ja dziekuje Oli i EDYTCE ZA WSZYSTKO CO ZROBIŁY..... Babelku ...teraz to juz tylko szczescie ...i zyj długo nam. Domek znalazła jemu zyziaM my zrobiłysmy reszte.....najwazniesza miłosc i szczesnie noo i zgranie to na dzisiaj tyle:) Quote
rita60 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dobra robota dziewczyny.....wielkie dzieki. Zdejmuje ogłoszenia małego. Quote
Recommended Posts