Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poranne wiadomosci z domku:)
Babelek przespał noc obok pani na posłanku...rano wszedł do łozka jeszcze polezec
juz poznał kotki i wszystko ok...
Ludzie szczesliwi...my tez:)

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super to wygląda - on juz u Gosi się przyzwyczaił do zwierzaków, dobrze sie czuł, widziałam na własne oczy:) Teraz też widać, że zadowolony. Bardzo sie cieszę, że ostatnie lata pomieszka w swoim domu.

Posted

[quote name='ollalaa']Człowiek pojedzie na wakacje, wraca, a tu Bąbelek w domku swoim własnym :-) SUPER![/QUOTE]

nie narzekaj cioteczko
marzylam o tekiej chwili:)
pani kierownik wczoraj tez az sie jej łezka zakreciła...ze Babelek w domku:)

Posted

Wróciłam z pracy , wcześniej jak nigdy i pierwsze co zrobiłam to rzuciłam sie do kompa
Niesamowite ..
Tacy ludzie , otoczenie
Nie mogę uwierzyć ...
Babelku masz swoich ludzi- przewodników , towarzystwo futrzaków co jak trzeba poprowadzą i nauczą

Dziewczyny wielkie dzięki i tobie Zuziu --poklony za taki domek :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose:
a teraz ciotki , a teraz to ja mogę szaleć z radości , ooo
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::drink1::drink1:

Posted

[quote name='avii']Wróciłam z pracy , wcześniej jak nigdy i pierwsze co zrobiłam to rzuciłam sie do kompa
Niesamowite ..
Tacy ludzie , otoczenie
Nie mogę uwierzyć ...
Babelku masz swoich ludzi- przewodników , towarzystwo futrzaków co jak trzeba poprowadzą i nauczą

Dziewczyny wielkie dzięki i tobie Zuziu --poklony za taki domek :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose:
a teraz ciotki , a teraz to ja mogę szaleć z radości , ooo
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::drink1::drink1:[/QUOTE]
jak szalec to razem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::oops:

Posted

[quote name='wieso']ja tez, ja tez....Boze jak pieknie, cuda sie zdarzaja.....sliczne kociaki, Babelku nie bedzie ci nudno.....sciskamy wszystkich....[/QUOTE]
Ciebie Wiesiu tez sciskamy:)

Posted

Z pania Babelka jestem w stalym kontakcie i wlasnie zostalam zapytana o stronke internetow, gdzie pani by mogla poczytac o Babelku.
Tak wiec podesle ja i miejmy nadzieje, ze pani sie tu zaloguje i bedzie nam opisywac poczynania slicznego naszego okruszka.

A ja jeszcze w kwestii formalnej.
Mianowicie, Grazynko ... wplacilas 1 pazdziernika za kolejny miesiac Babelka ( od 8.10 do 7.11 ).
Mial oplacony pobyt do 7.10 .... pojechal do domku 6.10.
Zostalo wiec, z wplaconych pieniazkow, cale 310 zl.
Prosze wiec o dyspozycje, co z nimi mam zrobic.

Posted

Poczytalam watek Babelka od poczatku ....... Ile biedactwo musialo sie naczekac .... i trafil wreszcie, mimo tylu ogloszen, na ten najwlasciwszy, najwspanialszy domek i rodzine !!!!
Pani mowila, ze niunius zaprzyjaznia sie powoli z jednym z kotkow. Nie warczy na niego i ciekawie wyciaga nosek.
Tuli sie i lasi do mamy pani Marioli..... a , ze czysciutki wykapany, to na lozku obok panci sobie lezy.
Naprawde szczesliwe psiatko juz z Babelka.

Posted

[quote name='zuziaM']Z pania Babelka jestem w stalym kontakcie i wlasnie zostalam zapytana o stronke internetow, gdzie pani by mogla poczytac o Babelku.
Tak wiec podesle ja i miejmy nadzieje, ze pani sie tu zaloguje i bedzie nam opisywac poczynania slicznego naszego okruszka.

.

Bardzo prosimy .....
Oj tak tak , .....
Nie ma nic piekniejszego od relacji z domku gdzie trafia taka ...sierotka i bida ..
że ma swojego ludzika , rękę która wyglaszcze i wyczesze futerko
i serduszko ..przy którym może sie ogrzac ...
Babelku :loveu::loveu::loveu: --ty nawet nie wiesz jak ciotki sie cieszą :multi::multi:

Pani mowila, ze niunius zaprzyjaznia sie powoli z jednym z kotkow. Nie warczy na niego i ciekawie wyciaga nosek.
Tuli sie i lasi do mamy pani Marioli..... a , ze czysciutki wykapany, to na lozku obok panci sobie lezy.
Naprawde szczesliwe psiatko juz z Babelka.

:Cool!::Cool!:

• 2 weeks later...