giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Poranne wiadomosci z domku:) Babelek przespał noc obok pani na posłanku...rano wszedł do łozka jeszcze polezec juz poznał kotki i wszystko ok... Ludzie szczesliwi...my tez:) Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Babelek to urodzony podroznik. Przez ponad 250km drogi lezal grzecznie i ciuchutko, Dojezdzajac do przyszlego domku Babelka, stwierdzilysmy, ze psa nie ma w aucie :) Quote
magda z. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 super to wygląda - on juz u Gosi się przyzwyczaił do zwierzaków, dobrze sie czuł, widziałam na własne oczy:) Teraz też widać, że zadowolony. Bardzo sie cieszę, że ostatnie lata pomieszka w swoim domu. Quote
ollalaa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Człowiek pojedzie na wakacje, wraca, a tu Bąbelek w domku swoim własnym :-) SUPER! Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='ollalaa']Człowiek pojedzie na wakacje, wraca, a tu Bąbelek w domku swoim własnym :-) SUPER![/QUOTE] nie narzekaj cioteczko marzylam o tekiej chwili:) pani kierownik wczoraj tez az sie jej łezka zakreciła...ze Babelek w domku:) Quote
avii Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wróciłam z pracy , wcześniej jak nigdy i pierwsze co zrobiłam to rzuciłam sie do kompa Niesamowite .. Tacy ludzie , otoczenie Nie mogę uwierzyć ... Babelku masz swoich ludzi- przewodników , towarzystwo futrzaków co jak trzeba poprowadzą i nauczą Dziewczyny wielkie dzięki i tobie Zuziu --poklony za taki domek :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose: a teraz ciotki , a teraz to ja mogę szaleć z radości , ooo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::drink1::drink1: Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='avii']Wróciłam z pracy , wcześniej jak nigdy i pierwsze co zrobiłam to rzuciłam sie do kompa Niesamowite .. Tacy ludzie , otoczenie Nie mogę uwierzyć ... Babelku masz swoich ludzi- przewodników , towarzystwo futrzaków co jak trzeba poprowadzą i nauczą Dziewczyny wielkie dzięki i tobie Zuziu --poklony za taki domek :modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose: a teraz ciotki , a teraz to ja mogę szaleć z radości , ooo :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::drink1::drink1:[/QUOTE] jak szalec to razem:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::oops: Quote
wieso Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja tez, ja tez....Boze jak pieknie, cuda sie zdarzaja.....sliczne kociaki, Babelku nie bedzie ci nudno.....sciskamy wszystkich.... Quote
giselle4 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='wieso']ja tez, ja tez....Boze jak pieknie, cuda sie zdarzaja.....sliczne kociaki, Babelku nie bedzie ci nudno.....sciskamy wszystkich....[/QUOTE] Ciebie Wiesiu tez sciskamy:) Quote
Nadziejka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [FONT=Century Gothic]Babeleczku niechaj bedzie tobie i panciostwu cudownie:iloveyou::cool2::thumbs:[/FONT] Quote
zuziaM Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Z pania Babelka jestem w stalym kontakcie i wlasnie zostalam zapytana o stronke internetow, gdzie pani by mogla poczytac o Babelku. Tak wiec podesle ja i miejmy nadzieje, ze pani sie tu zaloguje i bedzie nam opisywac poczynania slicznego naszego okruszka. A ja jeszcze w kwestii formalnej. Mianowicie, Grazynko ... wplacilas 1 pazdziernika za kolejny miesiac Babelka ( od 8.10 do 7.11 ). Mial oplacony pobyt do 7.10 .... pojechal do domku 6.10. Zostalo wiec, z wplaconych pieniazkow, cale 310 zl. Prosze wiec o dyspozycje, co z nimi mam zrobic. Quote
zuziaM Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Poczytalam watek Babelka od poczatku ....... Ile biedactwo musialo sie naczekac .... i trafil wreszcie, mimo tylu ogloszen, na ten najwlasciwszy, najwspanialszy domek i rodzine !!!! Pani mowila, ze niunius zaprzyjaznia sie powoli z jednym z kotkow. Nie warczy na niego i ciekawie wyciaga nosek. Tuli sie i lasi do mamy pani Marioli..... a , ze czysciutki wykapany, to na lozku obok panci sobie lezy. Naprawde szczesliwe psiatko juz z Babelka. Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Takie wiesci tylko ciesza serce. Tyle dni czekal, tyle nocy samotnie spal aby wreszcie zaznac prawdziwej troski i milosci. Na takim domek warto bylo czekac... Tule pysie calej czworonoznej gromadki! Quote
giselle4 Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Zuziu dziekuje za wszystko...za opieke domek i miłosc:) Quote
wieso Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no to czekamy niecierpliwie na wiadomosci i oczywiecie zdjecia.....wszystkich.... Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
avii Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='zuziaM']Z pania Babelka jestem w stalym kontakcie i wlasnie zostalam zapytana o stronke internetow, gdzie pani by mogla poczytac o Babelku. Tak wiec podesle ja i miejmy nadzieje, ze pani sie tu zaloguje i bedzie nam opisywac poczynania slicznego naszego okruszka. . Bardzo prosimy ..... Oj tak tak , ..... Nie ma nic piekniejszego od relacji z domku gdzie trafia taka ...sierotka i bida .. że ma swojego ludzika , rękę która wyglaszcze i wyczesze futerko i serduszko ..przy którym może sie ogrzac ... Babelku :loveu::loveu::loveu: --ty nawet nie wiesz jak ciotki sie cieszą :multi::multi: Pani mowila, ze niunius zaprzyjaznia sie powoli z jednym z kotkow. Nie warczy na niego i ciekawie wyciaga nosek. Tuli sie i lasi do mamy pani Marioli..... a , ze czysciutki wykapany, to na lozku obok panci sobie lezy. Naprawde szczesliwe psiatko juz z Babelka. :Cool!::Cool!: Quote
zuziaM Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wkleje jeszcze kilka zdjec, ktore byly zrobione w dniu wyjazdu Babelka ode mnie. Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 pieknie sie zegna z Toba...to taki madry psiak:) Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 rodzinie Babelka dziekuje bardzo za miłosc przeciez to skarb:) Quote
fiorsteinbock Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gosiu, Babelek byl wiernym towarzyszem, nie odstępował Ciebie na krok. Przyzwyczailas sie juz do nieobecnosci? Quote
wieso Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='giselle4']rodzonie Babelka dziekuje bardzo za miłosc przeciez to skarb:) az serce sciska z radosci.....:-) Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 to naprawde szczesliwy piesek:) Quote
avii Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Przepiękne zdjęcia :loveu::loveu: Zuziu a wiesz może coś o Bąbelku w nowym domku ? Jak mu tam ? Quote
Recommended Posts