giselle4 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Cicho ,cos tak za bardzo spokojnie ..... moze cos sie kroi?:) Quote
zuziaM Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jeszcze nic, ale moze jutro nas odwiedzi pani, ktora juz Bąbelka widziala i kto wie ..... Quote
kora78 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 o jacie!! super!!! trzymamy kciuki ale babel ja kupi na pewno, jak i mnie kupil :) Quote
avii Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='zuziaM']Jeszcze nic, ale moze jutro nas odwiedzi pani, ktora juz Bąbelka widziala i kto wie .....[/QUOTE] kurka wodna :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
giselle4 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='zuziaM']Jeszcze nic, ale moze jutro nas odwiedzi pani, ktora juz Bąbelka widziala i kto wie .....[/QUOTE] Dziekuje Zuziu za pomoc... cos nasze ogłoszenia fige warte:) Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 co za cisza? specjalnie nie pisza, tajemnice trzymaja! Quote
zuziaM Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Pani dzisiaj nie bylo. Napisze, jak tylko cos bedzie wiadomo. Quote
Awit Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Czyli Pani zrezygnowała, szkoda, pewnie nie była to Ta Pani Quote
Nadziejka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [COLOR=plum]Babelus - caluski w nochasia cudnego:buzi::painting:Zuziu [/COLOR][COLOR=lime]dziekujemyyyyyyyyyyyyyyyyyyy postokroc za wspaniala opieke :loveu:[/COLOR] Quote
giselle4 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='zuziaM']Pani dzisiaj nie bylo. Napisze, jak tylko cos bedzie wiadomo.[/QUOTE] Dziekuje Zuziu,ja wiem ze zrobisz wszystko aby znalazł domek ,my tez wczoraj odszedł Dziadek ,moj slepy psiak [rozmawiałysmy o nim] :( [*] dlaczego odchodza w niedziele? to smutne ale maluszku bedę o Tobie pamietac jeszcze w sobote Ciebie karmiłam fiorsteinbock obiecał piekne fotki ja kąpiel a TY SPOKOJNIE I CICHUTKO ODSZEDŁES..... poczekaj na mnie na zielonych łakach w niebiesiech ja tez je lubie:( zegnaj kochany psiaczku nie było Ci dane umrzec w domku nie chcieli poczekac i wywalili starego pieska na bruk... zegnaj przyjacielu. Quote
Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jak dobrze, że mógł u Ciebie giselle, odejść Dziadek:-( Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Awit']Jak dobrze, że mógł u Ciebie giselle, odejść Dziadek:-([/QUOTE] Dziedek był całkiem slepy ale jest jeszcze jego kolega -troche widzi i chcemy jego tez do zuzi dac aby umarł w normalnych warunkach:( Quote
zuziaM Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ojej ... Grazynko, tak mi przykro ... Biedactwo... To najstraszniejsze, ze te psiaki odchodza samotnie ...(*).... A z Babelka pani nie zrezygnowala. Po prostu jej wnusio sie rozchorowal i nie mogli przyjechac. A to wlasnie dla niego szukaja przyjaciela.......... Trzeba poczekac, az wyzdrowieje i przyjada na pewno. Ale w ogole to i tak mialam nic nie pisac, zeby wlasnie nadziei nie robic... Ale jak juz tak wyszlo, to bede teraz zdawac relacje i napisze, jak tylko jakis nowy termin wizyty sie pojawi. Quote
fiorsteinbock Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='giselle4']Dziekuje Zuziu,ja wiem ze zrobisz wszystko aby znalazł domek ,my tez wczoraj odszedł Dziadek ,moj slepy psiak [rozmawiałysmy o nim] :( [*] dlaczego odchodza w niedziele? to smutne ale maluszku bedę o Tobie pamietac jeszcze w sobote Ciebie karmiłam fiorsteinbock obiecał piekne fotki ja kąpiel a TY SPOKOJNIE I CICHUTKO ODSZEDŁES..... poczekaj na mnie na zielonych łakach w niebiesiech ja tez je lubie:( zegnaj kochany psiaczku nie było Ci dane umrzec w domku nie chcieli poczekac i wywalili starego pieska na bruk... zegnaj przyjacielu.[/QUOTE] By to szl... :( mialam nadzieje, ze i jemu uda sie pomoc... :( Bąbelku - dobrze wiedziec, ze ty masz wokól miłosc i spokoj! Quote
giselle4 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='zuziaM']Ojej ... Grazynko, tak mi przykro ... Biedactwo... To najstraszniejsze, ze te psiaki odchodza samotnie ...(*).... A z Babelka pani nie zrezygnowala. Po prostu jej wnusio sie rozchorowal i nie mogli przyjechac. A to wlasnie dla niego szukaja przyjaciela.......... Trzeba poczekac, az wyzdrowieje i przyjada na pewno. Ale w ogole to i tak mialam nic nie pisac, zeby wlasnie nadziei nie robic... Ale jak juz tak wyszlo, to bede teraz zdawac relacje i napisze, jak tylko jakis nowy termin wizyty sie pojawi.[/QUOTE] Dziękuje ZUZIU:) Quote
avii Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [IMG]http://img571.imageshack.us/img571/6706/abel2xx.jpg[/IMG] Dziękujemy za wiadomości i trzymamy mocno kciuki za Bąbelka ... ale że też cioteczka Zuzia nie podrzuciła ani jednego zdjęcia Bąbla , no :mad: ale to nic sama sobie wkleiłam tego rozczochrańca :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ciotki kochane,prosze wplaccie za sierpien...bo kuleje:) Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja pod koniec sierpnia za dwa m-ce, moją maleńką deklarację. Quote
giselle4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Awit']Ja pod koniec sierpnia za dwa m-ce, moją maleńką deklarację.[/QUOTE] dziekuje Awit:) ;) Quote
giselle4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 dziekuej czerda,dziekuej Fundacji For Animal:) :) wplaty sa na koncie Quote
Recommended Posts