giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Wrociłam od weta od 10 rano razem z michelle przy Misterku ale zarobiłam od Kach -10zł na Bąbelka nooo moze nie tak od Kach co jej dzieci dziekujemy:) Quote
kach Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Grazynko jakby była kasa wiecej bysmy dały to moje dzieci przekazały swoje :) Quote
Nadziejka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 :painting::bye::thumbs::thumbs::thumbs:[COLOR=RoyalBlue]wyslalm dzis dla Babunia:loveu:Babeleczku skarbie bedzie dobrze[/COLOR] Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Babelku,pojedziesz do hoteliku... juz zaraz ,,,Edytki -Krzysio Ciebie zawiezie:) Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Tarzanka']Grażynko, ja mam jechać do ZuziM, tylko nie wiem kiedy, ale jakoś na dniach. Teraz mnie nie ma jestem nad morzem, jutro wracam, będę wieczorem w domu. Co prawda grypsko mnie rozkłada, ale jakby się okazało, że dziewczynom pasuje żebym w czwartek jechała do ZuziM to mogę małego zabrać jakby go Ktoś do mnie przywiózł. Żeby dziewczyny nie mówiły, że łączę a one nie korzystają to zabiorę małego za 50 zł. Pasowałoby Ci to w razie czego ?[/QUOTE] Tarzanko,czwartek mi bardzo pasuje dogadamy tylko godzine..:) Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 cioteczki,pomozcie zebrac jeszcze troche deklaracji,,,,prosze Quote
avii Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 giselle>> podaj konto na pw >> oplacę transport dla malucha a tak na marginesie nie dałoby sie zbic cenę 350 zl u Zuzi ?? Ta stawka jak dla mnie to średniego/dużego psa a Bąbel to jednak maluch chyba że sie myle i to ....wilczur:evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='avii']giselle>> podaj konto na pw >> oplacę transport dla malucha a tak na marginesie nie dałoby sie zbic cenę 350 zl u Zuzi ?? Ta stawka jak dla mnie to średniego/dużego psa a Bąbel to jednak maluch chyba że sie myle i to ....wilczur:evil_lol:[/QUOTE] za srednie psy jest -400zł a Zuzia duzych nie bierze wcale...:( Juz podaje.... ale wiesz ze za transport-50zł? Quote
avii Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='giselle4']za srednie psy jest -400zł a Zuzia duzych nie bierze wcale...:( Juz podaje.... ale wiesz ze za transport-50zł?[/QUOTE] No szkoda ... ale najważniejsze że Bąbel będzie bezpieczny:) a na transport przeleję 100 zl >> reszte jakby co rozdysponujesz na Babla wg twojego rozeznania Quote
giselle4 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='avii']No szkoda ... ale najważniejsze że Bąbel będzie bezpieczny:) a na transport przeleję 100 zl >> reszte jakby co rozdysponujesz na Babla wg twojego rozeznania[/QUOTE] Bardzo dziekuje za kase i za pv.....masz racje w 100% Quote
giselle4 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='ollalaa']kiedy Bąbelek pojedzie?[/QUOTE] albo jutro z Tarzanka albo w sobote z Krzysiem.... Quote
avii Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 poszło , przed chwilą , ale on line to powinno już być cioteczki kto jeszcze dołączy się z malutka deklaracja dla Babelka ? kazdy grosik się liczy , popatrzcie w te oczka [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/2276/baabel.png[/IMG] Bąbel nastepne zdjęcie bedzie usmiechnięte :) Quote
Awit Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 5zł m-nie, wiem, że mało, ale nie mam.... Co drugi m-c 10zł będę wysyłała. Te oczka takie smutne niewidzące, włoski pozlepiane, uszka opadnięte:-( Kraty paskudne kraty, ściana ze zdartą farbą:-( My przy komp, nasze psy o tej porze w większości w łóżkach w pościeli grzeją nam miejsce a inne biedaki w zimnych schronach:-( Quote
giselle4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Awit']5zł m-nie, wiem, że mało, ale nie mam.... Co drugi m-c 10zł będę wysyłała. Te oczka takie smutne niewidzące, włoski pozlepiane, uszka opadnięte:-( Kraty paskudne kraty, ściana ze zdartą farbą:-( My przy komp, nasze psy o tej porze w większości w łóżkach w pościeli grzeją nam miejsce a inne biedaki w zimnych schronach:-([/QUOTE] Awit....prosze bo juz rycze:( to tylko kwarantanna Dziekuje i zapisze..... Quote
giselle4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='avii']poszło , przed chwilą , ale on line to powinno już być cioteczki kto jeszcze dołączy się z malutka deklaracja dla Babelka ? kazdy grosik się liczy , popatrzcie w te oczka On sie zawsze usmiecha.... Quote
fiorsteinbock Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bąbelku! Prosimy o pieniazka, o mala zlotoweczke. Na domek i jedzonko. Na normalniejsze zycie. Cioteczki, pomocy! Quote
giselle4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 TAK MALUTKO JUZ BRAKUJE....BŁAGAMY NORMALNIE BŁAGAMY kazda 1zł to jego raj:) Quote
Awit Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czyli maleńki po kwarantannie w schronie, idzie do ZuziM? Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Jutro 0 10,00 Krzys zabiera Bąbelke do ZuziM....pozniej to jzu tylko Zuzia bedzie wjklejec fotki i pisac co u niego słychac my zas bedziemy oglaszac aby znalezc jemu ludzia:) Quote
Nadziejka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='giselle4']Jutro 0 10,00 Krzys zabiera Bąbelke do ZuziM....pozniej to jzu tylko Zuzia bedzie wjklejec fotki i pisac co u niego słychac my zas bedziemy oglaszac aby znalezc jemu ludzia:)[/QUOTE]:multi::multi:[COLOR=DarkOrchid]jutroooooooo juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Babeluniu cudnyyyyyyyyyyyyyyyy!:loveu::loveu::loveu:[SIZE=5][COLOR=YellowGreen]prosimyyyyy serdecznie o grosik dla Babelcia:modla::modla::modla::iloveyou:[/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Mamy juz w kieszeni -150zł z deklaracji... jutro jak pisałam wczesniej wyjezdza potrzebuje krople do oczu,cos na kleszcze smycz i obroze to normalka... Zuzia juz na niego czeka...:) Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Grazynko, dam mu kropelki z antybiotykiem. Dicortineff. Pieniadze przelewam na Twoje konto czy jutro do reki dac? Quote
Recommended Posts