Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spotkałam dziś p.redaktor naszego lokalnego tygodnika i przypomniałam jej o Tolusiu,"to jest jeszcze aktualne"zapytała?Jak najbardziej do jasnej cholery pomyślałam!Przypomnę jej się w następnym tygodniu!

Posted

Andzike napisał(a):
Przypomnij :) Jak można zapomnieć o Tolusiu ???

Gdyby pani wiedziała czym dla Tolusia jest schronisko juz artykuł o Tolusiu byłby w prasie!

Posted

[quote name='ocelot']A nie możecie dziewczynki Wy go napisać i Pani podesłać choroba?[/QUOTE]

Ocelot ,własnie miałam to napisać!Tak dogadałam sie z pania redaktor w piatek(byłysmy słuzbowo w tym samym miejscu).Pani czeka na gotowy artykuł ze zdjęciamiu naszego Tolusia i obiecała ,ze znajdzie sie w prasie!Kto na podstawie dostepnych danych (watek ,zdjęcia)napisze chwytajacy za serce artytkuł o Tolusiu?Kto miał dobre stopnie z polskiego?Ja obiecuje ,ze dostarcze materiał i przekonam do szybkiej publikacji.Tolusia znaja wszyscy może ktos zechce dac mu dom!

Posted

Ile znaków ma mieć artykuł??są jakieś parametry. Romka napisz mi, bo jeśli ktoś już pisze to OK. Mogę się zabrać za pisanie, ale muszę wiedzieć. I ile zdjęć??

Posted

Figula ,pani redaktor nie mówiła mi nic wiecej.Napisz jakis fajny tekst na taki artykuł jak Ty uwazasz z najpiekniejszymi zdjęciami Tolusia jakie masz a potem daj mi znać to pogadam z redakcją.

Posted

ok. Wieczorkiem wezmę się za pisanie....dobrze, że ma laptopa, bo bym w ogóle tu nie zajrzała...eh...Na jutro popołudnie będziesz mieć na poczcie razem ze zdjęciami.

Posted

No wreszcie dogo zaczęło działać. Zaraz szybciutko zabieram najlepsze zdjęcia Tolka i jego opis w razie gdyby dogo znów strajkowało i zabiorę się do pisania ;-)

Posted

[quote name='Figafiga']No wreszcie dogo zaczęło działać. Zaraz szybciutko zabieram najlepsze zdjęcia Tolka i jego opis w razie gdyby dogo znów strajkowało i zabiorę się do pisania ;-)[/QUOTE]

Super !!! Nie mogę się doczekać efektu końcowego :D :D :D