Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toluś juz sie nie boi wychodzic z boksu.Trzeba było widziec jak piszczał(razem z Korusia ),zeby go zauważyć i wziąć na spacer a my... niestety nie miałyśmy juz czasu.

Posted

Jeszcze nie wyszedł boks Ponga!
Chociaż trzeba przyznać, że Negro już lepiej reaguje, a w sobotę to nawet go pogłaskałam po pysiu, choć serce mi biło, żeby mnie nie dziabnął :)
Trzeba założyć mu wątek i temu owczarkowi co jeszcze z nimi siedzi!

Posted

Paula03 napisał(a):
Tyle w schronisku jest spraw, że się w głowie nie mieści. Chociaż w tę sobotę tylko kilka boksów nie wyszło!

Dziewczyny jesteście niesamowite !!! Lepiej zorganizowane niż większość państwowych urzędów :D
Oczywiście pomijając urzędy zarządzane przez dogomaniaczki ;)

Posted

Tak, Paula, Negro jest już lepiej nastawiony do ludzi, myślę, że to dlatego, że w jego boksie głaszczemy Fionę, on stoi z boku i podpatruje a potem sam podbiega :)

A tu Tolek z Melcią

Posted

Romka napisał(a):
Tak,ale na początku wcale nie chciał wychodzić!A teraz proszę nawet warknąć umie w obronie swoich przywilejów!

Wasze sobotnie wyprawy do schroniska dzialaja cuda !!!

Posted

Romka napisał(a):
Tak,ale na początku wcale nie chciał wychodzić!A teraz proszę nawet warknąć umie w obronie swoich przywilejów!

Nie mów tego głośno, bo już i tak jest "na nas" że się psiaki gryzą :-)

Posted

Andzike napisał(a):
A dlaczego na was??? Bo rozpieszczacie ?? :D

Jak jest cicho i spokojnie to zdaniem pracowników schroniska jest lepiej i psiaki sie nie gryzą!