Romka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dzwoniłam przed chwila do pani Tolusia.Tolus szaleje z małą kolezanka po podwórku i jest bardzo szczęsliwy.Pani bedzie dzis odrobaczac psiaki,kupiła już leki.Podpowiedziałam zakroplenie psiaków od kleszczy.Odwiedzimy Tolka w nastepnym tygodniu i zrobie zdjęcia! Quote
Romka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Byłam dzis u Tolusia.Tolek jest szczęsliwy i to było dla mnie najważniejsze.Miarą tego,ze jest mu dobrze było dla mnie to ,ze nie chciał iśc ze mna tylko jak wychodziłam patrzył a potem podskakiwał wokół pani.Powąchał mnie dokładnie a byłam w butach w ,których byłam w schronisku i w pewnym momencie jak zawołałam Tolus chodż to przestraszył się i zaczął robic wokół mnie duze kółka.Pewnie myślał,ze chce go zabrać.Powiedziałam mu,ze przyszłam sprawdzić jego domek i ze przed zimą będę jeszcze raz.Tolek ma koleżankę,śliczna suczkę,która będzie duża.ma piękny ogród i duzą budę,w której nie chce spać.Jest spokojny co widać ...i o to chodziło.A teraz zdjęcia: Quote
Romka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Tak wyglądał jak już zamknęłam bramę.Spokojny Quote
mamanabank Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cuuuudny Tolek, a teren taki, że Kaufland by się zmieścił :-D :-D Quote
Romka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Nic nie wiem Kaju,trzeba by tam pojechać...muszę to kiedyś zrobić... Quote
Recommended Posts