Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
taki szczurek śmieszny, bardzo się otworzył, do adopcji przygotowany w 100%, kto przygarnie takiego wdzięcznego psa?

Jest pierwszym psiakiem,który jak nas widzi to natychmiast szczeka :"tu jestem,chce na spacer".A artykułu w gazecie nie było,mam nadzieję,że jednak dotrzymają słowa.

Posted

Artykułu nie ma!Bardzo mi przykro!Jest natomiast artykuł o zbiórce dla psiaków powodzian.Też bardzo ważne!Tylko,ze jak patrzę na zamkniętego w boksie Tolusia to liczy się dla mnie bardziej to jednostkowe psie nieszczęście.Pewnie redakcja nigdy nie była w schronisku.

Posted

Rozmawiałam dziś z redakcją Nowego Łowiczanina.Tekstu o Tolusiu nie będzie!Nie pomogło tłumaczenie ,ze Toluś jest wyjątkowy.I,ze jest to jednostkowa prośba wolontariuszek ze schroniska.Nie!Tekst był brany pod uwagę ale go odrzucono.Dla gazety są ważne problemy ogólne schroniska,nie bedą pisać o kazdym psiaku bo to jest bez sensu"Nie będę ośmieszał gazety".Cóz ,Toluś poszukamy ci domku,bez artykułu w gazecie.

Posted

Normalnie nie wiem co powiedzieć, ale się wkurzyłam! to nie jest wcale ośmieszanie gazety!! Może to by mu pomogło, ech, cóż Tolusiu poszukamy Ci domku bez artykułu!

Posted

No to zaskoczyłyście mnie odpowiedzią gazety. "Dziennik Polski"" wydanie krakowskie drukuje wolontariuszkom ogłoszenia (widziałam na własne oczy a i czytałam, że Gazeta Krakowska również drukuje ogłoszenia ). I z takich ogłoszeń wszystkie psy znajdują domy. Niektóre psiaki ogłaszane są po kilka razy aż wreszcie trafią na swojego człowieka. Nawet na myśl mi nie przyszło, że drukując takie ogłoszenie gazeta może się "ośmieszać"